קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לאיזה רופא צריך ללכת.
    על ידי rokopo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-12-2010, 01:51
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 19:06
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 19:00
  4. מתי יש ריסטוק? ועל איזה תחרות חצי פורום מדבר?
    על ידי UnNick בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-03-2010, 17:58
  5. [שאלה] לאיזה מספר צריך לשלוח SMS לבירור מצב חשבון חברת פלאפון ?
    על ידי elonexe בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-03-2008, 13:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

לאיזה עולם צריך לשאוף? ועל איזה ערכים צריך לגדול? - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

kongi, איך אני, בתור הגולש הקטן של הפורום המחזיק באחוזים שכליים נמוכים משלך, יכול להפיק מהפוסט הזה משהו?
    מהו היעד הפשוט של הפוסט שלך? מהי התועלת הקטנה והמעשית שנוכל להפיק מהרעיונות הכלכך אוטופיים שסיפקת לנו?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    אתם לוקחים את התשובה שלי למקום מאוד רחוק ממה שהתכוונתי.
    העולם ישתדרג. ישתנה. "ישתפר".
    בזה אין ספק בכלל.

האנשים שבעולם? לא בטוח בכלל.
    אתם שואפים לעולם שבו "האנשים טובים יותר".
    זה לא יקרה. אתם רוצים לבזבז את הזמן שלכם בשאיפות ,לכו על זה.
    בהצלחה
    בדיוק היום ט' באב היום שבו נחרב בית המקדש בגלל התחרותיות, בגלל שנאת החינם.
    עכשיו ישנה מחאה ואחר כך אולי תיהיה מלחמה כן יכול לבוא שינוי אלו לאיו דווקא שאיפות.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    kongi, איך אני, בתור הגולש הקטן של הפורום המחזיק באחוזים שכליים נמוכים משלך, יכול להפיק מהפוסט הזה משהו?
    מהו היעד הפשוט של הפוסט שלך? מהי התועלת הקטנה והמעשית שנוכל להפיק מהרעיונות הכלכך אוטופיים שסיפקת לנו?
    ומי קבע שאחוזי שכלך נמוכים? עם ההשקעה שלך בפיתוח החשיבה שלך אני בטוח שחוזק שכלך מונח במקומו.
    היעד הפשוט להגיע למספר מסויים של ערכים/עקרונות עליהם אנו צריכים להתבסס כפרט(יחיד) וככלל(כמדינה) כדי לשפר את האנשים במדינה ואת עצמנו וככה כמובן את העולם עצמו.
    (שאני אומר לשפר זה לא אומר אנשים טובים יותר רק , זה אומר חזקים יותר , חכמים יותר ובעצם פועלים נכון יותר)
    היעד היותר מורכב זה להביא לאיזשהו שינוי, לאיזשהו משהו שיהיו יותר אנשים מרוצים במדינה.
    בין אם זה מהחינוך, מהבריאות ומשאר התחומים.
    השינוי כבר החל הייתה מחאה ועוד מעט אולי תיהיה מלחמה שיכולה לאחד אותנו ולהעלים את התחרותיות באחר וליצור תחרות למען מטרה משותפת.

אני בדיוק טס לחו"ל ככה שאני לא אוכל לענות על התגובות בשבוע או השבוע וחצי הקרוב.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    בדיוק היום ט' באב היום שבו נחרב בית המקדש בגלל התחרותיות, בגלל שנאת החינם.
    עכשיו ישנה מחאה ואחר כך אולי תיהיה מלחמה כן יכול לבוא שינוי אלו לאיו דווקא שאיפות.
    אבל אתה לא מבין שה"תחרותיות" וה"שנאת חינם" אלה דברים שלא יעלמו לעולם.
    זה כמו להגיד "שמע ,ברגע שהערבים יפסיקו לשנוא את היהודים , והיהודים יפסיקו לשנוא את הערבים הכל יסתדר."
    זה לא באמת כזה פשוט.
    שנאה לא תעלם מהעולם אף פעם ידידי ,מצטער לאכזב אותך

אחרי המחאה הזאת תהיה מלחמה. זאת לא שאלה בכלל ,לצערנו.
    מדברים על מלחמת עולם שלישית על ישראל..
    הערבים קיבלו אישור להקים מדינה בתוך ארץ ישראל עוד חודש +- ,זתומרת שיש להם אישור לצבא משלהם.
    אני לא רוצה לדמיין איך המדינה וה"עולם" שלנו יראה אז..

