וואלקקקק באלי לעשן נרגילה אמרו לי שזה אחלה וזה אבל אני עוסק כל החיים בספורט וחדר כושר ושחייה וזה
וואלה לא יודע מה לעשות מה אתם אומרים שווה את זה ?
וואלקקקק באלי לעשן נרגילה אמרו לי שזה אחלה וזה אבל אני עוסק כל החיים בספורט וחדר כושר ושחייה וזה
וואלה לא יודע מה לעשות מה אתם אומרים שווה את זה ?
|
|
לא ממליץ לך עזוב אותך בשביל נרגילה תהרוס את כול מה שעשיתה? את כול האימונים שלך ? עזוב אחי איך שתעשן בזמן האימונים שלך יתחילו לך בעיות רציניות לא ממליץ לך אחי .
חחח נו באמת לא יקרה לו כלום..
נרגילה זה דבר שיוצא לרוב האנשים לעשן אולי פעם בשבוע וזה לא כמו סיגריות שמתמכרים לזה, זה סתם לכיף אתה יכול פשוט לא לעשן יותר אם אתה מחליט..
קיצר אחי תעשן בכיף עם חברים פשוט לא יותר מדי..
אחי ברור אנלא אומר תעשן חפשי כל היום אני אומר אם פעם באתה יושב עם חברים והם מעשנים נרגילה אתה יכול לקחת וכלום לא יקרה.. ובאמת כלום לא יקרה.. צריך לא להגזים פשוט..
אלוהים מי נתן לך לנהל פורום 18+. אני יודע שאני יחסם על זה אבל זה שווא את זה, יא מפגר איזה נזק יעשה לו כמה שחטות של נרגילה? מספיק שהוא יעשה סיבוב של 5 דקות בכביש הראשי של העיר בה הוא גר הוא יקבל יותר נזק מהזיהום אוויר. עדיף שינסה פעם אחת יראה שאין ממה להתלהב ולא יחייה כל הזמן בבאסה שהוא לא יכול לנסות את הדבר "האלוהי" הזה.
אתה מבין כלום
בן אדם שמעשן לא משנה מה בזמן שהוא מתאמן קבוע ננהיות לו בעיות בזמן האימון לא משהו רציני אבל עדיין אולי אחרי ראש אחד זה לא יזיז אבל אני מדבר איתך על קבוע
ואני אומר לך בהיתחייבות שבן אדם שמעשן בזמן שהוא מתאמן זה גורם לו לבעיות בנשימה במיידי אולי אחרי ראש ראשון לא אבל אחרי כמה ראשים זה ישפיע והוא בקושי יוכל להיתאמן
אני מסכים איתך בהחלט קליט.
אני גם לא מציע לך אפילו להתחיל לעשן ולהרוס כל מה שבניתה מהאתחלה.
עישון נרגילה זה לא כל כך כיף כמו שכולם אומרים אבל אם אתה כל כך רוצה את זה תיקח פעם אחת ותראה איך זה, שתיהיה בעניין זה לא ממכר אבל זה יותר מזיק מסיגריות בהרבה, אז תחשוב פעמיים ליפני שאתה נכנס לזה.
מה בעיה אני מעשן סיגריות ומתאמן, וזה בכלל לא פוגע ומפריע לי להתפתח.
תעשן כמה שבאלך, הבעיה מתחילה שאתה מפסיק להתאמן ואתה ממשיך לעשן, ואז כל מה שבנית נהרס יותר במהירות מזה שלא היית מעשן.