קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 2010 Baby Bugatti אני מאוהב. מ-א-ו-ה-ב.
    על ידי Asaf בפורום אקסטרים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 17:24
  2. אני מאוהב ! ... אלוואי כל הבנות יהיו עם גוף מאומן כזה
    על ידי pingvin בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 04:13
  3. [הורדה]ניר עדני- אני מאוהב + עטיפות
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-07-2007, 23:50
  4. אני מאוהב?!...=\
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 21:59
  5. אני מאוהב ולא יודע מה לעשות סיפור ארוך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 19:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אני מאוהב.

ברירת מחדל אני מאוהב.

כבר חצי שנה שאני מאוהב במישהי מהשכונה.. היינו מדברים ממש פה ושם פעם בשבועיים וזה היה "היי מהקורה" בדרך כלל שיחות שהיא יזמה.
    במהלך הסופ"ש האחרון התחלנו לדבר הרבה.. אבל מזה הרבה ? שעות שאנחנו יושבים מול המחשב ומדברים..
    תכלס אף פעם לא ניפגשנו.. רק דיברנו ודיברנו המון יחסית.. ראיתי תמונות שלה והכל..
    מה שמוזר כאן שאנחנו מנהגים כאילו אנחנ ובמערכת יחסים.. ואני אסביר..
    היא כל הזמן אומרת לי שהיא מרגישה כלפי משהו ושאני האחד שלה ושהיא מאוהבת בי ואוהבת אותי ואני מחזיר לה את אותה האהבה.
    אבל מה שמוזר לי שעדיין לא ניפגשנו!! אני אשכרה מתאהב והיא מתאהבת בי ועדיין לא ניפגשנו!!!
    חברות שלה חופרות לי בפייסבוק "דירבאלק אתה לא שומר עליה", "לך על זה היא בקטע שלך.. היא לא מפסיקה לדבר עליך, היא אוהבת אותך".
    אז כל יום אני אומר לה "מה מתי ניפגשנים וזה ?" היא עושה לי "אנלא יודעת אמא שלי עדיין לא נתנה לי תשובה מתי אני יכולה".
    עכשיו אני סוג של מבין.. ההורים שלה מאוד שמרניים.. לא נותנים לה לצאת אחרי 11 מהבית.. היא צריכה עכשיו בחופש לשמור על אחיות שלה מ10 בבוקר עד 5 אחר הצהריים שאמא שלה חוזרת הביתה ואנלה זמן להיפגש.
    אז אמרתי לה לא חייבים ללכת לאנשהוא.. אם באלך שאני אבוא ואעביר ת'זמן איתך בבית שלך בזמן שאת שומרת על האחיות שלך זה גם יהיה טוב.
    אז היא עושה לי "לאלאלא הם יעשו לי פאדיחות וזה".
    אחרי זה אמרתי לך כשיש לך זמן תגידי לי וניפגש.. אנלא אלחץ עלייך.
    אתמול בלילה לפני שהלכנו לישון היא אמרה לי "טוביכול להיות שמחר אני אוכל"
    אז אמרתי וואלה סבבה וזה..
    דיברנו משהיא קמה ועד שהיא היית צריכה ללכת לעזור לאמא שלה או כל דבר אחר כמו כל בוקר אנחנו מדברים בערך 6 שעות ביום.
    בקיצור היום ב6 היא יצאה עם חברה שלה לעיר וזה.. ותכלס אני מת לראות אותה והיא אומרת שהיא מתה לראות אותי וזה ניראלי כאילו שהיא כל הזמן מתחמקת מלהיפגש וזה משגעעע אותי!!
    אני אשכרה מרגיש שאני מתאהב במחשב ולא בבנאדם.. אז היום לפני 3 שעות בערך אמרתי לה "תקשיבי זה לא יכול להימשך ככה.. אני מתחיל לפתח אלייך רגשות ולפי מה שאני מבין גם את אליי אבל אנחנו עדיין לא ניפגשנו וזה הזוייי!!!" אז היא עושה לי אני יודע וזה אבל אמא שלי עדיין לא נתנה לי תשובה..
    בקיצור הבנתם ת'פואנטה והיא אישית לא יודע מה לעשות... אני כבר מתחיל לאבד עיניין בלדבר 6 שעות עם מחשב במקום לפגוש אותה מולי ולדבר איתה, לבלות איתה.. העיקר להיות איתה.

עוד משהו.. אל תגידו לי אולי היא ביישנית וזה כי היא לא.. היו לה כבר חברים לפניי ויהיו לה כניראה גם אחריי והיא אחת שבתוך החבר'ה ויש לה המון חברות והיא מכירה המון אנשים וידידים וכו וכוו וכו.. בקיצור אני צריך עצה :\

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

שתי אפשרויות:1:תשאל את חברה שלה איפה היא מסתובבת באותו יום ותגיע לשם במקרה,תזכור להגיד לחברה שלה לא לדבר על זה איתה,תגיע לשם במקרה ,והעיניינים יתגלגלו.אפשרות 2:תעשה את זה בעזרת חברה שלה-תגיד לחברה טובה שלה ש''תוציא אותה''מהבית רק שתיהם(שלא יהיו יותר מידי אנשים) ותקבעו במקום בלי שהיא תדע,ותגיע לשם ''במקרה'' וחברה שלה תתפנה משם מתישהו או שלא זה לא משנה....ואז יתגלגלו העיניינים.

משתמש ותיק האוואטר של Mr.YeLLoW
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    102
    נקודות
    16,689
    משפט מחץ
    יוסי ומשה קפצו מבניין.. מה אכפת לקיפוד, הוא לא מעשן

תשמע קשר רק במחשב זה באמת הדבר הכי גרוע שיכול להיות..
    תגיד לה "טוב פעם הבאה שמדברים זה במציאות ולא במחשב.. תתקשרי אליי לקבוע" ותציב לה תנאי שאם היא לא נפגשת איתך אז אתם לא מדברים יותר..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

קשר במחשב? מה נסגר עם אנשים היום?
    ברגע שאתה קורא את ההודעה הזאת, פרק תמסך, סגור את המחשב, צלצל אליה ותגיד לה שתיפגש איתך.
    איך אפשר להרגיש משהו לבחורה דרך המסך של המחשב?
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

כמו שאמרו, אם אתה רוצה אותה, תלחם!
    אתה צריך להבין שזה לא ישרוד ככה, והדבר היחידי שיצא מקשר שכזה זה 2 לבבות שבורים...
    תתקשר אליה תגיד לה שאתה מסכים לבוא לעזור לה לעשות קניות במכולת כשחסר חלב, כאילו תגיד לה שאתה מסכים אפילו לראות אותה 5 דקות, העיקר לראות...

בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

אני אומר לה זה מה שאתם לא מבינים ודיברנו בפלאפון זה לא קשר מחשב נטו..
    הקטע שהיא אומרת אני אשאל את אמא שלי מתי אני יכולה כי אני צריכה לשמור על אחיות שלי וכו.. וכל יום היא יאני מוצאת תירוץ של "היא היית עצבנית", "היא אמרה לי אני אדבר איתך מחר" כל מיני כאלה.. אבל אני רואה שהיא נמשכת אליי.. חברות שלה חופרות לי "תצא איתה כבר מה אתה עיוור!? היא אוהבת אותך!!" והיא יודעת שאני אוהב אותה והיא אותי.. אבל אנלא מבין ת'קטע של להיפגש..

ולדבר עם חברה שלה זה לא אופציה כי הן מספרות הכל אחת לשנייה תאמין לי..
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 09-08-2011 בשעה 17:31.

לא משנה כבר (: אין אני מאוהב סופית בילדה הזאת... אנחנו ניפגשים ביום חמישי.. תודה לכל העוזרים למיניהם..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

נו היה יום חמישי, היום יום שישי, איך היה המפגש?

שאתה פוגש את הבחורה פנים מול פנים... לא מול המסך, זה משהו שונה לגמרי.

תפסיק עם הזוגיות המזורגגת שלכם בפייסבוק (אני משתמש בכוונה במילים בוטות, לנסות לשנות אצלך את צורת החשיבה)

ותתחיל לפגוש אותה ולהנות, תפסיק עם הפייסבוק !
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,782 | הודעות: 8,150,364 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect