קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] ExtraSMS | שליחת SMSים ללא הגבלה
    על ידי zivoshri בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 16-07-2009, 19:13
  2. [הורדה]תוכנה פשוטה לשליחת SMSים חינם
    על ידי Leizer בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 16:05
  3. קונה|SMSים(כנסו תבינו)
    על ידי motomix בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:29
  4. [אתר] שמציע שליחת smsים בחינם
    על ידי Like2Hack בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 11:17
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35

SMSים - עמוד 3

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    דיברנו עכשיו בבוקר שלחתי לה הודעה ש'בדיוק חשבתי עליה'
    היא שאלה על מה חשבתי?
    ועניתי שאני לא זוכר (באמת לא זכרתי.. ה"בדיוק" קרה לפני 5 דקות בערך)
    די שרפתי את הפתיחה הטובה..
    מה יכלתי לענות מבלי לצאת צ'יזי? :\

אח"כ היא אמרה שהיא תחזור לישון [בהתחלה אמרה שהיא לא מצליחה להרדם[
    שאלתי אם אני כ"כ גרוע [כי היא הולכת אחרי דקה כאילו]
    והיא אמרה שאני מתאמץ יותר מדי(?)

וזהו

אני לא מבין את המתאמץ יותר מדי..
    א' זה אומר שהיא יודעת שאני מחבב אותה? (וכן אני יודע שאני נשמע כמו בן 8)
    אם כן, איך זה יכול לשמש אותי?
    ב' איך אפשר להתאמץ פחות? דיברתי איתה בהפרשים של 4 ימים ככה (ממוצע) וגם זה איזה 3 פעמים..

יצא פוסט קצת רציני ונראה שאני באובססיה או משהו אבל ממש לא ככה... הייתי במסיבה וניסיתי להתחיל עם בנות שם.. (לך הלך חח יותר מדי רעש)
    היא הכינה לך כל כך הרבה הרמות להנחתה.. שזה לא יאמן פשוט..

אתה : בדיוק חשבתי עליך
    היא : מה חשבת עליי?

אתה :
    לא זוכר
    היא : אז בשביל מה לעזאזל אמרת לי את זה?

במקום זה , היית יכול :
    אתה : שכבר עבר הרבה זמן מאז שראית אותי ואת בטח מתגעגעת.. החלטתי לנסות לפנות בשבילך קצת זמן מהלוז ולהפגש !

היא : אני לא מצליחה להירדם
    אתה : אני כל כך גרוע?
    היא : אתה מתאמץ יותר מדי

עזוב את זה שאתה מתאמץ , למה אתה מזכיר את זה שאתה 'גרוע' ? כשאתה מדבר איתה ומתייחס אליך בצורה שכזו ,למה שהיא תתייחס אליך בצורה אחרת?
    אם אתה לא אוהב את עצמך , למה שאחרים כן יאהבו?
    תחשוב על זה. תציג את עצמך תמיד בצורה טובה. לא בהתנשאות , אלא בציניות , בעוקצנות , תשתמש קצת במשחק.
    לדוגמא :
    במקום זה , היית יכול :
    אתה : מבין אותך.. (מחכה כמה שניות/שולח עוד הודעה)
    אתה : המחשבות עליי בטח לא עוזבות אותך לרגע..

או , אם כבר הגעת למצב שהגעת:
    אתה : אז תעזרי לי טיפה ,תני איזו דחיפה קטנה.. אני יודע שגם את רוצה את זה

אני לא אוהב להביא לאנשים משפטים מוכנים..

נסה להיכנס לראש ולהבין את הגישה.
    אתה באמת מתאמץ יותר מדי. אתה כנראה רציני מדי בשיחות איתה..
    תשתחרר , תיצור מצב של משחק. אתה גורם לה להיראות כאילו היא זו שרוצה אותך , היא מכחישה , קצת צחוקים פה ושם והופ אתם קרובים , מדברים חופשי , השיחה
    ז-ו-ר-מ-ת
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 28-07-2011 בשעה 11:41.
    הייתי פה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

שמע אתה תותח
    תודה רבה על העזרה

ואני מאמין שאתה צודק לגבי כל מה שרשמת

לגבי השאלה, אין לי מושג מה זה אומר.. אני לא מבין גדול בפיקאפ (אז גם לא הבנתי הרבה מהאותיות באנגלית שרשמת)... פתחתי פה כי אתם מבינים עיניין ומדברים דוגרי וגם כי זה הפורום הכי מתאים לדעתי..

אז אתה אומר שאבוד לי ב100%?

