נכתב במקור על ידי _AnGi_ שצתק"פ כמה סוכר?
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod כולם פה חיילים שלי ! שתוק יא מכוער נכתב במקור על ידי prowinner לא שלחת בקשה. רגע,אני בודק. שלחתי nikolayyana והקדשתי לך הקדשה ב5 אלף לך ובדוקXD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR למה בציטוט המילים שונות ?!... ותשאר אותי במסן תשארתי אותך.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR שתוק יא מכוער 1+++++ שלחתי nikolayyana והקדשתי לך הקדשה ב5 אלף לך ובדוקXD חתיכוס
נכתב במקור על ידי ProGod כולם פה חיילים שלי ! נכתב במקור על ידי prowinner תשארתי אותך. שלח לי רגע הודעה
נכתב במקור על ידי VanGogh איזה אח סטלן יש לי , מתקשר שאל אם אני רע אמרתי קבטנה אז הוא אומר תעלה יש לי פיצה. חשבתי משולש הוא הבאי לי משפחתית חחחחחחחחחחחחחחחחח שוב טי מוג ייו ווז'ופו זאסונוט
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי AdventureR שתוק יא מכוער שלחתי nikolayyana והקדשתי לך הקדשה ב5 אלף לך ובדוקXD חחחחחחחחח מאיפה קפצת G3V3RZ
נכתב במקור על ידי InSane שוב טי מוג ייו ווז'ופו זאסונוט חחחח רוצה משולש?
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחח רוצה משולש? מחר אני יקבל משלוש ישר זווית
מי פה משחק WolfTeam?
נכתב במקור על ידי ProGod מחר אני יקבל משלוש ישר זווית אני דווקא חושב תקבל משלוש מאחורה ^^ש ל האופניים סתם סתם על תבכה אלי אני פרשתי אחשלי,אני אגיב רק באשכולילות
בלאטיזאם.....שכחתם כבר את הרוסקי פארנייי אה....רק עברית עכשיו.
נכתב במקור על ידי ProGod מי פה משחק WolfTeam? זה משחק של ילדים עד גיל 15 לא?
חוקי הפורום