מה קרה לחתימה שלי?!!?!? קיצר הפורום נדפק
נכתב במקור על ידי .Tal נו אני כמוך גם אני גדול אני אהיה 'רוב ל19 בגיוס. איך גיסו אותך כל כך מאוחר? גם אני רוצה.. דפקו לי את כל החופש של י"ב! חחחחחחחחחחח דחיתי..חחח >< אני לא ידוע עדיין אם אני יתגייס בכלל.
נכתב במקור על ידי VanGogh מה קרה לחתימה שלי?!!?!? קיצר הפורום נדפק המשתמש שלך נדפק.
נכתב במקור על ידי VanGogh מה קרה לחתימה שלי?!!?!? קיצר הפורום נדפק גם אתה נדפקת
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh למה הציטוט כזה מעפאן!?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh מה קרה לחתימה שלי?!!?!? קיצר הפורום נדפק נכתב במקור על ידי Uploadin המשתמש שלך נדפק. כבר אי אפשר לדעת מה נדפק
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחח דחיתי..חחח >< אני לא ידוע עדיין אם אני יתגייס בכלל. איך דחית? מה אפשר לדחות תאריך גיוס?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי VanGogh מה קרה לחתימה שלי?!!?!? קיצר הפורום נדפק פעם שנייה.
אני צריך לשרוף את החתול בפרסומת באטרף ששורט את הזכוכית.
נכתב במקור על ידי Uploadin אני צריך לשרוף את החתול בפרסומת באטרף ששורט את הזכוכית. יאווואווו איזה מצייק זההההההה
נכתב במקור על ידי Uploadin אני צריך לשרוף את החתול בפרסומת באטרף ששורט את הזכוכית. נכתב במקור על ידי prowinner יאווואווו איזה מצייק זההההההה כןן חח העכבר בטעות זז על הפרסומת, ואז זה מזה כואב באוזניים חח, שונא את זה...
נכתב במקור על ידי Amichai כןן חח העכבר בטעות זז על הפרסומת, ואז זה מזה כואב באוזניים חח, שונא את זה... אבל למה דווקא ציפי שביט?
נכתב במקור על ידי .Tal איך דחית? מה אפשר לדחות תאריך גיוס? ברור
נכתב במקור על ידי VanGogh ברור $$$$.
מישו הולך ללמד אותי פוקר בפייסבוק? לא הבנתי חלק כי זה באנגלית =-O
חוקי הפורום