נכתב במקור על ידי prowinner חחח לא חחחחחחחחחחחח אז למה פרסמתץ.?חחח יא דומויו מראקניץ' אושול חיחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner היי חתייייך!!!!!! חחח היי, ממצב?
נכתב במקור על ידי Amichai היי חבר'ה לילה טוב! ברוך הבא אחשלי אתה שוב מאחר חחח ח'ברה דיי בלי יותר מידי דאבלים אה?
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחח אז למה פרסמתץ.?חחח יא דומויו מראקניץ' אושול חיחחחחחח בשביל להוכיח לך שיש מארקניצץ שקוראים לו יאן,הוא עוד חרדי הילד. טוב,תחזור לרוסית.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh ברוך הבא אחשלי אתה שוב מאחר חחח ח'ברה דיי בלי יותר מידי דאבלים אה? על תגיד לו\לנו מה לעשות.
נכתב במקור על ידי Amichai חחח היי, ממצב? הכל טוב,מאיתך? היום זורם פורנו?
נכתב במקור על ידי VanGogh ברוך הבא אחשלי אתה שוב מאחר חחח ח'ברה דיי בלי יותר מידי דאבלים אה? חח ראיתי טלוויזיה, אתמול הייתי הראשון שהגיב
נכתב במקור על ידי prowinner על תגיד לו\לנו מה לעשות. יש אזהרה מלמעלה אז בוא נירגע טיפה נשמה. און סמוטריט ננאס חחחחח
איך זה הגיוני? עכשיו סיימתי משחק ועשיתם רק עוד 4 עמודים
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי .GiL. שלח טראקים בהודעה פרטית לא הכנתי יותר :\ נכתב במקור על ידי VanGogh יא נידאוויראיו טיבה חחחח פאצ'ימו? טי שו דוראק? נכתב במקור על ידי prowinner רוסקי פארין בלאט. רק יפה שאתה ממציא מילים. מזה בלאט פודינגים?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי VanGogh שיר יישן שאני אוהב.. אטה דליאטיבה קראסביצ'ה מייה:
נכתב במקור על ידי VanGogh יש אזהרה מלמעלה אז בוא נירגע טיפה נשמה. און סמוטריט ננאס חחחחח איתע בילה בצחוק,נראלך אני רוצה עוד באן? מספיק אושרי מביא לי כל שני וחמישי.
נכתב במקור על ידי Amichai חח ראיתי טלוויזיה, אתמול הייתי הראשון שהגיב אתמול הי גרוע חחחח תנו לייקים?
נכתב במקור על ידי InSane לא הכנתי יותר :\ פאצ'ימו? טי שו דוראק? ני זנאיו יא יאווארין חחחח לייק על אסייג! חחח
ויש את העייפים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוקי הפורום