נכתב במקור על ידי VanGogh 10K אתה הולך לא? חחחחחחחחחחחח מה קרה? ממתי הוא יודע רוסית? InSane
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner לא נקווה שלא לפחות. חסר לך שכן! נכתב במקור על ידי prowinner כמה ימים אתה בכרמיאל? אני בא לכמה שעות עולה לבית עלמין יושב בארוחה והולך הביתה.
נכתב במקור על ידי AdventureR לא יקרא לך כלום ואיך רושמים אישה באנגלית (ואייף) WIFE נראלי. אם אתה רוצה הרבה אתריפורנו חמים,דבר איתי. יש גם כמה של MILFיות סקסיות כאלו.
נכתב במקור על ידי prowinner אתססלס? דרך אגב,לא דיברתי עליייך זה גיל לא גל. לא חשבתי שדיברת עליי יא ממוטה מקנזס העיר הרחוקה.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
איך רושמים אישה באנגלית ?!...ואייף יעני
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי VanGogh חסר לך שכן! אני בא לכמה שעות עולה לבית עלמין יושב בארוחה והולך הביתה. באסה \ = אגב,איפה אתה לומד?
נכתב במקור על ידי InSane לא חשבתי שדיברת עליי יא ממוטה מקנזס העיר הרחוקה. you are fucking gay,נכון?
נכתב במקור על ידי AdventureR איך רושמים אישה באנגלית ?!...ואייף יעני http://translate.google.co.il/?hl=iw&tab=wT
נכתב במקור על ידי prowinner באסה \ = אגב,איפה אתה לומד? אני לא.. סיימתי כבר ליפני חצי שנה אם לא יותר חחח
נכתב במקור על ידי prowinner you are fucking gay,נכון? בוא תיגע לי באשך שמאל
נכתב במקור על ידי VanGogh אני לא.. סיימתי כבר ליפני חצי שנה אם לא יותר חחח וואלה? יפה יפה.
נכתב במקור על ידי VanGogh 10K אתה הולך לא? חחחחחחחחחחחח מה קרה? מה קרה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי InSane בוא תיגע לי באשך שמאל אתהעוד חייב לי מציצה....אתה הבטחת !
נכתב במקור על ידי Wolf Man מה קרה? לי כלום מה קרה שהיה חרא?
נכתב במקור על ידי VanGogh לי כלום מה קרה שהיה חרא? הייתי בבית חולים
חוקי הפורום