בזמן האחרון אני שוקל לקחת קורס ואין לי מושג איזה מבין החברות הכי טובה, מה גם שאני בטוח לא מכיר את כולן?
אז על איזה אתם הייתם ממליצים?![]()
בזמן האחרון אני שוקל לקחת קורס ואין לי מושג איזה מבין החברות הכי טובה, מה גם שאני בטוח לא מכיר את כולן?
אז על איזה אתם הייתם ממליצים?![]()
|
|
בוא אלי אני עושה קורסים לאנונימים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אין קורס יותר טוב מהשני - כולם גרועים.
השאלה היותר מתבקשת היא איזה קורס מתאים יותר לך ולמצב אשר בו אתה נמצא.
דניאל- אתה רציני? אם כן אני אשמח לפרטים...
לבחור השני- מה זאת אומרת? הרי כל קורס שראיתי פונה למתחילים ביותר כאלה בעלי האפס הצלחות ואפס ביטחון עצמי. תסביר בבקשה למה התכוונת.
(אני המשתמש האנונימי...)
נערך לאחרונה על ידי Simple G; 06-08-2011 בשעה 11:27.
בוודאי שכל קורס מתחיל איתך מאפס.
הכוונה שלי הייתה שלכל קורס יש את הצד החזק שלו.
למשל, אם אתה משיג הצלחות מפעם לפעם וכל מה שחסר לך זה סדר בראש והכוונה שתספק לך תוצאות קבועות (וגישה נכונה לחיים באופן כללי) - לך למרכז לאומנות החירטוט.
אם אתה תקוע באיזור הפחד ואתה רוצה לשבור אותו ובאופן כללי אתה רוצה ליהנות מכל התהליך, לכייף ולעשות חיים עם בנות - לך לדון חואן.
אם אתה בחור שרוצה לפתח את התחום אצלו בחיים לרמה של מיומנות ולהפוך לאומן פיקאפ - לך למייסוף.
לדעתי בכל אופן, אם אתה תלמד פיקאפ בזמנך הפנוי ותשחק בשטח לפחות פעמיים בשבוע בצורה רצינית (צורה רצינית = לגשת בערך כל דקה לבחורה ולא פעם בשעה ורק לשאול "איפה זה רחוב X"), אין לך שום צורך בקורסים, זהו בזבוז של זמן, בזבוז של מרץ ובזבוז של כסף.
למה שלא תגיד לי היכן אתה תקוע ואולי אנסה לעזור לך?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-08-2011 בשעה 12:45.
אני אשלח לך בפרטי, תודה רבה על העזרה.