לפני כמה זמן פרסמתי פה אשכול על מישהי שיש לה חבר שהראתה לי מלא סימני עניין וכשביקשתי את המספר שלה היא אמרה לי שאין לה
אז כן בסוף באמת לא היה להומה שיותר טוב זה שהיום שמעתי שהיא וחבר שלה נפרדו אבל כבר אין כמעט משיכה חייתית כמו שהייתה לפני (אני בטוח שהיא נדלקה עלי הפסיקה לאהוב אותו ובגלל זה נפרדו אבל עכשיו גם ירד לה ממני..)
(מי שעכשיו כועס עלי "מה אתה מאושר הפרדתה בין זוג" אז זהו שאחרי שגיליתי או לפחות חשבתי שזה רציני בניהם אז הפסקתי לנסות לא אשמתי שאני כזה גבר מושך)
אז אני רוצה לגרות אותה לגרום לה להיות חרמנית עלי לגרום לה לרצות שאני ינשק אותה או יותר מזה ...
אני רוצה אותה בקיצור
איזה שיטות יש לכם או שאתם מכירים כדי ליצור מתח מיני ? לגרום לבחורה לרצות לשכב איתך ?מאיפה אני יכול להביא חומר על זה?
אני זוכר מקרים עם בנות שהן התחילו להמרח עלי אחרי שעשיתי דברים מסויימים אבל אני לא זוכר מה הדברים האלה היו.. זה היה בטבעיות כזה...
עוד שאלה בנוגע למישהי אחרת
גם על זה פתחתי אשכול אז בקצרה היא הייתה דלוקה עלי והיום התכנון היה לסגור מספר +KC ואופציה לפגישה
אבל עשיתי לה כמה מיבחני זרימה לא הלך ... היא גם לא נראתה כבר בעניין פשוט ירד לה מימני וזה הדבר הכי מעצבן זה קרה לי כל כך הרבה פעמים שבנות דלוקות עלי ואז יורד להן מימני אתה מרגיש הרגשה של פספוס.. אז אני לא רוצה שזה יקרה עוד פעם אני רוצה לנסות להציל את זה
אך אני יכול לגרום לניצוץ שנשאר אם בכלל להפוך ללהבה? אך אני יכול לגרום לה להמשך אלי שוב? נראה לכם שכדי לעשות לה רחוק?

ומה שיותר טוב זה שהיום שמעתי שהיא וחבר שלה נפרדו אבל כבר אין כמעט משיכה חייתית כמו שהייתה לפני (אני בטוח שהיא נדלקה עלי הפסיקה לאהוב אותו ובגלל זה נפרדו אבל עכשיו גם ירד לה ממני..)
ציטוט ההודעה