נכתב במקור על ידי VOCA שיהיה ערב טוב. (: כרגיל אנלא הולך להישאר פה, ישלי דברים קצת יותר חשובים לעשות D: ערב טוב חבר
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Casi Angeles הייייייייייייייי לילה טוב אנשים לילה טוב נשמה שלי
לילה טוב
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני חושבת שאני אשרוד... במיוחד שגם אני הולכת עוד מאט אומרים מעט..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck לילה טוב ושבוע קלאסה אנשים סטלעעעע סטלעעעעע
נכתב במקור על ידי Wolf Man סטלעעעעע חח כל לילה ולילה זה חוזר על עצמו אז.... סטלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עע
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי Wolf Man אומרים מעט.. חח כן....
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck חח כל לילה ולילה זה חוזר על עצמו אז.... סטלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עע כע, באמת כל לילה סלטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעע
נכתב במקור על ידי Wolf Man כע, באמת כל לילה סלטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעע
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חח כן.... אנגילינה?
נכתב במקור על ידי Shinx מאיפה הרנטגן שלי?
נכתב במקור על ידי Wolf Man סטלעעעעע WHATZZZ UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
נכתב במקור על ידי moshesee WHATZZZ UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP נחמד
נכתב במקור על ידי Wolf Man נחמד זה כל מה שאתה יכול להגיד לי :/ בלי שלום בלי כלום נעלבתי
נכתב במקור על ידי Wolf Man מאיפה הרנטגן שלי? אני שונא אותך הורס בדיחות כסיל שכמוך
חוקי הפורום