נכתב במקור על ידי InSane מוז'יט ביט ני גאבארי ניגאבארי פודינגים רוסקי פארין בלאט. רק יפה שאתה ממציא מילים. מזה בלאט פודינגים?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי InSane מוז'יט ביט ני גאבארי ניגאבארי פודינגים יא נידאוויראיו טיבה חחחח
נכתב במקור על ידי ProGod אני מכיר אותה... אני משתמש מתקדםםםםםםםםםםם אני משתמש ותיק,YA suck my dick חחחחחח סתם אחי,יאללה בלאט מרימים אשכולילה בלאט. רוסקייייייייעעייההה מרצה משתלטים בלאט אטרף נחוי.
נכתב במקור על ידי ProGod חחחח תשמעוווו קבעתי עם ילדה מחדרה היא באה מחר לירושלים אני הולך להביא בא ולצלם תשמע על הווידאוי הזה אתה יכול לשבת יפםה מאוד בכלא חיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח יאבא אבל היא מכוערת..
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי prowinner אני משתמש ותיק,YA suck my dick חחחחחח סתם אחי,יאללה בלאט מרימים אשכולילה בלאט. רוסקייייייייעעייההה מרצה משתלטים בלאט אטרף נחוי. און פידארס מארקנצ'י! יא איוו נינאבישו
נכתב במקור על ידי VanGogh תשמע על הווידאוי הזה אתה יכול לשבת יפםה מאוד בכלא חיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק אם אני יפרסם אותו... אם אני ישלח רק לילדים שאני סומך עליהם אז לא..
נכתב במקור על ידי VanGogh יא נידאוויראיו טיבה חחחח אה מנייה ???
חלאס עם הרוסית !!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי VanGogh קודא טי אידוש? jersey shore bitch אבל אני לרוב ידבר איתכם. רוסקי פאריני.
טוב נראה לי אני עף לאיזה משחק בWOLFTEAM
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אה מנייה ??? שייז מיה!!! יא טיבה לובליו חחחח נכתב במקור על ידי ProGod רק אם אני יפרסם אותו... אם אני ישלח רק לילדים שאני סומך עליהם אז לא.. אל תיסמוך על אף אחד! הרי חברים בסוף מזיינים את האמא של החברים שלהם! והווידאוי הזה מספיק בשביל שתישב.
נכתב במקור על ידי VanGogh און פידארס מארקנצ'י! יא איוו נינאבישו חחחחחחחחחחחחחחחחח יא טוזה בלאט,מרקניץ' נחוי. אתסלל מיני אהה אתה אלי,נסלל?
נכתב במקור על ידי ProGod טוב נראה לי אני עף לאיזה משחק בWOLFTEAM
חלאס לדבר רוסיתצ!$!#@$#!$%!#@$!@#$E!@#%$#@%#@%R@$#GDGVDGFASDG@SVC#E@R!RVDכ
חוקי הפורום