מי התאבק בקרב החושך לפני סמאקדאון?
קולט קאבנה, שהיה ידוע כסקוטי גולדמן ב2008-2009, עבד בקרב חושך בהקלטות NXT/סמאקדאון כשהפסיד לוויד בארט אחרי הוויסטלנד. קאבנה גם היה מאחורי הקלעים בRAW האחרון.
משתתף טאף אינאף תוקף את הWWE
משתתף טאף אינאף, ג'רמיה ריגס אמר בראיון לאתר "ארואונד דה אוקטגון" שהWWE הודיעו לו שלא יחתימו אותו על חוזה.
"הודיעו לי אתמול שלא הולכים להשתמש בי." אמר ריגס. "לפני שבועיים הוזמנתי לטמפה להבחן לFCW ולפי מה שהם אמרו הם אהבו את האישיות שלי אבל אמרו שאני רק ממוצע בזירה ואמרו שיש לי גישה רעה ושסחבתי את עצמי כאילו אין לי מה להוכיח."
אמרתי להם שאם אני ממוצע אני דיי טוב בהתחשב בזה שאני עושה את זה רק חודשיים. אם אני ממוצע אחרי כמה שבועות, רק תדמיינו לאן אני יכול להגיע תוך כמה חודשים. וכמובן שאני מעוניין להוכיח את עצמי. הייתי מוקף בבחורים שעשו את זה כמה שנים ותהו מי זה הרוקי הזה. הייתי חייב להראות להם שאני שייך."
מתאבקי הפיתוח של הWWE גם לא קיבלו יותר מידי מחמאות מריגס. "90% מהבחורים האלה הם וניל. הם כולם אותו דבר. שיער ארוך, זנב סוס, הכי משעמם שיכול להיות. ביום שעזבתי את טמפה גילחתי את הראש שלי כי אני לא רוצה להיות דומה אליהם. אני ג'רמיה ריגס מויקסבורג, מיסיסיפי. אני לא הולך להיות שיבוט. כל הפרומואים שלהם נשמעו אותו דבר. הם משעממים ומנסים לשחק בטוח. אנשים פוחדים מהאמת."
"מה הם רוצים בכוכב? אני לא צריך דמות. אני ג'רמיה ריגס. אני לא צריך שם חדש או גימיק. לWWE יש רוסטר פיתוח מחורבן. אף אחד לא בולט. כולם פוחדים להכשל וחצי מהם היו שם כבר כמה שנים. כולם אותו דבר ועושים את אותם הדברים. כמובן, יש כמה בחורים עם פוטנציאל אבל כולם שם שיבוטים. אבל אני לא הולך להיות כמו כל השאר. מה הם הולכים לעשות, לשלוח אותי הביתה? אתם לא יכולים להפחיד מישהו שלא פוחד."
ריגס גם העביר ביקורת על אחד המאמנים בטאף אינאף, ביל דמוט. "אני וביל הסתדרנו במהלך התוכנית." הוא אמר. "שמעתי שהוא קיבל עבודה כסקאוט (צייד כשרונות) בWWE ושמחתי לשמוע שהוא מסתדר בחייו. זה מגיע לו אחרי כל כך הרבה זמן בעסק. כשהייתי בטמפה בקרב עם אורלוב, ביל שיבח אותי ודיבר על כמה טוב הייתי."
"עשיתי דברים שלוק ואנדי לא יכלו, בניסיון הראשון. אבל כשנכנסתי לFCW לפני כמה שבועות הוא התנהג כאילו הוא "מגניב" מידי בשביל לדבר איתי. הוא אדם שונה. הוא חושב שהוא מישהו מיוחד בגלל שהוא היה האיש הגדול בתוכנית. אני חושב שהוליווד עלתה לו לראש. נכון שהייתה לו קריירת האבקות מצויינת והוא מצא חיים חדשים בטאף אינאף. אני לא שם זין. הייתי מפרק את התחת השמן שלו."
הסיבה להתקפה של ג'ריקו על פאנק בטוויטר
כפי שפרסמתי כאן אתמול, ג'ריקו לא ממש היה מרוצה מכך שפאנק הזכיר אותו בRAW ואפילו טען שהוא מחקה אותו.
מקור בWWE טוען שג'ריקו מעוניין לעבוד עם פאנק ברסלמניה בשנה הבאה.
הסיבה למה שג'ריקו אמר היא סטוריליין בלבד, אין שום שנאה אמיתית בין השניים.
ועוד בנוגע לג'ריקו, בנובמבר הוא והלהקה שלו צפויים לצאת לסיבוב הופעות בבריטניה.
שם חדש לROH?
ROH מלאו בקשה לטרייד מארק ללוגו ולשם החדשים, Ring of Honor Wrestling Entertainment.
הסיבה לכך היא שRing of Honor זה השם של היכל התהילה של הדאלס קאובויס מאז 2007. קיימת גם חברת תכשיטים תחת אותו השם.
הבובה של סנטינו
הWWE התחילו למכור את בובת הקוברה שסנטינו לבש בRAW האחרון.
לוחמת MMA לWWE?
לוחמת הMMA כריסטיאן "סייבורג" סאנטוס שהיא תשקול להצתרף לWWE אם תקבל את ההזדמנות.
"אני אוהבת את הWWE. אם הם היו נותנים לי הזדמנות, הייתי עושה את זה." היא אמרה לאתר Sherdog.com בראיון.
למרות זאת, סנטוס אומרת שהיא בדיונים על חתימה מחדש בסטרייקפורס על מנת להמשיך להלחם. היא אומרת שהמטרה שלה היא להמשיך להלחם ושהWWE זאת תוכנית גיבוי.
שמועות על חתימה של סאנטוס בWWE הופיעו במרץ כשהיא עזבה את סטרייקפורס. הWWE הכחישו שהיה משא ומתן איתה.
"הייתי מעוניינת בלעשות (יותר מארוע אחד) בWWE, אבל עכשיו אני נלחמת שוב, אז אני לא אעשה זאת." אמרה סאנטוס.
עם מי סטייסי קיבלר יוצאת?
מגזין לייף & סטייל מדווח שהשחקן ג'ורג' קלוני יוצא עם הדיווה לשעבר סטייסי קיבלר לאחר שנפרד לאחרונה מהדוגמנית אליזבת'ה קאנלי.
קיבלר טסה לאיטליה לאחרונה כדי להיות עם זוכה פרס האקדמיה בוילה שלו לייד אגם קומו. היא רשמה בטוויטר לגבי הטיול "אני בגן עדן."
קלוני וקיבלר מכירים כבר כמה זמן והופגשו על ידי חבר משותף. מקור שקרוב למצב אומר שמערכת היחסים שלהם היא "רק בשביל הכיף."
מאריס
אני לא יודע אם זה כבר פורסם פה, אבל לאחרונה מאריס פנתה לבית משפט בבקשה להוציא צו הרחקה לאדם בן 61 בשם לי סילבר. לטענתה הוא השאיר לה יותר מ50 הודעות קוליות מטרידות בטלפון ושלח לה מכתבים מפחידים בהם הבטיח למצוא אותה בלוס אנג'לס ולקחת אותה לגן עדן איתו.
אתמול בית המשפט רשמית הוציא לו צו הרחקה ממאריס ל3 השנים הקרובות. מאריס לוותה לבית המשפט על ידי מיז, החבר שלה במציאות. ביציאה מבית המשפט שניהם נראו מרוצים אך שמרו על פה סגור.
האם גייל קים מנסה שיפטרו אותה?
במהלך הבאטל רויאל של הדיוות בRAW, גייל קים הדיחה את עצמה מהקרב לאחר שתקפה את אלישיה פוקס ופשוט עזבה את הזירה מתחת לחבל התחתון.
הדיווה נשאלה בטוויטר על המעשה המוזר שלה; היא הודתה שעזבה את הקרב בכוונה. הסיבה שלה מאחורי המהלך הייתה "פשוט לבדוק אם מישהו שם לב." היא הוסיפה שאף אחד מאחורי הקלעים לא שם לב וקראה לזה "עצוב" וגם "מאד משעשע".
היא המשיכה להגן על מעשיה בהודעה מאוחר יותר "בדיוק ההפך, אני לא מארקית של עצמי, אני הייתי עובדת טובה. כשאומרים לך לצאת מהזירה בפחות מדקה, עשיתי את זה בדרך הכי מהירה שיש אז באמת חסכתי קצת זמן!"
אלופת הנוקאאוטס לשעבר גם הסכימה עם הודעה של מעריץ שטען שהWWE לא מעריכים מתאבקות עם כישרון אמיתי. "כן, זאת בושה, אני מסכימה. נכון שזה עולם של גברים אבל נשים הן חשובות באותה מידה!"
קים הכחישה את הספקולציה שהיא מנסה שיפטרו אותה. "לאאאאאא אני לא משתדלת שיפטרו אותי. אתרי האבקות אוהבים להמציא חדשות עם הדמיון שלהם. אל תאמינו לזה חח." היא רשמה.
הסרט הבא של טריפל H
הWWE שידרו את הטריילר לסרט הבא של HHH (זה היה אמור להיות בטיסטה אבל בסוף האנטר קיבל את התפקיד) Inside Out ביום שני ונתנו למספר מעריצים למלא סקר שבו שאלו מה דעתם על הטריילר ועל הציפיות שלהם מהסרט.
הודעה חשובה של מיקי ג'יימס
TNA פרסמו בדף הפייסבוק הרשמי שלהם שמיקי ג'יימס תודיע השבוע הודעה חשובה בנוגע לקריירת המוזיקה שלה.
השיר החדש של איב טורס
איב פרסמה בטוויטר שהשיר שאיתו היא נכנסה בRAW האחרון הוא רמיקס לשיר הקודם שלה.
הנה לינק לשיר למעוניינים:
אנדרטייקר חוזר!??!?!
נראה שהWWE מפרסמים חזרה של אנדרטייקר בוונג'נס, ב23/10.
"ב23 לאוקטובר, וונג'נס חוזר מהקבר בצורה של PPV חדש. ואין מקום וזמן טובים יותר לחזרה של אנדרטייקר. אחרי הכל, זה יהיה שנה ויום מהתאריך שבו הדדמן הפסיד בקרב קבורה בחיים לקיין עם עזרתם של הנקסוס בPPV בראגינג רייטס ב2010. הפינום עדיין לא ניסה להשיג את נקמתו על המקרה הזה (סטרייק כלשהו נכנס בדרך), אז אם היינו קיין או ווייד בארט, היינו שומרים על הגב באוקטובר, כי אם אתה שומע את הגונג המאיים הזה, אתה יודע שהפעמון מצלצל בשבילך."
הרוק נגד סינה ברסלמניה 28
מישהו בעל השפעה מאחורי הקלעים רוצה לבטל את הקרב של סינה ורוק ברסלמניה. למרות שאותו מישהו עם השפעה נגד הקרב, רוב הסיכויים שהוא יתקיים.
אותו בכיר, הוא בכיר בטייטן טווארס ויש לו הרבה השפעה שם. הוא אומר שהקרב הזה לא מתאים למוצר של הWWE והוא לא רוצה שיוציאו את סינה כהיל בקרב הזה.
מתאבק פורש מTNA
אמייזינג רד הודיע שהוא עזב את TNA מהסיבה שלTNA אין מה לעשות איתו יותר.
שונות
ימי הולדת:
מתאבק הפיתוח של הWWE לשעבר מאק ג'ונסון חוגג היום יום הולדת 28.
מתאבק TNA, חבר בפורצ'ן ואלוף הX דיוויז'ן לשעבר קאזריאן חוגג יום הולדת 34.
מתאבק העבר היפני קנדו קה שין חוגג יום הולדת 43, עוד מתאבק יפני שחוגג יום הולדת הוא קנסוקה סאסקי שאפילו היה אלוף אה''ב בWCW וחוגג יום הולדת 45.
בנוסף אליהם המתאבק האגדי דין מלנקו חוגג היום יום הולדת 51.

ציטוט ההודעה