אז קח מילון קצר: DLV=ערך נמוך IOD=סימן חוסר עניין IOI=סימן עניין CAT STRING THEORY=תאורית החתול והחוט

לא באתי לבאס אותך או משהו שמע תמיד יש סיכוי פשוט עכשיו כשאתה תדבר איתה אתה תהיה שונה
    תדמיין שאתה במלחמה בהתחלה יצאתה עם צבא מעפן והפסדתה אחר כך חזרתה עם מלא חיילים ונשק וניצחתה
    ככה עכשיו אתה הולך לחזור עם תחמושת ולהשיג אותה
    תבדוק מה זה הדברים האלה "ראפור +קוואליפיקיישן +נג +קוקי פאני+קינו +ללמוד ליצור עניין/סקרנות"

תיהיה פלייפול כאילו עושה שטויות נגיד אתה והיא בחדר או סלון אז תזרוק עליה כרית תעשה מלחמת כריות או משהו ...או בפלאפון בקיצור תראה לה שכיף להיות איתך

והכי חשוב תדבר על סקס/מין חופשי אל תראה שזה דבר מוזר לדבר על זה כי בו נגלה לך סוד בנות אוהבת סקס כמו בנים או אפילו יותר הם פשוט לא רוצות לצאת זונות אז הן משחקות אותה אני מוכן לשים על זה כסף כל אחת שאמרתי לה את זה היא אמרה נכון אבל אל תגזים כי בסוף אתה תצא סוטה ומגעיל אז כשאתה מדבר על זה אל תראה שאתה מתרגש ודבר על זה כבדרך אגב.

ואם תדבר עם בנות על סקס חופשי אז דבר ראשון זה מראה להן שאתה אדם מיני שיש לו סקס בחיים זאת אומרת שהוא שווה דבר שני גורם להם לחשוב על סקס איתך (לא תמיד אבל בחלק מהמקרים)

לא אחי לא אבוד אבל כדי להשיג סגירה (להיפגש /מספר /נשיקה /סקס וכאלה...) אתה תצטרך לגרום לה לרצות אותך לרצות להיות איתך
    תראה המצב עכשיו זה שהיא חושבת וואלה.. עוד אחד שדלוק עלי אז מה אתה צריך לגרום לה לחשוב יואו הוא דלוק עלי איזה כיף
    (לפני כמה חודשים הייתי במצב דומה לשלך השגתי את המספר שלה ממישהו שהכרתי אבל כהתקשרתי בהתחלה אמרתי לה אה את עסוקה? טוב בי נדבר יותר מאוחר (זו טעות כי זה מראה כאילו אני חושב שאני לא שווה את הזמן שלה אז אם אני חושב ככה למה שהיא לא תחשוב ככה?) ובשיחה השניה פשוט אמרה לי בעצמה שהיא עסוקה ושהיא תחזור אלי וואלה עד היום לא חזרה חח אבל אני עברתי עלאה והשתפרתי מלא מאז למדתי לגרום למשיכה ולכל העניין הזה אבל בו לא נדבר עלי מה שאני בא להגיד זה שיש עוד דגים בים אז גם עם לא ילך אז חפיף.

קיצור תבדוק מה זה הדברים האלה שבאדום זה כלים מאוד שימושיים כדי להשיג בנות ובכללי כדי לך ללמוד פיקאפ יעזור לך מאוד.

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    אז קח מילון קצר: DLV=ערך נמוך IOD=סימן חוסר עניין IOI=סימן עניין CAT STRING THEORY=תאורית החתול והחוט

לא באתי לבאס אותך או משהו שמע תמיד יש סיכוי פשוט עכשיו כשאתה תדבר איתה אתה תהיה שונה
    תדמיין שאתה במלחמה בהתחלה יצאתה עם צבא מעפן והפסדתה אחר כך חזרתה עם מלא חיילים ונשק וניצחתה
    ככה עכשיו אתה הולך לחזור עם תחמושת ולהשיג אותה
    תבדוק מה זה הדברים האלה "ראפור +קוואליפיקיישן +נג +קוקי פאני+קינו +ללמוד ליצור עניין/סקרנות"

תיהיה פלייפול כאילו עושה שטויות נגיד אתה והיא בחדר או סלון אז תזרוק עליה כרית תעשה מלחמת כריות או משהו ...או בפלאפון בקיצור תראה לה שכיף להיות איתך

והכי חשוב תדבר על סקס/מין חופשי אל תראה שזה דבר מוזר לדבר על זה כי בו נגלה לך סוד בנות אוהבת סקס כמו בנים או אפילו יותר הם פשוט לא רוצות לצאת זונות אז הן משחקות אותה אני מוכן לשים על זה כסף כל אחת שאמרתי לה את זה היא אמרה נכון אבל אל תגזים כי בסוף אתה תצא סוטה ומגעיל אז כשאתה מדבר על זה אל תראה שאתה מתרגש ודבר על זה כבדרך אגב.

ואם תדבר עם בנות על סקס חופשי אז דבר ראשון זה מראה להן שאתה אדם מיני שיש לו סקס בחיים זאת אומרת שהוא שווה דבר שני גורם להם לחשוב על סקס איתך (לא תמיד אבל בחלק מהמקרים)

לא אחי לא אבוד אבל כדי להשיג סגירה (להיפגש /מספר /נשיקה /סקס וכאלה...) אתה תצטרך לגרום לה לרצות אותך לרצות להיות איתך
    תראה המצב עכשיו זה שהיא חושבת וואלה.. עוד אחד שדלוק עלי אז מה אתה צריך לגרום לה לחשוב יואו הוא דלוק עלי איזה כיף
    (לפני כמה חודשים הייתי במצב דומה לשלך השגתי את המספר שלה ממישהו שהכרתי אבל כהתקשרתי בהתחלה אמרתי לה אה את עסוקה? טוב בי נדבר יותר מאוחר (זו טעות כי זה מראה כאילו אני חושב שאני לא שווה את הזמן שלה אז אם אני חושב ככה למה שהיא לא תחשוב ככה?) ובשיחה השניה פשוט אמרה לי בעצמה שהיא עסוקה ושהיא תחזור אלי וואלה עד היום לא חזרה חח אבל אני עברתי עלאה והשתפרתי מלא מאז למדתי לגרום למשיכה ולכל העניין הזה אבל בו לא נדבר עלי מה שאני בא להגיד זה שיש עוד דגים בים אז גם עם לא ילך אז חפיף.