שורה תחתונה - לנושא הזה אין שום פואנטה לדעתי. לא כאן לפחות.

עריכה:
    http://www.youtube.com/watch?v=21Mqr...eature=related
    כל מילה בסלע.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-08-2011 בשעה 22:22.
    הייתי פה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

היעד הפשוט להגיע למספר מסויים של ערכים/עקרונות עליהם אנו צריכים להתבסס כפרט(יחיד) וככלל(כמדינה) כדי לשפר את האנשים במדינה ואת עצמנו וככה כמובן את העולם עצמו.
    ומהם לדעתך?

(שאני אומר לשפר זה לא אומר אנשים טובים יותר רק , זה אומר חזקים יותר , חכמים יותר ובעצם פועלים נכון יותר)
    ומהו לדעתך ה"נכון יותר"?
    קח מטפורה:

ישנה שרשרת המזון.
    חיה אחת טורפת את השנייה ואותה חיה שטורפת, נטרפת בעצמה.
    רק בצורה זו, הגנום שלהן נשמר, מתרבה ושורד.

עכשיו, נניח ולחיות היה שכל והן היו בעד "עתיד טוב יותר" שבו אף חיה לא תוכל את השנייה מכיוון שיש להן את "כבוד החיים" ו"כבוד הזולת", מה לדעתך היה קורה להן? פשוט מאוד - הן היו נכחדות.

קח את המטפורה הזאת ותשליך אותה עלינו, בני האדם ה"מתוחכמים והתרבותיים".
    לדעתי לפחות, בני אדם ללא תככים, מזימות, אתגרים, מרוצים, מפלות.. גם יכחדו (אני לא מאמין ברעיון הזה לחלוטין יש לציין אך נראה לי שהוא עונה על הטעיות שלך).

הנקודה היא פשוט לבדוק עד כמה אותו אתגר הוא חיוני ומתי הוא כבר לא רצוי ובמילה אחרת - איזון.

השינוי כבר החל הייתה מחאה ועוד מעט אולי תיהיה מלחמה שיכולה לאחד אותנו ולהעלים את התחרותיות באחר וליצור תחרות למען מטרה משותפת.
    מה נראה לך שקרה במלחמת העצמאות, ההתשה, שלום הגליל, ששת הימים..?
    בסליחות של השנה האחרונה, הלכתי לשמוע רב מדהים שהסביר שכך עם ישראל מתפקד פחות או יותר:

מתגרים אחד בשני -> פורצת מלחמה -> מתאחדים אחד עם השני, שוכחים את המריבות ומנצחים במלחמה -> המלחמה נגמרת -> שוב מתגרים אחד בשני.

זה בערך המסלול הקבוע שלנו, למה שהפעם זה יהיה שונה וכולם יחזרו לאחר המלחמה בתשובה, המשיח יבוא (שאגב, מעריכים שהוא כבר נולד) ותבוא הגאולה?

הפוסט הזה מאוד מעניין באופן כללי, אבל כל עוד לא נגיע כאן לנקודות הקשורות להתפתחות אישית בפרט, אאלץ להעביר אותו לפורום דיבורים.

מישהו מתנדב להסביר לי מהי צורת החשיבה והגישה הנכונה יותר לדעתו?
    מהן הערכים והעקרונות שעלי לחיות על-פיהם?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-08-2011 בשעה 23:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    אבל אתה לא מבין שה"תחרותיות" וה"שנאת חינם" אלה דברים שלא יעלמו לעולם.
    זה כמו להגיד "שמע ,ברגע שהערבים יפסיקו לשנוא את היהודים , והיהודים יפסיקו לשנוא את הערבים הכל יסתדר."
    זה לא באמת כזה פשוט.
    שנאה לא תעלם מהעולם אף פעם ידידי ,מצטער לאכזב אותך

אחרי המחאה הזאת תהיה מלחמה. זאת לא שאלה בכלל ,לצערנו.
    מדברים על מלחמת עולם שלישית על ישראל..
    הערבים קיבלו אישור להקים מדינה בתוך ארץ ישראל עוד חודש +- ,זתומרת שיש להם אישור לצבא משלהם.
    אני לא רוצה לדמיין איך המדינה וה"עולם" שלנו יראה אז..

שורה תחתונה - לנושא הזה אין שום פואנטה לדעתי.
    לא אמרתי שזה פשוט.
    החיים לא פשוטים הם דורשים מחשבה.
    וכן אני מאמין לפחות שעם חינוך נכון וחקיקה נכונה ניתן להקטין מאוד את התחרותיות והשנאה.

