נכתב במקור על ידי afx האשכולילה חם היום אבל גם באשכולילה יבש עשו דאבלים ואפילו טריפלים.
נכתב במקור על ידי afx האשכולילה חם היום זה כי הפלצתי פה והלכתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח ואו רואים שמשעמם לי?חחח
נכתב במקור על ידי DarkDesign יש גבול לכל תעלול... תעשה פעם ב2 עמודים יתקבל אבל כל עמוד פעמיים זה קצת הגזמה לפי דעתי, הייתי שמח שלא היו עושים בכלל אבל זה אשכולילה אז תפנקו מצטער, אני אשתדל לא לעשות דאבלים.
הלילה האשכולילה יהיה יבש אש
נכתב במקור על ידי afx הלילה האשכולילה יהיה יבש אש אז בוא תרטיב אותו קצת..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אז בוא תרטיב אותו קצת..
נכתב במקור על ידי afx חחח
או כן,חזרתי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי Amichai חחח חחחחחחחחחחחח אהבתי
נכתב במקור על ידי prowinner או כן,חזרתי. ישלך רעיון במקרה למשו פשוט שאני יכול למכור (משו נורמלי ופשוט)? אהה שגם אנשים ירצו אותו... ישלך במקרה משו?
נכתב במקור על ידי VanGogh ציטוט תן עוד פעם לינק לאתגר שלך... אשכולילה מתבלגן לי...
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Amichai ישלך רעיון במקרה למשו פשוט שאני יכול למכור (משו נורמלי ופשוט)? אהה שגם אנשים ירצו אותו... ישלך במקרה משו? מה ישלך להציע?
נכתב במקור על ידי Amichai חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חנקת נכתב במקור על ידי _AnGi_ אז בוא תרטיב אותו קצת.. אני שאמח להרטיב... אבל לא את האשכול חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner מה ישלך להציע? תגיד לי כל מיני דברים שאנשים ירצו (יכול להיות גם מהאינטרנט), אולי אני אמצא משו שישלי.
חוקי הפורום