|
|
חמוד אתה, אתה מפרנס את עצמך אתה משלם מס הכנסה?
אתה משלם שכר לימוד רצחני?
אתה משלם חשמל? מים? ארנונה?
לך תמכור לוקשים למישהו אחר תעשה לי טובה אם נעשה משחק מי יותר מסכן אני לוקח אותך ב100 קילומטר אבל אתה יודע מה העיניין פה?
שזה לא מי יותר מסכן זה החוסר יכולת של אנשים בגיל שלכם בכלל להבין את המציאות הזאת בכלל..
אז אתה משלם על היציאות שלך ביג פאקין דיל זה אפילו לא 0.1% ממה שבן אדם רגיל משלם בחודש.
אז תעשה לי טובה אתה עוד לא התחלת עשירית מהחיים שלך אז אל תתיימר בכלל להעמיד פנים שכן..
חכה שהחיים ישיגו אותך ניראה כמה סיפורי הסבתא שלי ישמעו לך פתאום מוכרים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתה זה שהחליט להיכנס לויכוח הזה אני ממש לא גררתי אותו.
ואני ממש לא מעריך את העובדה שאתה מנסה להוציא אותי הרע בסיפור הזה מהלך די נמוך אני חייב לציין..
ואיזה שכר לימוד עצבני אתה משלם איזה ארנונה איזה חשמל איזה שכר דירה.
אגב אם אתה משלם מס הכנסה מישהו שם עושה פשע חמור.. אסור לקחת ממך מס הכנסה עד גיל 24
הייתי אומר פה עוד משהו אבל זה יתרום לחזות הזבל שאתה מנסה להדביק לי ואני החלטתי לא לשחק במשחק הזה איתך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-08-2011 בשעה 19:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שמנסים לגרור אותי לויכוח ועוד לגרום לי רגשות אשם על משהו שהוא לא עוול בחפי אז כן הכבוד מגיע קצת אחרי אתם רוצים לעשות עליהום בבקשה, ממש דרך להוכיח עליונות להוציא את הצד השני מבואש בראובו.
קשה לקבל את העובדה שכניראה אני מבין קצת יותר משניכם על המצב ועל מה מדובר אז כן לכם יש חצי מושג ורוד במקרה הטוב אז באמת שתעשה לי טובה שתתחיל להבין מהות החיים מה היא תחזור ותעדכן אותי מה דעתך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-08-2011 בשעה 19:58.
בארץ משלמים פי 3 על כל מוצר מהמחיר הרגיל שלו.
יש מיסים עקיפים שהם לא נחוצים, והם שוחטים כל אחד במשכורת.
ממשכורת ממוצעת, תוך 10 ימים לא נשאר גרוש אחד.
בוא נסמן ונעזור לך טיפה..
"לפי חישוב שעות העבודה"=שהם עובדים יותר שעות ממה שהם צריכים והסחר שלהם כבר לא משתלם לפי אותן השעות, מבין? ככה שאם עושים כמה חישובים מגיעים לזה שהם מקבלים בערך 9 שקל לשעה ולא 27, כי הם עובדים יותר ממה שהם צריכים והסחר לא משתלם להם כבר.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 03-08-2011 בשעה 22:37.
בקשר להשוואה שעשית בין הסכר של הרופאים הישראלים לסכר של האמריקאים:
זה ידוע שהרפואה בארצות הברית יקרה מאוד, וזה מפני שזאת רפואה פרטית.
אין להם רפואה ממלכתית כמו בישראל, אין להם סל תרופות, חברות הביטוח לא מכסות את הטיפולים.
הרפואה הממלכתית היא כמו החינוך הממלכתי (הם מסובסדים על ידי המדינה)
בארצות הברית למשל אין דבר כזה שר הבריאות, ואין פיקוח על מחירי הטיפולים.
אם תקרא קצת באינטרנט תוכל לדעת שהמון אמריקאים שזקוקים לטיפולים שהם לא יכולים להרשות לעצמם בארצות הברית באים לישראל ולמדינות אירופה.
הרפואה הישראלית היא אחת הטובות בעולם, והמחירים בה נראים מצחיקים לאומת המחירים המנופחים בארצות הברית "המתקדמת"
נערך לאחרונה על ידי stClass; 04-08-2011 בשעה 01:19.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
יוקר הדיור אכן מטורף. מצב נורמלי היה שאתה שוכר דירה לתקופת לימודיך, כסטודנט, ולאחר מכן מסתדר בעבודה, חוסך כמה שנים וקונה דירה משלך למשפחה שלך. היום אנשים נשארים בשכירות לפעמים כל חייהם, תאר לך, כל חודש להוציא כמה אלפים ררק כדי שיהיה איפה לגור, ואני לא ממציא נתונים, תסתכל למשל בפוסט הזה.