נכתב במקור על ידי Ganso לא רוצים לישון, רוצים להשתגע ! רוצים לדחוף לתחת חלילית ! לא יודע מה הסטיות שלך אבל לא נשמע לי כל כך כיף לשבת על חלילית
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי Shinx איך הגעתם ל500 תגובות יא כלבות שמע.. נניח ולא היו לך רגליים.. עדיין היית לובש גרביים?
נכתב במקור על ידי Ganso למה אתה כל כך בטוח שזורמת ולא זורם ? כי ראיתי אותה
נכתב במקור על ידי Ganso לא רוצים לישון, רוצים להשתגע ! רוצים לדחוף לתחת חלילית ! למרות שזה יכול להיות מצחיק לשבת על חלילית.. פתאום אתה שם נוד יוצא לך מנגינה
נכתב במקור על ידי Shinx איך הגעתם ל500 תגובות יא כלבות כמעט כמעט
נכתב במקור על ידי ProGod אויייייייי VANGOGH אוייייייי יסססס!!!! זה נעייייייים!!! אבל למה כזה קטן?< חחחחחחחחחחחחח, אתה אלרגי לבוטנים.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
וואי וואי איזה חום
נכתב במקור על ידי VanGogh טוב זהו הרסת לי את הבדיחה סופתי אני עצוב! אהההה... אז זאת בדיחה.... נו היית צריך להודיע מראש....
נכתב במקור על ידי Ganso חחחחחחחחחחחחח, אתה אלרגי לבוטנים. אההה זה בוטן!!! בגלל זה מגרדת לי הבצה
נכתב במקור על ידי afx שמע.. נניח ולא היו לך רגליים.. עדיין היית לובש גרביים? אני מכיר את הבדיחה הזאת
יאו עלה לי רעיון בן זונה מצחיק אך אינני יגיד כי זה יהרוס הכל
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי ProGod אויייייייי VANGOGH אוייייייי יסססס!!!! זה נעייייייים!!! אבל למה כזה קטן?< כי לא העבר תאת הנקודות אז לא העמדתי אותו חחח נכתב במקור על ידי afx תעשו לייק אם אנג'י לא זורמת עם אלי למה אתה נכנס לווריד? זה כמו שאני יגיד לעשו לייק אם אתם חשובים שאתה ילדותי.. טוב אני חשוב ככה יא מלשן חחחחח סתם סתם הכל בסדר יא מדווח.
נכתב במקור על ידי VanGogh כמעט כמעט אלי תסביר לי רגע... עכשיו אורגינל.. אתה משתמש בקונדום אדום / כחול / נילון נצמד?
נכתב במקור על ידי VanGogh כי לא העבר תאת הנקודות אז לא העמדתי אותו חחח למה אתה נכנס לווריד? זה כמו שאני יגיד לעשו לייק אם אתם חשובים שאתה ילדותי.. טוב אני חשוב ככה יא מלשן חחחחח סתם סתם הכל בסדר יא מדווח. חחחחחח לוקח לזה זמן לעבור
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אהההה... אז זאת בדיחה.... נו היית צריך להודיע מראש.... אני עצוב ולא זורם איתך בבדיחות יותר חחח
חוקי הפורום