נכתב במקור על ידי בניון כן בהורדות נט פירסמו המון משתמשים הורדות והכול ותבעו אותם ב200 אלף שקל בגלל זה האתר לא עובד יומיים?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf בגלל זה האתר לא עובד יומיים? לא זה היה יחסית ממזמן כשאוכל אדבר עם אחד מהמנהלים של הורדות נט במסן ואעדכן אותכם
סבבה אם אתה יכול לעזור לי חח תודה. הםם , אז אני קונה בUPLOADING נכון?
נכתב במקור על ידי YDeveloper סבבה אם אתה יכול לעזור לי חח תודה. הםם , אז אני קונה בUPLOADING נכון? כן לפי מה שהציעו אם אתה רוצה תביא לי את המסן שלך בפרטי ונדבר
נכתב במקור על ידי בניון לא זה היה יחסית ממזמן כשאוכל אדבר עם אחד מהמנהלים של הורדות נט במסן ואעדכן אותכם חח העיפו אותך מהורדות נט ואתה חש כאילו יש לך דיבור עם המנהלים חחח האתר לא עובד בנתיים יש עליו עבודות
נכתב במקור על ידי ProVirus חח העיפו אותך מהורדות נט ואתה חש כאילו יש לך דיבור עם המנהלים חחח האתר לא עובד בנתיים יש עליו עבודות החזירו אותי ואני לא חש פשוט יש לי את ארתור במסן זה הכול
סבבה תודה . אין לי מסן אחי .
נכתב במקור על ידי בניון החזירו אותי ואני לא חש פשוט יש לי את ארתור במסן זה הכול ארתור חחח אתה חושב שמספרים דברים לארתור? אם זה הגיע אליך מארתור אתה צריך להבין למה לא מספרים לו דברים
נכתב במקור על ידי ProVirus ארתור חחח אתה חושב שמספרים דברים לארתור? אם זה הגיע אליך מארתור אתה צריך להבין למה לא מספרים לו דברים חחחחח לא שאלתי אותו חשבתי שאולי הוא ידע לא משנה זה לא קשור לנושא כבר...
מה אתם מכניסים אותו לסרטים? לא יתבעו בך לא יגעו בך .
UPLOADING
חוקי הפורום