קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לקודוס (gift.kudos)
    על ידי KillaPlaya בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-02-2012, 15:13
  2. [שאלה] בקשר לקודוס וhomestead/intuit
    על ידי matanmou בפורום כסף ברשת
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-10-2011, 18:54
  3. [שאלה] בקשר לקודוס
    על ידי Stores בפורום כסף ברשת
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-09-2011, 16:07
  4. [שאלה] בקשר לקודוס
    על ידי ContRaSt בפורום כסף ברשת
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-09-2011, 18:11
  5. [עזרה] בקשר לקודוס
    על ידי Stores בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2011, 09:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

שלאה בקשר לקודוס ול-vcc

מורחקים
    שם פרטי
    SEXI
    לייקים
    75
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לעשות כסף באינטרנט

ברירת מחדל שלאה בקשר לקודוס ול-vcc

נכון בישביל להרשם לקודוס אתה צריך vcc או כרטיס אשראי נגיד ואין לי כרטיס אשראי ואני צריך לקנות vcc אז את הפרטים של הכרטיס אשראי

הזה ממלאים באתר והוא ריק הכרטיס אשראי הזה אין בוא ביכלל כסף ביגלל זה שנרשמים לקודוס אז מקבלים ל30 יום הראשון את האתר חינם

ואחר כך סוגרים לך את האתר כי אין לך כסף ב-vcc ואתה לא משלם להם אבל עדין אתה יכול לצרף אנשים...אז השאלה היא למה לא למלות סתם

מספר כרטיס אשראי שהמצאת וזה ככר יעשה את העבודה החיוב יהיה על כרטיס האשראי שהמצאת אם יש כזה מספר ואם לא אז לא נורא האתר

שנתנו לך יסגר אחרי 30 יום...אז אני שואל את עצמי למה צריך vcc אם אפשר להמציא מספר כרטיס אשראי??!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של בניון
    לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי as1998 צפיה בהודעה
    נכון בישביל להרשם לקודוס אתה צריך vcc או כרטיס אשראי נגיד ואין לי כרטיס אשראי ואני צריך לקנות vcc אז את הפרטים של הכרטיס אשראי

הזה ממלאים באתר והוא ריק הכרטיס אשראי הזה אין בוא ביכלל כסף ביגלל זה שנרשמים לקודוס אז מקבלים ל30 יום הראשון את האתר חינם

ואחר כך סוגרים לך את האתר כי אין לך כסף ב-vcc ואתה לא משלם להם אבל עדין אתה יכול לצרף אנשים...אז השאלה היא למה לא למלות סתם

מספר כרטיס אשראי שהמצאת וזה ככר יעשה את העבודה החיוב יהיה על כרטיס האשראי שהמצאת אם יש כזה מספר ואם לא אז לא נורא האתר

שנתנו לך יסגר אחרי 30 יום...אז אני שואל את עצמי למה צריך vcc אם אפשר להמציא מספר כרטיס אשראי??!!
    כי מה הסיכוי שאותו מספר יהיה כרטיס אשראי אמיתי?ותצליח להשתמש הסיכוי לכך קטן כי צריך גם קוד ותאריך וזה מסובך
    ואם יש חיוב על זה אני לא זוכר אבל אם יש חיוב ותשתמש בכרטיס של מישהו זה לא חוקי
    אני אפנה לכאן את nir235 הוא מומחה בקודוס ויוכל להסביר לך טוב

מורחקים
    שם פרטי
    SEXI
    לייקים
    75
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לעשות כסף באינטרנט

ציטוט נכתב במקור על ידי בניון צפיה בהודעה
    כי מה הסיכוי שאותו מספר יהיה כרטיס אשראי אמיתי?ותצליח להשתמש הסיכוי לכך קטן כי צריך גם קוד ותאריך וזה מסובך
    ואם יש חיוב על זה אני לא זוכר אבל אם יש חיוב ותשתמש בכרטיס של מישהו זה לא חוקי
    אני אפנה לכאן את nir235 הוא מומחה בקודוס ויוכל להסביר לך טוב
    כן אבל מה ב-vcc גם בוא אין כסף...!
    וגם אם נרשום משהו מזויף אז איך קודוס ידעו שזה אמיתי או זויף הרי הם לא יכולים לדעת...?

משתמש מכור האוואטר של בניון
    לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

כן אבל מה ב-vcc גם בוא אין כסף...!
    וגם אם נרשום משהו מזויף אז איך קודוס ידעו שזה אמיתי או זויף הרי הם לא יכולים לדעת...?
    כן חחחח באתרים יש מערכת לבדיקת כרטיסי אשראי אחרת כל אחרת היה ממציא מספרים ומשלם חחח זה לא יקרה

שלום לך, אם דבר כזה היה אפשרי, כולנו היינו עשירים ולמה? כי רק זה עוצר אותך מלהשלים משימה, אז התשובה היא לא, אי אפשר לשים סתם כרטיס מהראש כי יש להם מערכת (ובעצם לכל אתר) שבודקת אימות כרטיס אשראי, אם תשים את הויזה נטען שלך תראה שיקחו אימות של 11 אגורות שזה כלום, אבל חייבים לאמת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,408 | הודעות: 8,150,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect