קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] מיץ' גולדהאר פיטר את מוטי איווניר ממכבי תל אביב
    על ידי Erik Lamela בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-12-2011, 02:27
  2. [שאלה] בקשר לכסף ברשת זה אמיתי או סתם
    על ידי paz13 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-12-2010, 23:47
  3. [כתבה] מוטי איווניר: בהחלט מגיע לי להישאר בנבחרת
    על ידי -NiR- בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-06-2010, 14:09
  4. [פרסום] גיא לוזון יחליף את מוטי איווניר כמאמן הנבחרת הצעירה
    על ידי DiN ZriHaN בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-03-2010, 18:00
  5. מוטי בן אב-הדיסק
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מוטי איווניר - מכביסט אמיתי או סתם מוגזם ?

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ברירת מחדל מוטי איווניר - מכביסט אמיתי או סתם מוגזם ?

מוטי איווניר , מאמן מכבי ת"א הנוכחי ומאמן לשעבר בבית"ר ב"ש ,מכבי נתניה , ב"ש , כפ"ס , הפועל ר"ג , נצרת עילית מאמן נבחרת נערים א' ואף מאמן נבחרת ישראל הצעירה . לא בכולם הוא הצליח ולמעשה ברובם הוא לא בלט , ובכ"ז קיבל את מדי המאמן של מכבי ת"א .
    אל לנו לשכוח כי גם היה שחקן מעולה שגדל במכבי בעמדת קשר 50-50 , וגם שיחק ברודה ההולנדית .
    כל הזמן התקשורת אומרת שאת מכבי הוא בנה עם שחקנים כמוהו - קשוחים , חזקים , לא פראיירים , לא כוסיות וכמובן נלחמים על כל כדור ואם ממש צריך אז גם פאולים יודעים לעשות. ביחס לעונה שעברה , ברור שהחיזוק שקיבל הוא הרבה יותר חלש מהחיזוק שקיבלו נמני את מזרחי , והחיזוקים שהביא הם שחקנים ממש לא מוכרים : דיאא סבע , רפי דהן , מוסא קונאטה הצעיר , אלי זיזוב והחזרה מהשאלה של עומר ורד הצעיר .
    הוא זרק מהקבוצה את מאור בוזגלו , ונחלש בצורה לא צפויה כאשר תמיר כחלון , שבדיוק חזר מהשאלה , ודור מלול עזבו את הקבוצה לטובת פולין ובלגיה בהתאמה .
    עד עכשיו שיחקה מכבי 4 משחקים רשמיים , שכוללים דרבי תל אביבי , 2 משחקים בסיבוב השני של האופ"א נגד חזאר לנקארן האזרית ומשחק נגד ז'לזניצ'אר הבוסנית .
    נראה כי החיזוק , הלא יקר ולא מוכר +הצעירים ממחלקת הנוער ( דוגמת דור מיכה ) , הם אלו שעושים את מכבי קבוצה מגובשת וכ"כ מתואמת עם שיטת משחק .

כולנו ראינו את הדרבי האחרון , התנהגותו של מוטי איווניר הייתה די מעצבנת , עם הערות לשופט הרביעי והשופט הראשי , מה שהוביל בסופו של דבר להרחקתו מהמגרש בדקה ה-62 , תוך קריאות " אולי תלבש אדום " ו"אתה בושה ". ברור שכל מכביסט אמיתי היה מתעצבן מזה ששמו למכבי 2 שערים לאחר שהובילו 2-0 , וכל אוהד כדורגל בכללי היה מתעצבן על השיפוט החלש .

מה דעתכם על התנהגותו של מוטי ? האם זו התנהגות מכביסטית ? האם ככה צריך להתנהג מאמן נבחרת נערים לשעבר ?
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

לדעתי זו התנהגות לגיטימית לחלוטין, אני בטוחה שהקהל אמר דברים הרבה יותר גרועים, אבל כן הייתי מצפה ממוטי להיות טיפה יותר אחראי כי מה לעשות בתור מאמן כדורגל הוא צריך ללמוד לשלוט על עצמו

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

זה לא ממש משנה עם הוא היה מאמן נבחרת הנערים או הנבחרת הבוגרת של ישראל. כל מאמן אמור לשמור על הקבוצה שלו וזאת התנהגות לגיטית לחלוטין כמו שניצן אמרה.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

לגיטימי לחלוטין.
    מאמן ענק, עם כל הכבוד לנימני, נימני סמל, לא מאמן..

סוף סוף רואים טירוף בעניים של השחקים, דהן הזה מלך, מיכה? זה שחק נוער זה? הבנאדם פרפר את ההגנה של הפועל.
    כחלון ומלול באמת באסה, אחלה שחקנים, מלול שליטה מדהימה בכדור...

בכל מקרה, אני לא יכול לחכות כבר למחזור ה13, לדרבי.

תגידו מה אתם חושבים על אלי זיזוב? לדעתי השחקן הזה פשוט שחקן. כל נגיע שלו בכדור רואים שיש לו כדורגל..
    נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 03-08-2011 בשעה 01:51.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא יודע אם צריך מאמן למכבי שהוא "מכביסט" בסך הכול צריך מאמן שיביא תואר זה שהוא מתעצבן זה נורמאלי שכול מאמן יתעצבן גם מוריניו פרגוסון וגוארדיולה מתעצבנים אני לא חושב שאוהדי מכבי צריכים להתעסק באם המאמן שלהם הוא מכביסט או לא הם צריכים לחשוב על תארים יש להם את הקבוצה אולי הכי חזקה בליגת העל הם יכולים להגיע לרמות גבוהות בליגה האירופית זה מה שהם צריכים להתעסק

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

מה קשור בכלל למכביסט??
    איווניר קפץ ככה וגער בשופט בגלל התיקול של גל שיש על עומר ורד, תיקול חזק שבנס לא הסתיים בפציעה.
    זה היה בזמן משחק, הרבה אמוציות וכמובן שזה קרה בלהט הרגע ואם זה לא היה בזמן משחק ואיווניר היה מפעיל קצת שיקול דעת אז הוא לא היה עושה את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    מה קשור בכלל למכביסט??
    איווניר קפץ ככה וגער בשופט בגלל התיקול של גל שיש על עומר ורד, תיקול חזק שבנס לא הסתיים בפציעה.
    זה היה בזמן משחק, הרבה אמוציות וכמובן שזה קרה בלהט הרגע ואם זה לא היה בזמן משחק ואיווניר היה מפעיל קצת שיקול דעת אז הוא לא היה עושה את זה.
    זה נורמאלי שמאמן קופץ ככה באמצע משחק גם אם הוא היה מפעיל שיקול דעת הוא היה עושה את זה הוא וכולם יודעים שזה תיקול מגעיל ואין לו

מקום בכדורגל הישראלי והעולמי

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה
    לגיטימי לחלוטין.
    מאמן ענק, עם כל הכבוד לנימני, נימני סמל, לא מאמן..

סוף סוף רואים טירוף בעניים של השחקים, דהן הזה מלך, מיכה? זה שחק נוער זה? הבנאדם פרפר את ההגנה של הפועל.
    כחלון ומלול באמת באסה, אחלה שחקנים, מלול שליטה מדהימה בכדור...

בכל מקרה, אני לא יכול לחכות כבר למחזור ה13, לדרבי.

תגידו מה אתם חושבים על אלי זיזוב? לדעתי השחקן הזה פשוט שחקן. כל נגיע שלו בכדור רואים שיש לו כדורגל..
    איווניר לא היה שחקן ענק במכבי ? קשר 50-50 קלאסי הורס התקפות יריב ובונה התקפות למכבי .
    כחלון ומלול השאירו חור די גדול באגף הימני , אבל נראה שעומר ורד , קלמי סבן , ישראלביץ' וקהת לוקחים את המושכות ומנצלים הזדמנויות .
    זיזוב שיחק פחות מחצי משחק ואין לי באמת דעה עליו . נתן 2 פסים מעולים אבל בינתיים הוא רק פצוע / חולה .

ציטוט נכתב במקור על ידי PlayBoyx צפיה בהודעה
    לא יודע אם צריך מאמן למכבי שהוא "מכביסט" בסך הכול צריך מאמן שיביא תואר זה שהוא מתעצבן זה נורמאלי שכול מאמן יתעצבן גם מוריניו פרגוסון וגוארדיולה מתעצבנים אני לא חושב שאוהדי מכבי צריכים להתעסק באם המאמן שלהם הוא מכביסט או לא הם צריכים לחשוב על תארים יש להם את הקבוצה אולי הכי חזקה בליגת העל הם יכולים להגיע לרמות גבוהות בליגה האירופית זה מה שהם צריכים להתעסק
    קבוצה הכי חזקה ? מישהו ציפה שדאבור , קונאטה , קולאוטי , ישראלביץ' ורפי דהן יהיו הקבוצה ההכי טובה ? לצערי בינתיים זה זמני , הרי אין סיכוי שהשנה ניקח יותר ממקום 3 . אני אשמח מאוד אם אני אטעה . כמובן שאם נמשיך בסגל השחקנים הזה עוד 2-3 שנים נגיע לרמות יותר גבוהות .

