קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לאיזה רופא צריך ללכת.
    על ידי rokopo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-12-2010, 01:51
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 19:06
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 19:00
  4. מתי יש ריסטוק? ועל איזה תחרות חצי פורום מדבר?
    על ידי UnNick בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-03-2010, 17:58
  5. [שאלה] לאיזה מספר צריך לשלוח SMS לבירור מצב חשבון חברת פלאפון ?
    על ידי elonexe בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-03-2008, 13:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

לאיזה עולם צריך לשאוף? ועל איזה ערכים צריך לגדול?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ברירת מחדל לאיזה עולם צריך לשאוף? ועל איזה ערכים צריך לגדול?

לאור המחאה שהייתה לאחרונה סתם חשבתי ורציתי לשאול אתכם וכמובן את עצמי .
    לאיזה עולם צריך לשאוף, איזה ערכים צריכים להניע אותנו בתור בני אדם?
    ומי יודע אולי נגיע לאיזה רשימה בסוף הדיון וכל אחד יהפוך לאדם טוב יותר במטרה להגיע לעולם טוב יותר.
    כדי שזה ילך לכיוון הנכון יכתוב איך אני רואה לפחות את המטרה של המין האנושי.
    המטרה של המין האנושי היא לחיות ולהתקדם בהצלחה

2. קישורים ממומנים

אתה לא מנסח את זה נכון
    כי אם ככה, אז אני שואף להתקדם להצלחה על חשבון האחר, ורומס כל מה שבדרכי

להיפך
    ההצלחה והתחרויות הן מה שגורם לאנשים לדברים הרעים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אתה לא מנסח את זה נכון
    כי אם ככה, אז אני שואף להתקדם להצלחה על חשבון האחר, ורומס כל מה שבדרכי
    להיפך ההצלחה והתחרויות הן מה שגורם לאנשים לדברים הרעים
    אני אנסח את זה יותר טוב.
    להתקדם ביחד כאנושות כולה כחברה שלמה וגם כיחיד.
    אז השאלה עכשיו איך גורמים לנו כבני אדם הן כפרט והן כחברה(לשניהם משקל שווה).
    לחיות חיים טובים יותר ולהתקדם בכל תחומי החיים באופן טוב יותר.(תחומי החיים הם שכליים-ידע,רוחניים-רגש ופיזיים-המציאות).

אוקי אז הגענו לדבר ראשון שהתחרותיות בכל תחומי החיים מול אנשים אחרים היא לא יעילה והרסנית.
    תחרותיות מעודדת הצלחה אישית שזה דבר נפלא אך תחרותיות באנשים אחרים רומסת את האחרים.
    אז לפחות לפי דעתי החברה צריכה ליהיות תחרותית אך לא מול אנשים אחרים אלא כל אחד מתחרה מול עצמו ובאיך לשפר את עצמו.
    תחרותיות באחרים פוגעת בפאן הרוחני ובסופו של דבר אתה יוצא משועבד למה שהחברה מכתיבה.
    החברה מכתיבה שההצלחה בתחרות משמעותה הצלחה-> כלומר אתה הכי טוב.
    בעצם החברה מכתיבה מזה שלא כולם יכולים להצליח מה שלא נכון.
    כולם יכולים להצליח ולהשתפר אם אתה מתחרה בעצמך.
    אם כולם באמת יתחרו ביחד מול עצמם אף אחד לא ילך אחד נגד השני וכולם יעזרו זה לזה מה שיוביל להצלחה גדולה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 07-08-2011 בשעה 16:01.

לדעתי צריך להעלים את הקיצוניות, מכל בחינה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

קיצוניות לא טובה בשום תחום בחיים.
    לא בריא לעשות שום דבר יותר מידי.
    גם לשתות יותר מידי מים גורם נזק.
    אוקי אז כרגע יש עולם לא תחרותי מול האחר(לדוגמא טלוויזיה שמשדרת תכניים שמלמדים אותך שבכל מה שאתה עושה אתה בא לטובת עצמך וגם לטובת האחר),שאין בו קיצוניות(לדוגמא חינוך שמלמד שקיצוניות לשום תחום לא מועילה עם דוגמאות לדוגמא היטלר).

בינתיים אני אוסיף דבר שאני חושב לפחות שמאוד חשוב בחברה שבאה לקדם את עצמה ואת הפרט באופן שווה.
    באזרחות זה נקרא סובלנות(בתוך הפלורליזם)-> שזה אומר שיש לשמוע את כל הדעות גם שבניגוד לרצונך ולנסות להבין אותם.
    ברגע שאתה מכיר את כל הכיוונים וגם חושב מחוץ לקופסא ומנסה גם דברים שונים אתה מבין מה נכון ומה לא נכון.
    וכמה מילים אפשר לקרוא לזה : לא כל מה שאומרים נכון , תבדוק את זה.
    כלומר עולם המעודד ביקורת כלשהי.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 07-08-2011 בשעה 16:22.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

להעלים את הקיצוניות, זוהי קיצוניות לשמה!
    אילו מן חיים אלו יהיו ללא קיצוניות שתדליק לנו נורה אדומה בכל פעם ושנדע להיזהר ממנה?

אני מאושר שאנשים פותחים כאן פוסטים ברמה כזאת... אבל בכל זאת, למה נראה לכם שצריך לשאוף לעולם "טוב יותר"?
    מי אמר שאנו כבר היום לא חיים בעולם טוב יותר מידי?

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    להעלים את הקיצוניות, זוהי קיצוניות לשמה!
    אילו מן חיים אלו יהיו ללא קיצוניות שתדליק לנו נורה אדומה בכל פעם ושנדע להיזהר ממנה?

אני מאושר שאנשים פותחים כאן פוסטים ברמה כזאת... אבל בכל זאת, למה נראה לכם שצריך לשאוף לעולם "טוב יותר"?
    מי אמר שאנו כבר היום לא חיים בעולם טוב יותר מידי?
    אני אשמח נורא לחיות בעולם שבו:
    אין ימין קיצון ושמאל קיצון שיצרו לנו סכסוכים בתוך העם
    אין אנשים דת קיצוניים שיטיפו\ימירו בכח\יתפוצצו.
    אני אשמח אם לא תהיה תאווה קיצונית לכסף, ככה אנשים יוכלו לחיות במאוזן ב-א-מ-ת.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ואוו ,הלכתם עם זה מאוד רחוק..
    חפשו קרוב יותר

אני אשמח נורא לחיות בעולם שבו:
    - חבר זה חבר. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות , ולהיות בטוח שהוא לא יתקע לך סכין בגב
    - אנשים יהיו פחות אינטרסנטים , רכושניים וצבועים
    - מחיר הדלק ירד
    - נחיה יחד בשלום עם חייזרים מהחלל

אבל אם להיות ריאלים , אף אחד מהארבעה לא יקרה.. טוב נו ,אולי רק האחרון
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 08-08-2011 בשעה 06:26.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחח מצחיק שאתה אומר ללכת יותר קרוב ונותן דוגמאות רחוקות(חוץ מהדלק) או שאני מפספס משהו.
    חבר יהיה חבר או בעצם כולם חברים -> יקרה רק כאשר יש אינטרסים משותפים תמידיים באותה קבוצה.
    כלומר בעולם בו אין תחרותיות נגד האחר בעולם בו החינוך יהיה על להתחרות בעצמך וביכולות שלך ולא בתחרות בשוק חופשי ובאחר אלא תחרות בעצמך ולמען האחר.(לדוגמא במקום להתחרות מי יותר דומיננטי בקבוצה להתחרות על התרומה בקבוצה).
    היום המצב הוא שכולם חברים רק שיש מטרה משותפת לדוגמא מלחמה.

