נכתב במקור על ידי ProGod אני עושה 8 6 פייי זה לא אמור להיות 9 - 6? במה אתה עוסק?
נכתב במקור על ידי Amichai מי שנושם ברגעים אלה שייתן לי לייק חחחחחחחח XDD למה אתה רוצה שיתנו לך לייקים?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh כבר מזמן עברתי את של ההתחלות חחחח אשמח לתה חם אבל בבוקר.... חומד צבע השיער שלך לא מתאים למצעים שלי... אין סיבה שתקבל תה בבוקר...
נכתב במקור על ידי VanGogh פייי זה לא אמור להיות 9 - 6? במה אתה עוסק? לא אחי 8 - 6... סמב"צ באילת
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod שמתי ימנייק אבל רציתי אתה יודע בישביל לא להתבאס אז זרום איתי תן לסיים תבדיחה אחרי שאנג'י הרסה לי את הבדיחה זה הוריד לי את החשק חח
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חומד צבע השיער שלך לא מתאים למצעים שלי... אין סיבה שתקבל תה בבוקר... חחחח בונא את רעה
נכתב במקור על ידי VanGogh אחרי שאנג'י הרסה לי את הבדיחה זה הוריד לי את החשק חח חחח ימניאק אז אתה מוריד לי את החשק
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חומד צבע השיער שלך לא מתאים למצעים שלי... אין סיבה שתקבל תה בבוקר... אני אשמח לתה, עלמת החן
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חומד צבע השיער שלך לא מתאים למצעים שלי... אין סיבה שתקבל תה בבוקר... על הראש? את לא יודעת איזה צבע מתחבא למטה חחח אני עושה גוונים לפעמים חח
נכתב במקור על ידי .Tal אני אשמח לתה, עלמת החן תשמע כפרה יש תור ארוךךךך
נכתב במקור על ידי VanGogh על הראש? את לא יודעת איזה צבע מתחבא למטה חחח אני עושה גוונים לפעמים חח חחחחח אני יכול להגיד לך שזה יפה
מנסיון..
איזה טריפל מטורף
חחחח לא טריפל זה ארבע!! בחיים לא קרה לי
נכתב במקור על ידי ProGod תשמע כפרה יש תור ארוךךךך בסדר יש תור ארוך אבל אני מהישראלים שנדחפים בתור
חוקי הפורום