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    מה קשור בכלל למכביסט??
    לא רק התיקול של שיש בורד גרם לאיווניר להיות מטורף .
    ידוע שבאמצע משחק מוטי לא כמו שהוא מפרשן אלא בן אדם מחומם שרואה רק ניצחון מול העיניים . לא לכל הקבוצות יש ראייה כזאת לקראת משחק , ואני ממש לא מאמין שכמו לפני שנה ושנתיים ידברו על מכירות שיכריעו אליפות .
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael6 צפיה בהודעה
    איווניר לא היה שחקן ענק במכבי ? קשר 50-50 קלאסי הורס התקפות יריב ובונה התקפות למכבי .
    כחלון ומלול השאירו חור די גדול באגף הימני , אבל נראה שעומר ורד , קלמי סבן , ישראלביץ' וקהת לוקחים את המושכות ומנצלים הזדמנויות .
    זיזוב שיחק פחות מחצי משחק ואין לי באמת דעה עליו . נתן 2 פסים מעולים אבל בינתיים הוא רק פצוע / חולה .

קבוצה הכי חזקה ? מישהו ציפה שדאבור , קונאטה , קולאוטי , ישראלביץ' ורפי דהן יהיו הקבוצה ההכי טובה ? לצערי בינתיים זה זמני , הרי אין סיכוי שהשנה ניקח יותר ממקום 3 . אני אשמח מאוד אם אני אטעה . כמובן שאם נמשיך בסגל השחקנים הזה עוד 2-3 שנים נגיע לרמות יותר גבוהות .

לא רק התיקול של שיש בורד גרם לאיווניר להיות מטורף .
    ידוע שבאמצע משחק מוטי לא כמו שהוא מפרשן אלא בן אדם מחומם שרואה רק ניצחון מול העיניים . לא לכל הקבוצות יש ראייה כזאת לקראת משחק , ואני ממש לא מאמין שכמו לפני שנה ושנתיים ידברו על מכירות שיכריעו אליפות .

רגע רגע עונה לפני כן היו הרבה מאוד רכישות למכבי ! עכשיו עונה כבר 3 של מכבי הם צריכים להתגבש ולהביא תארים כבר זה קבוצה מהכי חזקות בארץ לא יתכן אחרי מה שהם עשו עם כל הקניות שהם יסיימו עונה ריקה מתארים

Arjen Robben - The Best Player In The World

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PlayBoyx צפיה בהודעה
    רגע רגע עונה לפני כן היו הרבה מאוד רכישות למכבי ! עכשיו עונה כבר 3 של מכבי הם צריכים להתגבש ולהביא תארים כבר זה קבוצה מהכי חזקות בארץ לא יתכן אחרי מה שהם עשו עם כל הקניות שהם יסיימו עונה ריקה מתארים
    נמני הביא אותם , לא איווניר .
    נמני ייבש את מדוניאנין , לא נתן לקולאוטי לשחק , נתן לסבן יותר מדי זמן לשחק , השאיר 2 ליצנים בתור שוערים. הוא הוריד לכל הרכש שלו את הביטחון , מלבד עטר ואולי זיו שפשוט לא היה לו מחליף .

מוטי החזיר את מדוניאנין לעניינים , על קולאוטי לא צריך לדבר , הביא 2 שוערים אחרים צעירים ומצוינים , החזיר הביתה את ורד , זיזוב וחשוב מכל , הביא והעלה צעירים , ככה שרכש של נמני ( אלברמן וסבן לדוגמה ) נשאר על הספסל וחלק מהם הועזב ( סידיבה )

אלה שהוא השאיר , הוא העלה להם את הביטחון ( אולי מלבד אלברמן , אבל משום מה הוא לא חסר לי בקישור האחורי - מסכים ? )

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,164 | הודעות: 8,150,746 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect