|
|
חח פשוט אמרו שהם לא לוקחים עמלות גבוהות על כל פעולה כי הם לא פופולארים, אז אני אומר שהם פחות מיוחסים יחסית ל PayPal, אבל עדיין הם חברה די גדולה.
למרות שלא כתוב כמה חשבונות יש להם, אני בטווח שהם עברו את המיליון. והרבה מאוד אנשים בעולם, היו רוצים להגיע לחצי מזה.
אני אישית, הייתי שמח מאוד אפילו להגיע למצב שיש לי אתר כזה, שיש בו 1000 אנשים שיש להם חשבונות עם כסף בו. לדעת ש1000 אנשים סומכים על האתר שלי ולהוויח קצת כסף![]()
למה אני לא זה שחשב על הרעיון של בנק וירטואלי באינטרנט?
תמשיך להאמין לכל מה שאתה קורא נראה לאן תגיע.
ואי אפשר לפרוץ את פייפאל זה אתר שמערכת האבטחה שלו מוערכת בכמה מליוני דולרים וכל יום מעדכנים ומשפרים
אז צאו מהסרט.
זה עדיין לא אומר שאני לא חושב שפייפאל חארות אבל עדיין חארות שאי אפשר לפרוץ אליהם.
"מומזמן ללכת לפתוח חשבון בנק". יותר נוח? ללכת? ללכת לבקש שיפתחו לך חשבון בנק בבנק?
ההרשמה של פייפל מהירה ובטוחה יותר.
אתה מפספס את הפרט הקטן. פייפל היא חברה מליונרית שמשקיעה סכומי כסף כבדים באבטחה, ואין להם 230,000,000+ משתמשים ככה סתם.
"PayPal is the world's most loved way to pay and buy online".
בטח. גמרנו את הדיון. תחשוב על מה שאתה כותב לפני שאתה שולח את זה, ותמנע את הטרחה לריב איתך פה.
\
אתה מתבבסס על אותו תשובה, זה מתחיל לשעמם.
הרשמה לפייפאל? כן! אני אלך לפתוח חשבון בנק כמו שצריך. אתה לא תראה את עצמך מפרנס אותך ואת המשפחה שלך (בעתיד כמובן)
באמצעות PP. תבין זאת. תתחיל מגדול, אתה תתחרט. תפתח חשבון בנק. תזרים כסף, כמו שצריך.
אתה תראה שתהיה בגיל המתאים "לעזוב את הבית" , היה לך כסף לקנות בית, ולא לגור באוהל.
PP זה נחמד, לא יותר מי זה. PP לא יעמדו בפריצה, הם מפחדים, מאד. הם פרצו לסוני ולחברות גדולות נוספות.
אני אחזור על זה, הם מפחדים, אתה יודע בכלל מזה פריצה? אתה חושב שPP יפרסמו ששפרצו להם?
ההאקרים האלה יעשו להם את המוות.
אתה תראה.
ד"א, לא הגבת על התגובה הגדולה שלי, הסברתי שם יותר לעומק למה הדיון נגמר.
הפנתה אותי להגיב פה, אין לי מושג מה האינטרס, אבל בסדר...
אז דעתי היא כזאת, אתה פשוט מגוחח, מגוחח לכל דבר.
להשוות את PP לבנק? מישהו מת? או שאתה עדיין לא בן 14 כדי לפתוח חשבון?
מעניין אותי שיש לה 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 חשבונות? לא.
כולנו יודעים שלחצי מהפורום יש לכל משתמש 100 משתמשים, ואני בטוח שהם שמחו להחשיב את הבוטים
בכל מיקרה זה לא משנה. PP חסרת אמצעים ונוטלת כוח למדי. לפי מה שזכור לי בבנק אי אפשר לפתוח 100 חשבונות וללחוץ כל יום על פרסומות בשביל סנט... תעשה לי טובה ותחסוך דיבורים, אל תשווה את הבנק לPP.
כי מישהו עוד עלול לצחוק עלייך, מאד חזק.
אם אתה כל כך אוהב את PP, שתהיה מבוגר (בעזרת השם) בעל משפחה, חוץ מי זה שתראה לילדים שלך פורנו בגיל 10 ()
גם תפרנס אותם דרך חשבון PP. אוקיי?
קיבלת תשובה? מרוצה? אני שמח.