אנשים פחות רכושניים יקרה-> שהכסף לא יהיה הדבר הכי חשוב, מה שהיום צריך כדי לשרוד , כדי לפתח את ה"סטאטוס" שלך , כדי להתקדם ובעצם אתה ניהיה עבד לכסף שלך ולרכוש שלך.
    האנשים לא יהיו רכושניים כלל בעולם בו התחרות תיהיה למטרה משותפת של כולם ולא מטרה עצמית.
    כל אחד ירוויח בעולם כזה כסף לפי מה שהוא משקיע אך בעייתי למדוד השקעה בלי לפגוע לגמרי בזכות לפרטיות.
    ובכלל העולם הזה יפעל על תגמול לפי הדרך ולא לפי התוצאה.
    לדוגמא מס בריאות נמוך ואיפלו הנחות על תרופות למי שאוכל לפי המחקרים(נגיד לאחר שנה שאתה אוכל בצורה המומלצת) , למי שמתחייב לתרום איברים לאחר המוות וכו..
    ביטוח רכב נמוך למי שנוהג זהיר והוא בעל ניסיון ואפילו דלק מוזל וכו..
    הבעיה עם דבר כזה שמודדים בו את הדרך זה הפרטיות שתעלם לגמרי.

אינטרסנטיים -> זה בעייתי האדם מעצם היותו אדם הוא דואג לעצמו והוא חייב לדאוג לעצמו אך גם לאחר ועל זה אין דגש.
    הוא לא יהיה אינטרסנט באמת שהמטרות שלו והאינטרסים שלו יהיו שייכים לכולם.
    אך זה בעייתי עם לפעמים.
    לדוגמא אם אתה רוצה להתחיל עם מישהי או להפך.
    והאמונה היא שהקשר הוא רק עם אדם אחד אז נוצרת פה תחרות באחר ואת התחרות הזאת כנראה שאי אפשר יהיה באמת למנוע אלא אם האמונה תיהיה שזה בסדר גבר עם כמה נשים או להפך.

צבועים-> אנשים צבועים כי זה תורם להם כי הם יכולים להרוויח מזה, הצביעות מקדמת להם את האינטרסים.
    בעולם בו יש חוסר תחרותיות באחר ויש לך אינטרסים משותפים עם האחר אין לך טעם ליהיות צבוע זה לא מועיל לך.
    האינטרסים של כולם אתה לא צריך לשקר לאף אחד שאתה איתו באותו צד.

מחיר הדלק לא יהיה רלוונטי בכלל כי המדינה תספק לך את כל מה שצריך בלי תחרות באחר אתה רק תצטרך להשקיע ולאהוב את ה"עבודה" שאתה עושה שאותה תוכל לבחור בה תקבל כסף לפי מה שאתה משקיע (מה שיפגע בעשירים כי העולם כבר לא תחרותי והכוח שלהם נעלם)
    כלומר כולם יקבלו סכום כסף מסויים לפי ההשקעה שלהם אך יהיה איזה גבול, שמעליו כבר הכסף הולך למדינה ולמטרותיה.

והחייזרים יכולים לחכות

השאלה מה יותר חשוב לאנשים הפרטיות שלהם או עולם טוב יותר בהרבה.
    ומה הסיכונים אם מידע מסויים יגיע לידיים הלא נכונות שיש חוסר פרטיות כלשהו.
    לפחות מבחינת פיקוח על כל האנשים כל הזמן מצד הממשלה סוג של האח הגדול- כל הזמן יודעים מה אתה עושה.
    אם יהיה חינוך טוב וענישה מספיק קשה על פגיעה ובעצם הפצת דברים פרטיים אז לא יעשו את זה.
    למרות הפגיע בפרטיות לא אמורה ליהיות בעיה כי עדיין הכל יהיה דמוקרטי ולמען רצון העם.

תמיד יש לאן לשאוף ולאן להתקדם.
    היצר של האדם זה לחיות ולהתרחב כלומר להתקדם.
    העולם לא טוב מידי , עדיין יש יחסית הרבה תאונות, אנשים לא מרוצים מהשכר שלהם ועובדים בעבודה בה הם לא נהנים הרבה פעמים, אנשים פוגעים באחר לטובת עצמם, הענישה לא מספיק מרתיעה בתחומים רבים, החינוך לערכים ממש לא נכון לפחות לפי דעתי , אתה יכול להמשיך את הרשימה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-08-2011 בשעה 22:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני חושב שדווקא כשאנשים יצאו מהראש של השגת רכוש וממון, רק אז הם אפילו ירוויחו יותר וגם בצורה הזו אני חושב נמנע הרבה דברים לא טובים שקורים בעולם שלנו.
    אנשים עובדים בעבודות שהם שונאים, אנשים חיים כל יום את אותם חיים מסכנים שזה פחות או יותר עבודה-ילדים-לישון וחושבים שאלה החיים הנורמאליים שצריכים להיות לכל בן אדם אחר, ואם בני אדם אחרים לא חיים את החיים האלה בצורה הזו הוא מיוחד או מוזר ושאר הבולשיט האלה.
    אני חושב שדווקא החיים הנורמאליים של כל האנשים בעולם היא זו שמחריבה אותם, במקום לבחור להנות מהחיים ולנצל אותם אנשים חיים אותם רק כדי לשרוד, כדי להעביר עוד יום ועוד יום ואני חושב שפה אנחנו נופלים כחברה כלל עולמית

"אתה לא העבודה שלך. אתה לא כמות הכסף שיש לך בבנק. אתה לא המכונית שאתה נוהג בה. אתה לא תכולת הארנק שלך. אתה לא מכנסי החאקי המזויינים שלך. כולנו אותו החרא הרוקד והשר של העולם." טיילר דרדן- מועדון קרב
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 08-08-2011 בשעה 13:18.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני חושב שדווקא כשאנשים יצאו מהראש של השגת רכוש וממון, רק אז הם אפילו ירוויחו יותר וגם בצורה הזו אני חושב נמנע הרבה דברים לא טובים שקורים בעולם שלנו.
    אנשים עובדים בעבודות שהם שונאים, אנשים חיים כל יום את אותם חיים מסכנים שזה פחות או יותר עבודה-ילדים-לישון וחושבים שאלה החיים הנורמאליים שצריכים להיות לכל בן אדם אחר, ואם בני אדם אחרים לא חיים את החיים האלה בצורה הזו הוא מיוחד או מוזר ושאר הבולשיט האלה.
    אני חושב שדווקא החיים הנורמאליים של כל האנשים בעולם היא זו שמחריבה אותם, במקום לבחור להנות מהחיים ולנצל אותם אנשים חיים אותם רק כדי לשרוד, כדי להעביר עוד יום ועוד יום ואני חושב שפה אנחנו נופלים כחברה כלל עולמית

"אתה לא העבודה שלך. אתה לא כמות הכסף שיש לך בבנק. אתה לא המכונית שאתה נוהג בה. אתה לא תכולת הארנק שלך. אתה לא מכנסי החאקי המזויינים שלך. כולנו אותו החרא הרוקד והשר של העולם." טיילר דרדן- מועדון קרב
    אם כבר דיברת על זה אז איך אתה חושב צריכים ליהיות החיים הנורמאלים לדעתך?
    אנשים ממש לא חיים רק כדי לשרוד-> היום יש המון מותרות שפוגעים בנו כי לא משתמשים בהם נכון.
    לדוגמא טלוויזיה- בעבר התוכניות היו יותר על ערכים, היום רוב התוכניות זבל, מה שחשוב זה הרייטינג ולא התוכן.
    היום אנשים מרגישים שאי אפשר לחיות בלי פלאפון ועוד הרבה דברים.
    כדי להעביר עוד יום הלאה אתה סוג של צודק.
    רגע אז איך צריך לפעול לפי דעתך?
    בקשר לציטוט מפייט קלאב הוא נכון.
    הסרט עצמו נכון אבל יש בו הטפה גם לדברים לא נכונים.
    הסרט מדבר על זה שאין לך מה לפחד.
    אני מסכים אין לך מה לפחד ואתה צריך לעשות מה שאתה רוצה אבל לא לפגוע בזכויות של אחרים.(מי שרוצה ללכת מכות לכיף שיהנה אבל לא לפגוע סתם באנשים ברחוב)
    כולם שם היו מאוחדים הייתה להם מטרה משותפת לא הכסף והתחרות.
    ויפה שהצליחו להפוך שם את הזירה למשהו לא תחרותי.
    המסר של הסרט לפחות מבחינתי זה שצריך להגיע לאיזה מטרה משותפת שלמענה נעבוד ולא למען הכסף והרכוש.( או עבודה,ילדים רכוש). מטרה אליה כל אחד יתרום בעזרת היכולת שלו ומה שהוא אוהב לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-08-2011 בשעה 14:32.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חחחח מצחיק שאתה אומר ללכת יותר קרוב ונותן דוגמאות רחוקות(חוץ מהדלק) או שאני מפספס משהו.
    חבר יהיה חבר או בעצם כולם חברים -> יקרה רק כאשר יש אינטרסים משותפים תמידיים באותה קבוצה.
    כלומר בעולם בו אין תחרותיות נגד האחר בעולם בו החינוך יהיה על להתחרות בעצמך וביכולות שלך ולא בתחרות בשוק חופשי ובאחר אלא תחרות בעצמך ולמען האחר.(לדוגמא במקום להתחרות מי יותר דומיננטי בקבוצה להתחרות על התרומה בקבוצה).
    היום המצב הוא שכולם חברים רק שיש מטרה משותפת לדוגמא מלחמה.

אנשים פחות רכושניים יקרה->
    שהכסף לא יהיה הדבר הכי חשוב, מה שהיום צריך כדי לשרוד , כדי לפתח את ה"סטאטוס" שלך , כדי להתקדם ובעצם אתה ניהיה עבד לכסף שלך ולרכוש שלך.
    האנשים לא יהיו רכושניים כלל בעולם בו התחרות תיהיה למטרה משותפת של כולם ולא מטרה עצמית.
    כל אחד ירוויח בעולם כזה כסף לפי מה שהוא משקיע אך בעייתי למדוד השקעה בלי לפגוע לגמרי בזכות לפרטיות.
    ובכלל העולם הזה יפעל על תגמול לפי הדרך ולא לפי התוצאה.
    לדוגמא מס בריאות נמוך ואיפלו הנחות על תרופות למי שאוכל לפי המחקרים(נגיד לאחר שנה שאתה אוכל בצורה המומלצת) , למי שמתחייב לתרום איברים לאחר המוות וכו..
    ביטוח רכב נמוך למי שנוהג זהיר והוא בעל ניסיון ואפילו דלק מוזל וכו..
    הבעיה עם דבר כזה שמודדים בו את הדרך זה הפרטיות שתעלם לגמרי.

אינטרסנטיים -> זה בעייתי האדם מעצם היותו אדם הוא דואג לעצמו והוא חייב לדאוג לעצמו אך גם לאחר ועל זה אין דגש.
    הוא לא יהיה אינטרסנט באמת שהמטרות שלו והאינטרסים שלו יהיו שייכים לכולם.
    אך זה בעייתי עם לפעמים.
    לדוגמא אם אתה רוצה להתחיל עם מישהי או להפך.
    והאמונה היא שהקשר הוא רק עם אדם אחד אז נוצרת פה תחרות באחר ואת התחרות הזאת כנראה שאי אפשר יהיה באמת למנוע אלא אם האמונה תיהיה שזה בסדר גבר עם כמה נשים או להפך.

צבועים-> אנשים צבועים כי זה תורם להם כי הם יכולים להרוויח מזה, הצביעות מקדמת להם את האינטרסים.
    בעולם בו יש חוסר תחרותיות באחר ויש לך אינטרסים משותפים עם האחר אין לך טעם ליהיות צבוע זה לא מועיל לך.
    האינטרסים של כולם אתה לא צריך לשקר לאף אחד שאתה איתו באותו צד.

מחיר הדלק לא יהיה רלוונטי בכלל כי המדינה תספק לך את כל מה שצריך בלי תחרות באחר אתה רק תצטרך להשקיע ולאהוב את ה"עבודה" שאתה עושה שאותה תוכל לבחור בה תקבל כסף לפי מה שאתה משקיע (מה שיפגע בעשירים כי העולם כבר לא תחרותי והכוח שלהם נעלם)
    כלומר כולם יקבלו סכום כסף מסויים לפי ההשקעה שלהם אך יהיה איזה גבול, שמעליו כבר הכסף הולך למדינה ולמטרותיה.

והחייזרים יכולים לחכות

השאלה מה יותר חשוב לאנשים הפרטיות שלהם או עולם טוב יותר בהרבה.
    ומה הסיכונים אם מידע מסויים יגיע לידיים הלא נכונות שיש חוסר פרטיות כלשהו.
    לפחות מבחינת פיקוח על כל האנשים כל הזמן מצד הממשלה סוג של האח הגדול- כל הזמן יודעים מה אתה עושה.
    אם יהיה חינוך טוב וענישה מספיק קשה על פגיעה ובעצם הפצת דברים פרטיים אז לא יעשו את זה.
    למרות הפגיע בפרטיות לא אמורה ליהיות בעיה כי עדיין הכל יהיה דמוקרטי ולמען רצון העם.

העולם לא טוב מידי , עדיין יש יחסית הרבה תאונות, אנשים לא מרוצים מהשכר שלהם ועובדים בעבודה בה הם לא נהנים הרבה פעמים, אנשים פוגעים באחר לטובת עצמם, הענישה לא מספיק מרתיעה בתחומים רבים, החינוך לערכים ממש לא נכון לפחות לפי דעתי , אתה יכול להמשיך את הרשימה.
    לא יקרה בחיים. זה בדיוק מה שניסיתי להעביר..
    במקום להתעסק באיזה 'עולם מושלם' , תהיו ריאלים. תדאגו לתחת שלכם וככה לא תיפגעו

מצטער לנפץ איזה בועה של עולם מושלם ,או תוכנית מהפכנית שתשפר אותו. לא קיים דבר כזה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 08-08-2011 בשעה 15:07.
    הייתי פה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יצאת לך לחשוב מה יוצר תאונות?
    תאונות נוצרות ע"י כך שיש את X שממש חשוב לו להתקדם ולהתרחב בכל מחיר, כמה שיותר מהר.
    יש גם את Y, גם לו חשוב להתקדם ולהתרחב בחיים, כמה שיותר מהר!

X ו-Y יוצאים מהבית ונכנסים לאוטו בזריזות, כל אחד מהם להוט להגיע לעבודה בשביל להתקדם בה, להגדיל את חשבון הבנק שלהם ועל הדרך להרחיב את האופציות בחייהם. X ו-Y להוטים מידי, יש להם שיגעון להתקדמות והרחבה, הם גם מאמינים שאם בכל בוקר הם יגיעו לפני הזמן לעבודה, הבוס יואהב את זה והקידום יגיע בהרבה יותר מהר, אז במקום לנסוע במהירות המותרת, הם חורגים ממנה קצת ועולים ל-120 קמ"ש במקום 90.. הרי מה הסיכוי שיקרה להם משהו? וכמו שה"מצליחנים" אומרים - המטרה מקדש את האמצעים.

X טס במכונית ובמקום לראות מבעד לשמשה, הוא רואה רק את הקידום, את היוקרה, את התהילה ואת המזומנים.
    Y, גבר עם 30 שנות ניסיון על הכביש, מביט מבעד לשמשה, אך במקום לראות כביש ומכוניות הוא רואה אופציות לקידום, אופציות למימוש, אופציות להרחבת נפח חשבון הבנק שלו.

הם מאיצים.. אם אפשר 120, מה הבעיה עם 130?

ואואו! פשוט מצליחנים אמיתיים אה? חדורי מטרה ונאמנים לדחף שלהם להצליח.
    הדחף הזה, דוחף אותם עוד ועוד, ועוד טיפה.. היישר לתאונה חזיתית זה בזה.

בכנות בן-אדם, האם יש טעם במירוץ העכברים המיותר הזה?
    להתקדם ולהתרחב אפשר גם בלי לצאת מהבית.

אגב, המקרה שתיארתי לך כאן תקף לעוד המון מקרים, כל אותם מקרים שליליים (מריבות, תככים, מזימות וכו') שלדעתך לא חסר לנו כאן, השאלה היא מה יוצר את כל הדברים השליליים האלה שציינת? לדעתי הדחף להתקדם ולהתרחב בחיים, הוא זה שגורם להם.

מצטער לנפץ איזה בועה של עולם מושלם ,או תוכנית מהפכנית שתשפר אותו. לא קיים דבר כזה
    אני לא יודע מה איתך DIN, מבחינתי, העולם שאני חי בו, הוא מושלם ומופתי, הרבה מעבר למה שיכולתי לבקש!
    השאלה אם אנו מעריכים את מה שכבר יש לנו, שהוא ממש לא מובן מאליו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-08-2011 בשעה 22:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה

ועוד איך קיים אני בטוח שלפני המהפכה התעשייתית אמרו אותו דבר.
    אם היית יכול עכשיו לבוא לאנשים לפני 500 שנה ולהגיד להם מה אתה עושה היום , ומה יש לך היום אז הם היו אומרים שזה עולם "מושלם בשבילם" או לפחות הרבה יותר טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    יצאת לך לחשוב מה יוצר תאונות?
    תאונות נוצרות ע"י כך שיש את X שממש חשוב לו להתקדם ולהתרחב בכל מחיר, כמה שיותר מהר.
    יש גם את Y, גם לו חשוב להתקדם ולהתרחב בחיים, כמה שיותר מהר!

X ו-Y יוצאים מהבית ונכנסים לאוטו בזריזות, כל אחד מהם להוט להגיע לעבודה בשביל להתקדם בה, להגדיל את חשבון הבנק שלהם ועל הדרך להרחיב את האופציות בחייהם. X ו-Y להוטים מידי, יש להם שיגעון להתקדמות והרחבה, הם גם מאמינים שאם בכל בוקר הם יגיעו לפני הזמן לעבודה, הבוס יואהב את זה והקידום יגיע בהרבה יותר מהר, אז במקום לנסוע במהירות המותרת, הם חורגים ממנה קצת ועולים ל-120 קמ"ש במקום 90.. הרי מה הסיכוי שיקרה להם משהו? וכמו שה"מצליחנים" אומרים - המטרה מקדש את האמצעים.

X טס במכונית ובמקום לראות מבעד לשמשה, הוא רואה רק את הקידום, את היוקרה, את התהילה ואת המזומנים.
    Y, גבר עם 30 שנות ניסיון על הכביש, מביט מבעד לשמשה, אך במקום לראות כביש ומכוניות הוא רואה אופציות לקידום, אופציות למימוש, אופציות להרחבת נפח חשבון הבנק שלו.

הם מאיצים.. אם אפשר 120, מה הבעיה עם 130?

ואואו! פשוט מצליחנים אמיתיים אה? חדורי מטרה ונאמנים לדחף שלהם להצליח.
    הדחף הזה, דוחף אותם עוד ועוד, ועוד טיפה.. היישר לתאונה חזיתית זה בזה.

בכנות בן-אדם, האם יש טעם במירוץ העכברים המיותר הזה?
    להתקדם ולהתרחב אפשר גם בלי לצאת מהבית.

אגב, המקרה שתיארתי לך כאן תקף לעוד המון מקרים, כל אותם מקרים שליליים (מריבות, תככים, מזימות וכו') שלדעתך לא חסר לנו כאן, השאלה היא מה יוצר את כל הדברים השליליים האלה שציינת? לדעתי הדחף להתקדם ולהתרחב בחיים, הוא זה שגורם להם.
    נכון אני מסכים התחרותיות גורמת לזה לאיו דווקא בעצמך או באחר.
    ברגע שיהיה אפשר להעריך את הדרך ולעודד דרך נכונה זה יעלם.
    מספיק שהממשלה תוציא חוק שיש מיסים נמוכים ודלק מוזל בהרבה (עד לכמות מסויימת של נסיעה) למי שיקרא נהג זהיר לפי החוק אך היום זה לא יקרה כי אין איך להעריך את הדרך וגם הדבר הזה יפגע לאנשים בפרטיות בצורה מטורפת.
    היום זה יותר לפי דברים שלאיו דווקא תלויים בך, כמו גיל,וותק, כמה אנשים שזה נכון שעושים את זה אבל לא עדיף למדוד במקום כמה אנשים כמה הסחות יש(או כמה ריכוז יש לך וכמה אתה משקיע כדי לשפר אותו),במקום וותק וגיל למדוד שליטה או ראייה נכונה של הדרך(מערכת שתמדוד כמה אתה שולט ברכב וכאלה), גם כאן הקטע של הטסטים יהיו שאתה יוצא מוכן לכביש ולא בערך.
    גם החברות ביטוח ירוויחו מזה כי אם אין כמעט תאונות הם לא צריכים להחזיר כמעט לאף אחד ביטוח.
    גם המשטרה תרוויח מזה כי היא לא תצטרך לבדוק נהגים בדרך ותוכל לרכז את הכוח בדברים אחרים.
    וכמובן אנחנו נרוויח מזה מי לא רוצה דלק זול ושהביטוח יהיה לו זול.
    וכידוע לך ביטוח על הרכב זה חובה כלומר מי שינהג לא לפי החוק יפסיד מזה בטווח הארוך והקצר כי הוא ישלם מיסים גבוהים(טווח ארוך יותר) ודלק(טווח קצר).
    היום אנשים עושים הכל מהר כדי להגיע ל"תוצאות" כי מודדים אותך כ"תוצאה".
    הקנסות שיש היום מהמשטרה מרתיעים אנשים , החסרון שלהם שהמשטרה לא תופסת את כולם ואז יוצא מצב שאיפה שאין מצלמת מהירות אנשים נוסעים כמו מטורפים.
    אם אתה כוכב בהוליווד אז אתה שווה משהו.
    אם היו מודדים דרך נכונה כפונקציה לתשלום עם הפרשים יחסית משמעותיים כולם היו הולכים בדרך הנכונה.
    הקטע שהרבה פעמים משלמים לפי דברים ואירועים שאתה חווה ולא לפי הדרך בא אתה חיי.
    וכמו שנאמר המהירות היא מן השטן.
    הקטע שאם דבר כזה יקרה תעלם הפרטיות לגמרי ויהיה מן אח גדול כזה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 09-08-2011 בשעה 00:55.

לייקים
    258
    נקודות
    108

אתם לוקחים את התשובה שלי למקום מאוד רחוק ממה שהתכוונתי.
    העולם ישתדרג. ישתנה. "ישתפר".
    בזה אין ספק בכלל.

האנשים שבעולם? לא בטוח בכלל.
    אתם שואפים לעולם שבו "האנשים טובים יותר".
    זה לא יקרה. אתם רוצים לבזבז את הזמן שלכם בשאיפות ,לכו על זה.
    בהצלחה
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect