תשמעו, לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אבל אני לא יכול עם זה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל תגובה שכתבתי נמחקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לדעת למה זה קורה ואם אפשר איך לתקן זאת!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
תשמעו, לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אבל אני לא יכול עם זה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל תגובה שכתבתי נמחקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לדעת למה זה קורה ואם אפשר איך לתקן זאת!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
|
|
הגבתי בפורום מפרטי מחשב באשקולות "מחשב נייח 3500" וב"מחשב לעריכה גראפית", אני הראשון שהגיב באשקול מחשב נייח 3500 ופתאום יום אחרי נמחק לי ההודעה וכאילו לא הגבתי מעולם, בשניהם נמחקו לי כל ההודעות ושמרתי!! ולא צצה לי הודעה שמישעו מנהל או כל אחד מחק אותה!!!!פשוט נעלם!!!!!!!!!!!!
יש סיכוי שיש לי פאק במחשב שאני לא רואה את ההודעות אבל זה באמת מוגזם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לך שום פאק במחשב,כנראה שלדעת האחראים על הפורום(מנהלים\מפקחים) התשובה שלך לא היתה הכי נכונה ויכול להיות שאף מטעה והם בחרו למחוק לך אותה.
משתי האשקולות!!!!!!!!!!!!?????????????יש לי את הזכות להגיב כמו לכולם, אם יש להם טענות שיכתבו ולא ימחקו אותי מהאשקול!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה עזרתם לי מאוד אבל לא אמור להופיע לי הודעה למה מחקו הודעה זאת ועל ידי מי נמחק או משהו כזה???
גם אתמול קרה לי שפתאום לא ראיתי את ההודעה ולאחר מכן היא צצה משום מקום! אתם בטוחים שאין שום פאק???
נערך לאחרונה על ידי royx182; 09-08-2011 בשעה 16:27.
שלום חבר,
אני מאוד שמח שאתה מלא רצון טוב להגיב ולעזור למשתמשי הפורום בקטגוריית תמיכה טכנית, ואני מברך על כך.
מאז ומתמיד, התגובות בקטגורייה הזו היו פתוחות לתומכים טכניים בלבד, שקיבלו את התואר הזה מהנהלת האתר.
לאחרונה, החלטנו לפתוח את התגובות לכלל המשתמשים, כשתגובות שאינן נכונות או אינן מדוייקות, מוסרות על ידנו באופן ידני.
אני בדרך כלל לא נכנס לנימוק המחיקות שלי, אבל הפעם אומר מילה בעניין, בכדי שתהיה זו הערה בונה:
התשובות שהבאת אולי דיי נכונות, אבל הם מציפות את המשתמש בפרטים שהוא לא צריך לדעת, וגם אין להם כל משמעות לגביו.
לדוגמה:
כרגע הכנסנו חלק ממערכת התגובות שם להמתנה,אפילו המחשבים הפשוטים ביותר מתאימים לאינטרנט, השאלה היא איזה כרטיס רשת תרצה?(מובנה או עצמאי), ואיזה מהירות גלישה יש ברשותך?
מה זה מובנה או 'עצמאי', ממתי נותנים כרטיס רשת נפרד? וכל כרטיס תומך במהירויות הנוכחיות, כך שלא משנה מהירות הגלישה.
לאיזה כונן תזדקק? רגיל או צורב?
ממתי נותנים מחשב מודרני בלי צורב?
באיזה חברת מעבדים תרצה לעבוד? אני אישית ממליץ על INTEL, המעבדים של AMD מתחממים במהירות! ואיזה סדרה תרצה לבחור? I3/I5/I7.
אם זה מחשב גיימינג ואתה עוד מציע לו מערך כרטיסים, אתה חייב להציע לו I5, לא פחות.
ואם כבר... כמה זכרון מהיר תרצה בתוך הארד דיסק?(16MB/32MB....)והאם איכפת לך באיזה מהירות הארד דיסק ירוץ?ואם כן תגיב לשאלה!
לא שואלים את השאלה הזו לעולם, היא לא קריטית, המשתמש בוודאות לא יודע מה המשמעות שלה, ומביאים לו מה שנכנס במחיר.
כך שיתכן שתגובה שתגיב לא תופיע מיידית, אלא תמתין לאישור מנהל הפורום,
כך נמנע אי הבנות ובמקביל נגיע לתוצאות טובות יותר.
מקווה להבנתך,
שתהיה לכולנו המשך גלישה מהנה בפורום![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מצטער אחי, אני דיי חדש בעניין הפורום בערך מסוף שנת הלימודים ואני מנסה כמה שיותר לא להיכשל בבחירת מפרט העתיד לאותו המשתמש.
אני מנסה לספק לו את הגישה המלאה לבחירת המפרט ולהשביע את רצונו, מצטער אם חפרתי לו יותר מידי בעניין הפרטים!!! רק לפחות תודיע לי בהודעה פרטית או משהו כזה לגבי מחיקת התגובות, טוב??
נערך לאחרונה על ידי royx182; 09-08-2011 בשעה 19:25.
אבל הייתה תגובה אחת שלא הייתה צריכה להימחק, באשקול מחשב נייח 3500 התגובה התבססה על כך שהוא יכול לחסוך בכדי לקנות מסך במחיר לא מופרז מהתקציב הקיים, רק תשים לב לתגובות שאתה מוחק טוב??
מארז באיכות נמוכה מונע אוורור נכון של המחשב, ולכן לא תמיד נקצץ בחלק הזה.
כאמור, אנחנו לא מסירים סתם תגובות, זה פורום שלתגובה שם יש השלכה על קנייתו של המשתמש, ולכן אנחנו רוצים שהוא יקבל רק תשובות מדוייקות, מצטער אם זה הביא לאי נעימות.
אני חשוב שהבנו אחד את השני, אוכל לעזור בעוד משהו?
* * *
לא, תודה...אנסה בפעם הבאה לדייק בתשובותיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם יכולים לנעול
נערך לאחרונה על ידי royx182; 09-08-2011 בשעה 20:09.
מערכת הסינון נכנסה לתוקף הערב, ומעתה, חלק מהתגובות ידרשו אישור מנהל, ולא יופיעו לפני המשתמשים עד שיאושרו.
תהליך זה בד"כ קורה בזמן קצר ביותר, כך שאין מה לחשוש.
היתרונות שלו הוא שהוא ימנע אי נעימיות, ויתן לכולנו לדייק יותר על מנת להביא את התשובה הטובה ביותר.
על מנת שכולנו נוכל ללמוד משהו נוסף, רציתי להביא בפניך את תגובתו של דן (המנהל הממונה על פורום מפרטי מחשב),
שתלמד אותך ואת כולנו מהן התשובות המדוייקות.
1. האם אתה בטוח שאתה לא רוצה לבצע OC/SLI בעתיד??? בכל זאת TMS מבצעת OC בטוח ללקוחות(לא ידוע לי עם אחריות!).
OC ומערך כרטיסים לא כדאי בתקציב שלו, גם בשביל OC וגם בשביל מערך צריך לקחת לוח אם מתאים כמו כן ל OC צריך לקחת מעבד מתאים, TMS לא עושים OC לכל לוח אם שבוחרים וכמו שאמרתי קודם לא על כל צ'יפסט אפשר לעשות OC יש להם אחריות על OC שהם מבצעים על מספר לוחות.
2. אפילו המחשבים הפשוטים ביותר מתאימים לאינטרנט, השאלה היא איזה כרטיס רשת תרצה?(מובנה או עצמאי), ואיזה מהירות גלישה יש ברשותך?
כרטיס רשת מגיע כיום מובנה על כל לוח אם במהירויות שהחברות בארץ בכלל לא יכולות לספק, לכן אין צורך בכרטיס עצמאי אלא אם כן צוין שהמשתמש רוצה כרטיס אלחוטי אי לכך הוא היה מופנה לפורום ציוד היקפי.
3. לאיזה כונן תזדקק? רגיל או צורב? ורק שתדע, הכרטיס לא יכול לבצע ביצועים עצומים ומדהימים בתוכנות עריכה אלה אם זה רק פוטושופ!!! הכרטיס שרצית תומך בצורה מדהימה במשחקי השנה אבל אתה תזדקק לחומרה טובה בכדי למנוע צוואר בקבוק(אם יש צוואר ב. אז החומרה לא יכולה להשתמש בכל הביצועים שהרכיבים עצמם מסוגלים לעשות)
כיום כבר לא מוכרים כונן אופטי רגיל אלא רק צורבים, הכרטיס מסך עוצמתי ולא יצור צ"ב עם שום מעבד מהסדרות האחרונות של AMD ואינטל, צוואר בקבוק זה כאשר רכיב אחד מאט את משנהו, צ"ב יווצר בכל מחשב גם אם הוא ב 100 אלף ש"ח, כוננים קשיחים תמיד יהוו בעיית מהירות ביחס למעבדים וכרטיסי מסך, גם כונני SSD, צ"ב עיקרי שיכול להיווצר הוא בין מעבדים לכרטיסי מסך וגם זה תלוי ברזולוציית מסך ובפער בין המעבדים לכרטיסי מסך, כרטיסי ה GTX של נבידיה יהיו מעולים לכל סוג של עריכה בעקבות ליבות ה CUDA שלהם שמבדילים אותם מכרטיסי ה ATI
4. באיזה חברת מעבדים תרצה לעבוד? אני אישית ממליץ על INTEL, המעבדים של AMD מתחממים במהירות! ואיזה סדרה תרצה לבחור? I3/I5/I7.
המעבדים של AMD לא מתחממים יותר מאשר המעבדים של אינטל, מי שחושב כך הוא ליצן, לתקציב שהיה לבחור עדיף להתבסס על מעבד AMD ולוח אם מתאים שיהיו זולים באופן ניכר ויאפשרו בחירה בכרטיס מסך חזק.
מקווה שכולנו החכמנו ומעתה נצא לדרך חדשה ומחוייכת,
שיהיה בכיף![]()
* * *