נכתב במקור על ידי DarkDesign יש פה סכירות בלייקים? אני רוצה גם שים לייק
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal תהיה בריא חחחח אם לייק עושה לך תיום כל יום צריך להביא לך ולעשות לך תיום זו מצווה חחח זה לא עושה לי תיום אבל זה מעלה לי את הלייקים הייתי ציני חח
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה זה הדם עלה לך לראש?!? כל דבר אתה לוקח כמחמאה? חחח אז את מלכלכת עליי? אה יא שטוחה! חחחחחח
נכתב במקור על ידי DarkDesign יש פה סכירות בלייקים? אני רוצה גם הבאתי תן לי גם XD חח טל ניצלנו את זה
נכתב במקור על ידי Amichai חחח זה לא עושה לי תיום אבל זה מעלה לי את הלייקים הייתי ציני חח אהה חחחחח תגיד אתה באמת בן 11?
נכתב במקור על ידי .Tal אהה חחחחח תגיד אתה באמת בן 11? עוד מעט עוד חודש בערך...
נכתב במקור על ידי VanGogh חחח אז את מלכלכת עליי? אה יא שטוחה! חחחחחח חחח הלוואי וכל בנות ישראל יהיו שטוחות כמוני
נכתב במקור על ידי Amichai הבאתי תן לי גם XD חח טל ניצלנו את זה וואופה קיבלתם 2 לייקים, אני מצפה ל3 החזר...
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Amichai עוד מעט עוד חודש בערך... אה וואו אז אתה בן 10???? וואי וואי מה אתה עושה פה מגיל 10 חחחחחח
נכתב במקור על ידי DarkDesign וואופה קיבלתם 2 לייקים, אני מצפה ל3 החזר... חחחחחח תחזיר לי כי הבאתי לך XDD זה לא ייגמר אפעם חח
נכתב במקור על ידי Amichai חחחחחח תחזיר לי כי הבאתי לך XDD זה לא ייגמר אפעם חח מה איתי?
נכתב במקור על ידי .Tal מה איתי? תחזיר חחחחחח XDD אני פה כי משעמם לי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח הלוואי וכל בנות ישראל יהיו שטוחות כמוני אז הינו במצב כזה אני חושב..חח או שלא הינו צריכים לקנות יותר פלזמות חחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Amichai תחזיר חחחחחח XDD אני פה כי משעמם לי בגיל 10 הייתי ישן ב 11 גג חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי .Tal בגיל 10 הייתי ישן ב 11 גג חחחחחחחחח יש חופש, ובמילא לא תכננתי משו לזמן הקרוב, אז לא אכפת לי לישון עד מאוחר. השיא שלי היה כשישנתי ב4 וחצי! בלימודים אני יושן יותר מוקדם חח
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 01-08-2011 בשעה 01:25.
חוקי הפורום