דרוש : בן אדם שמעוניין לפתוח אתר(אין משהו ספציפי,אבל רצוי לא הורדות ולא צפייה ישירה כי בשביל הורדות צריך טרמינל שצריך להשקיע עליו הרבה כסף וצפייה ישירה יש הרבה ברשת) אותו בן אדם חייב להיות בעל ידע של קידום בגוגל וכל עניין הפרסומות באתר-ככה שיהיו רווחים יפים לאתר נתחלק חצי חצי
מה אני מציע : אני מציע לפתוח אתר מסוים(הרעיון עליכם+הקידום של האתר עליכם) מה שאני מביא זה אחסון+דומיין+יש אפשרות להביא מערכת פורומים מסוג VB 4 או IPB 3 עם רישיון,זאת אומרת בנוסף לאתר אפשר שיהיה גם פורום. מהפרסומות יוצא 50-50 לכל אחד.
למה אני צריך ? : (השאלה לא ברורה לי לפי הטופס אני אדלג). (הטופס נלקח מפורום אחר,זה לא רלוונטי לפורום הזה).
כללי : בעיקרון,אני עדן בן 18 כרגע עולה ליב' בעל ידע בפורומים מסוג IPB/VB בעבר היה לי עסק של אירוח אתרים(לפני כשנתיים),אני בן אדם אחראי,רציני ומוכן להשקיע המון באתר ולהביא אותו להישגים מרשימים.
*עוד פרט חשוב ששחכתי לציין,במידה והאתר יהיה פעיל עד שנה הבאה שזה הגיוס שלי,אין לכם מה לדאוג,אני רוב הזמן יהיה על המחשב בצה"ל(אני הולך לתפקיד התנדבותי שלא יצריך ממני הרבה שעות פעילות בצה"ל ואני אהיה זמין רוב היום בבית)
יצירת קשר :
פייסבוק: http://www.facebook.com/edeno (מומלץ)
מסנג'ר: edenoreus@windowslive.com (פחות מומלץ)
פלאפון: 0503015167(מומלץ,אני זמין כל הזמן)
חשוב שהבן אדם שיכנס איתי לניהול האתר יהיה בן אדם אחראי ושלא יברח באמצע הפרויקט.

ציטוט ההודעה

ספוילר: