אז קח מילון קצר: DLV=ערך נמוך IOD=סימן חוסר עניין IOI=סימן עניין CAT STRING THEORY=תאורית החתול והחוט
לא באתי לבאס אותך או משהו שמע תמיד יש סיכוי פשוט עכשיו כשאתה תדבר איתה אתה תהיה שונה
תדמיין שאתה במלחמה בהתחלה יצאתה עם צבא מעפן והפסדתה אחר כך חזרתה עם מלא חיילים ונשק וניצחתה
ככה עכשיו אתה הולך לחזור עם תחמושת ולהשיג אותה

תבדוק מה זה הדברים האלה
"ראפור +קוואליפיקיישן +נג +קוקי פאני+קינו +ללמוד ליצור עניין/סקרנות"
תיהיה פלייפול כאילו עושה שטויות נגיד אתה והיא בחדר או סלון אז תזרוק עליה כרית תעשה מלחמת כריות או משהו ...או בפלאפון בקיצור תראה לה שכיף להיות איתך
והכי חשוב תדבר על סקס/מין חופשי אל תראה שזה דבר מוזר לדבר על זה כי בו נגלה לך סוד בנות אוהבת סקס כמו בנים או אפילו יותר הם פשוט לא רוצות לצאת זונות אז הן משחקות אותה אני מוכן לשים על זה כסף כל אחת שאמרתי לה את זה היא אמרה נכון
אבל אל תגזים כי בסוף אתה תצא סוטה ומגעיל אז כשאתה מדבר על זה אל תראה שאתה מתרגש ודבר על זה כבדרך אגב.
ואם תדבר עם בנות על סקס חופשי אז דבר ראשון זה מראה להן שאתה אדם מיני שיש לו סקס בחיים זאת אומרת שהוא שווה דבר שני גורם להם לחשוב על סקס איתך (לא תמיד אבל בחלק מהמקרים)
לא אחי לא אבוד אבל כדי להשיג סגירה (להיפגש /מספר /נשיקה /סקס וכאלה...) אתה תצטרך לגרום לה לרצות אותך לרצות להיות איתך
תראה המצב עכשיו זה שהיא חושבת וואלה.. עוד אחד שדלוק עלי אז מה אתה צריך לגרום לה לחשוב יואו הוא דלוק עלי איזה כיף
(לפני כמה חודשים הייתי במצב דומה לשלך השגתי את המספר שלה ממישהו שהכרתי אבל כהתקשרתי בהתחלה אמרתי לה אה את עסוקה? טוב בי נדבר יותר מאוחר (זו טעות כי זה מראה כאילו אני חושב שאני לא שווה את הזמן שלה אז אם אני חושב ככה למה שהיא לא תחשוב ככה?) ובשיחה השניה פשוט אמרה לי בעצמה שהיא עסוקה ושהיא תחזור אלי וואלה עד היום לא חזרה חח אבל אני עברתי עלאה והשתפרתי מלא מאז למדתי לגרום למשיכה ולכל העניין הזה אבל בו לא נדבר עלי מה שאני בא להגיד זה שיש עוד דגים בים אז גם עם לא ילך אז חפיף.
קיצור תבדוק מה זה הדברים האלה שבאדום זה כלים מאוד שימושיים כדי להשיג בנות ובכללי כדי לך ללמוד פיקאפ יעזור לך מאוד.