נכתב במקור על ידי Mr. Horror Jessica Alba ראית תסרט סכין בלב?
Mr. Horror, אתה .יוני. לשעבר נכון? (מקווה לא לטעות כדי לא לצאת דביל )
נכתב במקור על ידי Amichai חחח ישלך נוסה לדבר הליו? קי עינלי נוסה, והין לי הל מע לדבר, עז ישלך? גם לי עין נוסה שיכה לדבר הליו אולי לאלמוג יש נוסה שיכה לדבר הליו? נכתב במקור על ידי Amichai Mr. Horror, אתה .יוני. לשעבר נכון? (מקווה לא לטעות כדי לא לצאת דביל ) הכן כן אני האו .יוני. לשאבר. נכתב במקור על ידי almog9697 ראית תסרט סכין בלב? ראיתי את כל הסרטים שלה בובל'ה אני מת על השחקנית הזאת
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Amichai Mr. Horror, אתה .יוני. לשעבר נכון? (מקווה לא לטעות כדי לא לצאת דביל ) דיייייייייייייייייי הני לא יחול קבר אם החטימה שלך היא ממקרת אותי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם לי עין נוסה שיכה לדבר הליו אולי לאלמוג יש נוסה שיכה לדבר הליו? הכן כן אני האו .יוני. לשאבר. ראיתי את כל הסרטים שלה בובל'ה אני מת על השחקנית הזאת חח עייתה לך שגיעה רשמט אלמוג במכום עלמוג XD (נראלי שכדאי שנפסיק, נמאס, עוד יחשבו שאנחנו מדברים ככה באמת חח XD)
נכתב במקור על ידי Amichai Mr. Horror, אתה .יוני. לשעבר נכון? (מקווה לא לטעות כדי לא לצאת דביל ) הרגת אותי עם החתימה הזאת, אני לא מפסיק להסתכל עליה
כן כן אני יודע שהיא ממכרת ואינלי מושג למה ישלכם רעיונות לכינויים? יש סיכוי שאני מחליף
נכתב במקור על ידי Amichai חח עייתה לך שגיעה רשמט אלמוג במכום עלמוג XD (נראלי שכדאי שנפסיק, נמאס, עוד יחשבו שאנחנו מדברים ככה באמת חח XD) חחח אולי באמת כדאי נכתב במקור על ידי Mindstorms הרגת אותי עם החתימה הזאת, אני לא מפסיק להסתכל עליה נכון?!!? אני רואה אותה איזה 10 פעמים בפעם אחת שאני נמצא באחת התגובות שלו
נכתב במקור על ידי Amichai כן כן אני יודע שהיא ממכרת ואינלי מושג למה ישלכם רעיונות לכינויים? יש סיכוי שאני מחליף סיגנון?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח אולי באמת כדאי נכון?!!? אני רואה אותה איזה 10 פעמים בפעם אחת שאני נמצא באחת התגובות שלו כמה תגובות אני מקבל על החתימה
חבר'ה? ישלכם רעיונות לכינוי?
נכתב במקור על ידי Amichai כמה תגובות אני מקבל על החתימה אחת החתימות
נכתב במקור על ידי Amichai חבר'ה? ישלכם רעיונות לכינוי? היא מבאסת רצח אבל חחחח...... איפה אלמוג נעלמה?
הצעקה סרט נחמד..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror היא מבאסת רצח אבל חחחח...... איפה אלמוג נעלמה? החתימה מבאסת? למה? כי היא לא מורידה את החולצה? XD אהה ואלמוג חזרה לקבר שלה (בתגובות הקודמות אמרת שהיא יצאה מקבר ).
חוקי הפורום