קיצור תבדוק מה זה הדברים האלה שבאדום זה כלים מאוד שימושיים כדי להשיג בנות ובכללי כדי לך ללמוד פיקאפ יעזור לך מאוד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    היא הכינה לך כל כך הרבה הרמות להנחתה.. שזה לא יאמן פשוט..

אתה :
    לא זוכר
    היא : אז בשביל מה לעזאזל אמרת לי את זה?

במקום זה , היית יכול :
    אתה : שכבר עבר הרבה זמן מאז שראית אותי ואת בטח מתגעגעת.. החלטתי לנסות לפנות בשבילך קצת זמן מהלוז ולהפגש !

אתה : אני כל כך גרוע?

עזוב את זה שאתה מתאמץ , למה אתה מזכיר את זה שאתה 'גרוע' ? כשאתה מדבר איתה ומתייחס אליך בצורה שכזו ,למה שהיא תתייחס אליך בצורה אחרת?
    אם אתה לא אוהב את עצמך , למה שאחרים כן יאהבו?
    תחשוב על זה. תציג את עצמך תמיד בצורה טובה. לא בהתנשאות , אלא בציניות , בעוקצנות , תשתמש קצת במשחק.
    לדוגמא :
    במקום זה , היית יכול :
    אתה : מבין אותך.. (מחכה כמה שניות/שולח עוד הודעה)
    אתה : המחשבות עליי בטח לא עוזבות אותך לרגע..

או , אם כבר הגעת למצב שהגעת:
    אתה : אז תעזרי לי טיפה ,תני איזו דחיפה קטנה.. אני יודע שגם את רוצה את זה

אני לא אוהב להביא לאנשים משפטים מוכנים..

נסה להיכנס לראש ולהבין את הגישה.
    אתה באמת מתאמץ יותר מדי. אתה כנראה רציני מדי בשיחות איתה..
    תשתחרר , תיצור מצב של משחק. אתה גורם לה להיראות כאילו היא זו שרוצה אותך , היא מכחישה , קצת צחוקים פה ושם והופ אתם קרובים , מדברים חופשי , השיחה
    ז-ו-ר-מ-ת
    שמעו באמת ששניכם תותחים

הבאתם בול מה שחיפשתי מהאשכול

אז 2 דברים אחרון לדעתי
    1- מתי לשלוח לה הודעה פעם הבאה לדעתכם?
    2- כשאני מתחיל שיחה להתחיל בשאלה זה טוב?
    כי כל הזמן רושמים שההתחלה לא חשובה אלא השיחה עצמה אבל ההתחלה תכלס כן חשובה, היא מעצבת את אופן השיחה...

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

שמעו באמת ששניכם תותחים

אז 2 דברים אחרון לדעתי
    כי כל הזמן רושמים שההתחלה לא חשובה אלא השיחה עצמה אבל ההתחלה תכלס כן חשובה, היא מעצבת את אופן השיחה...
    לדעתי אל תשלח הודעה תתקשר אליה ועם תשתמש בכלים שהבאתי לך אתה גם תצליח להשיג אותה ..
    לדעתי תתקשר אליה יום ראשון בצהריים /בערב ...
    ההתחלה לא חשובה והיא לא מעצבת כלום אתה לא נשאר על אותו נושא מיליון שנה כי אם אתה כן אז אתה משעמם אותה ואז בום הלך
    אתה מתחיל שיחה ואז עובר לנושא אחר ואפילו שלא סיימתה לדבר /לספר על הנושא הזה אתה עובר לנושא אחר וככה אתה עושה מלא ואז כשאין לך מה להגיד אתה יכול לחזור לדבר על מה שדיברתה לפני וגם אתה מראה לה שאתה מגוון ולא משעמם שמדבר רק על מצב העוגות
    כן כל עוד זו לא שאלה מוזרה ולא קשורה כזה.. אז זה סבבה

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

שמעו באמת ששניכם תותחים

אז 2 דברים אחרון לדעתי
    זרום עם זה.
    ממש לא משנה מתי תשלח לה את ההודעה הבאה.
    (טוב זה כן משנה - אל תחכה שנה ! אתה רוצה לדבר איתה? דבר איתה !)
    להתחיל בשאלה ? תתחיל בתשובה מצידי.. זה ממש לא משנה.

מצטער אם אני טיפה בוטה או גס ,אבל תאמין לי שזה רק לטובתך

בהצלחה בחור
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect