לילה טוב.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן? רמה? בעקרון לא המשכתי איתו.. פתחתי קליריק , התחלתי לעשות גייר של 4% יש כבר 2-3 חפצים ונשק רמה 33 7/7 עבד לי חחחח עוד מעט רמה 40 אבל המשחק לא עובד! חחחחח
נכתב במקור על ידי MovieLover לילה טוב. גמלך
נכתב במקור על ידי MovieLover לילה טוב. יא עתיק לילה טוב נשמה שלי!
נכתב במקור על ידי Amichai גמלך ילדון עוד מעט 1000 הודעות חחח יש הקדשה באופק? חח
נכתב במקור על ידי VanGogh יא עתיק לילה טוב נשמה שלי! למה עתיק?רק שומר לא להיות יותר מידי ספאמר חח
נכתב במקור על ידי MovieLover למה עתיק?רק שומר לא להיות יותר מידי ספאמר חח חחחחחחח אני בכלל לא הייתי בדיבורים 3-4 ימים חחחחחחחח הצבעת לי בהצבעות ל XXXXXX השנה? חח
נכתב במקור על ידי Amichai גמלך איפה החתימה עם הסקסית?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחח אני בכלל לא הייתי בדיבורים 3-4 ימים חחחחחחחח הצבעת לי בהצבעות ל XXXXXX השנה? חח לא הצבעתי למנהל השנה בשבילי כולכם הייתם המנהלים של השנה
נכתב במקור על ידי MovieLover לא הצבעתי למנהל השנה בשבילי כולכם הייתם המנהלים של השנה חחחחחח בואנה אתם יבשים.
לילה טוב, תהנו
נכתב במקור על ידי VanGogh ילדון עוד מעט 1000 הודעות חחח יש הקדשה באופק? חח חח אני חושב שיש הקדשות
נכתב במקור על ידי Amichai חח אני חושב שיש הקדשות אז אל תשכח אותי, Tal. - בחור לעניין
לחופש יש תאריך: 23.10.15
אופטלגין ליוגב
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _יעל_ לילה טוב, תהנו אם לא תצביעי לי כי אני הכי כוסון אני יבטל את שלי חחחחח סתם חיימשלי לילה טוב
חוקי הפורום