טוב כל מי שעוקב אחר החדשות רואה שהמדינה שלנו נמצאת בגל מחאות
אדיר שלא היה כמותו מעולם. מאות אלפי מפגינים בכל הארץ יוצאים לרחובות
ונותנים את קולם יש מגוון רחב של מחאות : דיור,רופאים,עגלות,פיקוח על האוכל
,רפתנים ועוד ועוד...
בבוקר שאחרי "הפגנת ה-320 אלף", בה הופיעו על הבמה בתל אביב שלמה ארצי, ריטה ויהודית רביץ, ועל הבמה בירושלים מוש בן ארי ואתניקס - צצה שוב השאלה לאן נעלמו הכוכבים הים תיכוניים הגדולים, מדוע קולם לא נשמע. ברי סחרוף ויהודה פוליקר הופיעו בעצרת בשבוע שעבר ורוקרים כמו חמי רודנר, אביב גפן,ירמי קפלן והדג נחש (ושוב סחרוף) מופיעים במאהלי מחאה - איפה מופיעים המסלסלים? ומעבר לכך - מדוע לא הוזמנו זמרים מזרחיים שיש להם שירי מחאה גדולים להופיע בעצרות השונות
טוב ובכן זה נשמע כמו תירוץ אחד גדול אבל אין מה לעשות
המוזיקה הם תיכונית פורחת וכשקובעים הופעה חודש לפני אי אפשר לבטל
על חשבון המחאה ולהלן הדחיות:
שרית חדד: הוזמנה להופיע בעצרת בתל אביב, אבל היתה לה הופעה שנקבעה מראש באילת.
"היתה באילת". שרית חדד
ליאור נרקיס: שלפני כשבוע וחצי ביקר במאהל המחאה בשדרות רוטשילד, הוזמן להופיע בירושלים עם שירו "בואי נהפוך את המדינה", אבל גם לו נקבעה הופעה במקום אחר מראש והוא נאלץ לוותר על התענוג.
"היתה לו הופעה". ליאור נרקיס
עמיר בניון: הוזמן להופיע בעצרות בירושלים ובבאר שבע, אבל לדברי המנהלת האישית שלו: "נאלץ לסרב בלב כבד בגלל התחייבויות קודמות שנסגרו לפני כן. יש עצרת במוצאי שבת הקרובה בבאר שבע וגם לא בטוח שנוכל להגיע".
משה פרץ: שהה בשבועיים האחרונים בחו"ל עם בת זוגו ורק הלילה נחת בארץ.
ואולי גולת הכותרת הזמר הכי מצליח בישראל >>> אייל גולן :
לא קיבל הזמנה להופיע באף עצרת, כך אומרים במשרד יחסי הציבור של רני רהב המייצג אותו. אייל גולן עצמו אומר: "אני מסכים עם המחאה ומחזק את ידי המשתתפים, הם כולם בליבי. יוקר המחייה משפיע על כולנו ונוגע לכל אחד ואחת מאיתנו. אני מקווה שיימצא פיתרון במהרה וכולם יוכלו לחזור לבתיהם ולהמשיך בשגרת חייהם".
"ליבי עם המפגינים". אייל גולן
זמרים שכן הופיעו בעצרות מחאה הם : ישי לוי, שהופיע בשבת שעברה בעצרת באשדוד והקדיש למדינת ישראל את השיר "האחת שלי" וכמובן שלומי שבת, שהופיע בעצרת הראשונה בתל אביב עם שירו "בגלל הרוח". בנוסף, מוסר עופר מנחם, מנהל יחסי הציבור של דודו אהרון ורגב הוד:"לא היתה עד היום שום פנייה לדודו אהרון להופיע בעצרת כלשהי או במאהל כלשהו, ולמרות זאת דודו ורגב הופיעו במאהלי מחאה ברחבי הארץ, אבל אנחנו לא רצים עם זה לתקשורת כמו שעושים אמנים אחרים".
קובי פרץ:
המפיק שלו טוען שהזמינו אותו להופעה בעצרת בבאר שבע לפני שבוע, אבל הוא לא היה פנוי. מנהלת יחסי הציבור שלו שרית בירן אומרת: "קובי לא מופיע בתקופה שנקראת 'תשעת הימים', שזה לפני תשעה באב".
בירן מוסיפה: "קובי קיבל הצעה שקשה לסרב לה, מאחד ממוספי הבידור המובילים בישראל, לצאת למסע הופעות במאהלים ברחבי הארץ ולתעד את הכל לכתבה לעיתון, היינו בהלם מהפנייה הזו, אבל דחינו אותה. לא כל זמר צריך להופיע על במה כדי להראות שהוא מוחה, אפשר גם להצטרף למחאה מבלי להופיע. גם קובי פרץ נפגע מהמצב הכלכלי כמו כל עם ישראל והוא מעורב במה שקורה. אולי תפסיקו להתרכז במה שלא קורה ותתרכזו במה שכן קורה? תראו איזה יופי של מחאה היתה אתמול".
"היינו בהלם מההצעה". קובי פרץ
[הדיון נערך על ידי ובסיוע מאקו]
דיעה אישית: אני אישית לא מתומכי המאחה בכלל , אני כן מסכים שיש לנקוט בצעדים מסוימים לשיפור ולהוזלת המחירים בארץ
אבל הפזיזות והלהיטות של קהל המוחים הוא נאיבי ולא רציונאלי . כסף לא נוצר מהאוויר כדי לגרום להוזלת משהו אחד צריך לקחת
ולקצץ בדבר השני אבל לא זאת השאלה ואני אתמקד בנושא ששאלתי עליו אני כן חושב שיש השפעה להופעות ולנציגות הללו כי זה
בעצפ מוכיח "כן העם צודק" , וכמובן אני מתחשב בלו"ז הצפוף של הזמרים ואני בטוח כי אף זמרישראלי מהרוק או המיינסטרים לא היה
מבטל הופעה כדי להגיד היית כאן וכמו שרואים הזמרים המזרחיים כן הביעו עניין ברצונם להופיע בצערת ובואהלים וכמון כן חלקם אף
הופיעו ויופיעו בשבוע הקרוב ולכן אין מה לחפש בפינה את הזמרים בז'אנר הזה אני חושב שהמאבק הוא לא מזרחי VS אשכנזי ,אלא
זהו מאבק עממי של שכבות העם הבינוני ולא משנה אם הוא משפחת פיגל או משפחת מויאל כולנו עם אחד וגרים בכפיפה אחת ומשלמים
מיסים והגיע הזמן שנשאיר את המאבק העדתי מאחור !!!
אז מה אתם אומרים מאוכזבים? מבינים את הלו"ז הצפוף? ובכלל האם יש טעם להופעות הללו בעצרות ובאוהלי המחאה?

_b.jpg)

_b.jpg)
ציטוט ההודעה