ומהם לדעתך?
    מבחינת המדינה לפחות:
    לבוא לטובת האזרחים ושמטרת האזרחים תיהיה לקדם את עצמם כלאום כמדינה.
    שהמחירים של הדברים הטובים והבריאים יהיו דווקא זולים יותר.
    חוסר תחרותיות באחר בכל תחומי החיים לפחות כפרט.
    כל אחד מקבל את מה שמגיע לו לפי השקעה ואת השאר הוא משקיע במדינה ובעצם בעצמו.
    הכסף לא ערך עליון אלא המטרה של המדינה.

להעריך דרך נכונה ולא תוצאה כלשהי.
    שהמדינה תנהל את כל הדברים כאן לא רק לטובתה עצמה אלא גם לטובת התושבים בעיקר.
    כל זה בנוסף לדמוקרטיה פחות או יותר.

מבחינת האזרח או הפרט:
    לבחור בדברים הטובים והנכונים(נגיד מה שבריא יותר, מה שתורם יותר, מה שמספק אותך כבנאדם).
    לשלוט ברגש שלך ובעצמך ולא להגרר אחר פיתויים כאלה ואחרים.
    שעזרה לאנשים תיהיה אמיתית ולא לתת למישהו דג אלא חכה.

שהמטרה של כולנו תיהיה משותפת.
    שאנשים לא יפחדו לדבר עם אנשים אחרים ברחוב כי "אנחנו זרים".

שאנשים מדברים עם אחרים הם לא חושבים על המעמד שלהם.

ומהו לדעתך ה"נכון יותר"?
    קח מטפורה:

ישנה שרשרת המזון.
    חיה אחת טורפת את השנייה ואותה חיה שטורפת, נטרפת בעצמה.
    רק בצורה זו, הגנום שלהן נשמר, מתרבה ושורד.
    אנחנו כבר אלפי שנים לא אוכלים אחד את השני ועדיין אנחנו פה.
    תמיד ישארו אנסים/רוצחים וכו.. אבל אפשר למזער את התופעה מאוד.
    אם הפרטיות של כולם תפגע מעצם זה שיבדקו את הדרך, דרך לא נכונה לא תתוגמל ופחות יבחרו בה.
    ידעו מיד שאתה עובר על החוק- זה יהיה כמו אח גדול רק שהמידע נשאר בתחום המדינה ולא מתפרסם.
    הפרטיות כבר לא תיהיה קיימת לצערי אבל לשם העולם שואף.

רק גוגל כבר יודעת הכל על מי שמשתמש בה והפייסבוק מוסיף לזה.
    יכולים לבנות עליך רק מזה פרופיל שלם.

עכשיו, נניח ולחיות היו שכל והן היו בעד "עתיד טוב יותר" שבו אף חיה לא תוכל את השנייה מכיוון שיש להן את "כבוד החיים" ו"כבוד הזולת", מה לדעתך היה קורה להן? פשוט מאוד - הן היו נכחדות.
    אנחנו לא נכחדנו, אנחנו יודעים שאנחנו חייבים לאכול בשר, ויש צמחוניים בעולם שחיים זה שאני לא תומך בצמחונות זה משהו אחר.
    אני מדבר על זה שאנחנו כבני אדם מספיק חכמים יש שפע לכולם.

אין לנו טעם להתחרות על מזון,מין,מים,אוויר,חשמל לא חסר כלום רק צריך לנצל את זה נכון.
    כשחסר משהו לאדם הוא לא נכחד ההפך הוא הנכון האדם חושב ומוצא פתרון כלשהו.

קח את המטפורה הזאת ותשליך אותה עלינו, בני האדם ה"מתוחכמים והתרבותיים".
    לדעתי לפחות, בני אדם ללא תככים, מזימות, אתגרים, מרוצים, מפלות.. גם יכחדו (אני לא מאמין ברעיון הזה לחלוטין יש לציין אך נראה לי שהוא עונה על הטעיות שלך).
    לפי מה שאני שואף אליו.
    יש לך אתגרים! אתה מאתגר כל הזמן את עצמך.
    יש לך מרוצים נגד עצמך.
    יש לך מפלות עם עצמך.
    יש לך תככים עם עצמך.

הנקודה היא פשוט לבדוק עד כמה אותו אתגר הוא חיוני ומתי הוא כבר לא רצוי ובמילה אחרת - איזון.
    נכון, האתגר נגד האחר, התחרות באחר בכסף היא לא חיונית יש מספיק לכולם.

מה נראה לך שקרה במלחמת העצמאות, ההתשה, שלום הגליל, ששת הימים..?
    בסליחות של השנה האחרונה, הלכתי לשמוע רב מדהים שהסביר שכך עם ישראל מתפקד פחות או יותר:

מתגרים אחד בשני -> פורצת מלחמה -> מתאחדים אחד עם השני, שוכחים את המריבות ומנצחים במלחמה -> המלחמה נגמרת -> שוב מתגרים אחד בשני.
    נכון היום שבוא זה יפסק נקרא אחרית הימים ואולי זאת אותה הבנה שאני מתכוון אליה אני לא יודע.
    זה בערך המסלול הקבוע שלנו, למה שהפעם זה יהיה שונה וכולם יחזרו לאחר המלחמה בתשובה, המשיח יבוא (שאגב, מעריכים שהוא כבר נולד) ותבוא הגאולה?
    העולם או המדינה לפחות לפי מה שאני מרגיש מבקש שינוי כלשהו בסוג המשטר וצורת ההתנהלות.
    יש הבנה כלשהי שאין טעם במרוץ אחר הכסף והתהילה.
    כשזה יגיע לתודעה מספיק חזק השינוי יוכל להתממש.

הפוסט הזה מאוד מעניין באופן כללי, אבל כל עוד לא נגיע כאן לנקודות הקשורות להתפתחות אישית בפרט, אאלץ להעביר אותו לפורום דיבורים.
    אם אתה מרגיש שזה נכון ליהיות בדיבורים אז תעביר לשם.
    בינתיים אפשר להתרכז בתכונות שכל אדם כאדם צריך לאמץ לעצמו ולא עקרונות שלפיהם המדינה צריכה להתקיים.

מישהו מתנדב להסביר לי מהי צורת החשיבה והגישה הנכונה יותר לדעתו?
    מהן הערכים והעקרונות שעלי לחיות על-פיהם?
    הסברתי פחות או יותר ואם זה לא מספק תקרא את הפוסטים הקודמים שלי בנושא הזה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 09-08-2011 בשעה 22:27.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא אמרתי שזה פשוט.
    החיים לא פשוטים הם דורשים מחשבה.
    וכן אני מאמין לפחות שעם חינוך נכון וחקיקה נכונה ניתן להקטין מאוד את התחרותיות והשנאה.
    פלוס ומינוס בבטריה בשביל שהיא תעבוד, מכיר?
    כולסטרול טוב וכולסטרול רע.. מודע לזה?
    חיידקים שהם גם חיוניים וגם מזיקים, מודע להם?
    על יינג-ויאנג, שמעת?

העולם לא יוכל לתפקד רק אם הוא יהיה חיובי, הדברים השליליים, עד כמה שהם יכולים להיות מצערים, הם חלק בלתי נפרד מהתפקוד הכולל של העולם הזה. אין אפשרות לחיות רק על אחד משני הצדדים, חייבים את שניהם שיעבדו בסינרגיה.

לא החקיקה ולא החינוך יעצרו את השליליות של החיים. אין צורך לעצור אותה, היא מתבקשת, היא חיונית.

אני משתדל להיות זהיר בדבריי, אני ממש לא מתכוון לכך שבגידות או מריבות (וכל שאר הצרות, לא עלינו) זה דבר טוב שיש לאמץ אך באופן כללי חייב שיהיה גם אפקט שלילי מסויים בחיים, רק ככה אתה לומד להעריך רגעים חיוביים ורק כך אנו יודעים מה זאת בעצם "הצלחה".

הנוסחה להפוך את השלילי לדבר שיקדם אותנו זהו האיזון.
    כמו בגוף שלנו, כמו בטבע וכמו שההודים מטיפים לנו - תלמדו לאזן בין החיובי לשלילי, בין היינג-ליאנג, בין המחסור לשפע, בינך ובין הזולת.

ואיני מנסה להתייפיף, אני מדבר איתך תכלס.

קח דוגמאות לאיזון:

בעבודה שלך תשתדל לשמור על ראש פתוח ולעזור לעמיתים שלך אך אל תתן להם לנצל אותך (זה משהו שאני צריך לעבוד עליו באופן אישי).

בזוגיות שלך, תקשיב לחברה שלך ותספק לה תמיכה - אבל אל תתן לה למרוח ולסבן אותך, תדע מתי לא להיות מושפע מהריגשי שהיא עושה לך.

כשאתה מדבר עם חברים על החיים, תעמוד על העקרונות שלך אך יחד עם זאת תדע מתי להודות בטעויות שלך ותפיק תועלת מדעותיהם של חבריך.

הרבה פעמים אמרו לי בחיים "כשמרביצים לך - תחזיר! אך אל תהפוך זאת להרגל ואל תהיה אלים".

כשרע לך, עשה כל שביכולתך בשביל שיהיה לך טוב, אך אל תשתגע. תהנה ממה שכבר יש לך.

זה יכול להמשיך ולהמשיך, אולי תכתוב כאן דילמה מחייך האישיים (אתה לא מוכרח לפרט, אלא לציין אותה בכלליות) ואנסה להראות לך כיצד גישת ה"איזון" הזאת שחפרתי עליה יכולה לבוא לידי ביטוי ואולי לפתור את הדילמה?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-08-2011 בשעה 22:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

KONGI אלו חלומות באספמיה כל מה שאתה אומר, תחרותיות תמיד תישאר, שנאת חינם תמיד תישאר, חומרניות תמיד תישאר.
    השאלה צריכה להיות מה אנחנו כאנשים חכמים עושים עם זה, האם אנחנו בוחרים להישאב לשנאת החינם ותחרותיות? האם אנחנו מתכוונים להתמודד איתה וללמוד איך לחיות איתה? או אולי להתנגד אליה נחרצות כל ימי חיינו?

אני לא אהיה זהיר בדבריי, ואגד שיש גם משהו טוב בדברים השליליים הללו, משהו מכשל שעוזר לעתיד של כל בן אדם.

אני יודע על עצמי שאם לא הייתי נקלע לתחרותיות ולשנאה במשך חיי לא הייתי איפה שאני נמצא היום.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

פלוס ומינוס בבטריה בשביל שהיא תעבוד, מכיר?
    הפלוס ומינוס הם לאיו דווקא איזון הם שתי צדדים שונים של הבטריה.
    האלקטרונים זורמים מההדק השלילי לחיובי לא מדובר פה על שום יחס או איזון.

כולסטרול טוב וכולסטרול רע.. מודע לזה?
    כולסטרול טוב ורע אלו שמות לא נכונים שניתנו למולקולות שומן שלכל אחד תפקיד הפוך אין פה רע וטוב יש איזון מסויים.
    (שום דבר באופן קיצוני לא עוזר)
    נכון יש יחס מסויים ביניהם כדי שהגוף יתפקד באופן אופטימלי.

חיידקים שהם גם חיוניים וגם מזיקים, מודע להם?
    גם פה שוב , שום דבר בקיצוניות לא מועיל אלא מזיק.
    על יינג-ויאנג, שמעת?
    דווקא לא אבל אני מניח שזה קשור לאיזון D :

העולם לא יוכל לתפקד רק אם הוא יהיה חיובי, הדברים השליליים, עד כמה שהם יכולים להיות מצערים, הם חלק בלתי נפרד מהתפקוד הכולל של העולם הזה. אין אפשרות לחיות רק על אחד משני הצדדים, חייבים את שניהם שיעבדו בסינרגיה.

לא החקיקה ולא החינוך יעצרו את השליליות של החיים. אין צורך לעצור אותה, היא מתבקשת, היא חיונית.

אני משתדל להיות זהיר בדבריי, אני ממש לא מתכוון לכך שבגידות או מריבות (וכל שאר הצרות, לא עלינו) זה דבר טוב שיש לאמץ אך באופן כללי חייב שיהיה גם אפקט שלילי מסויים בחיים, רק ככה אתה לומד להעריך רגעים חיוביים ורק כך אנו יודעים מה זאת בעצם "הצלחה".
    יהיו דברים שליליים לא אמרתי שלא.
    יהיו משברים עם עצמך.
    עדיין יהיו אנסים יהיו רוצחים ויהיו תאונות אך היחס שלהם יקטן.
    אני ואתה ואף אחד בעולם לא יודעים מהו האיזון האופטימלי בנוגע לזה רק הטבע יודע.

הנוסחה להפוך את השלילי לדבר שיקדם אותנו זהו האיזון.
    כמו בגוף שלנו, כמו בטבע וכמו שההודים מטיפים לנו - תלמדו לאזן בין החיובי לשלילי, בין היינג-ליאנג, בין המחסור לשפע, בינך ובין הזולת.

ואיני מנסה להתייפיף, אני מדבר איתך תכלס.

קח דוגמאות לאיזון:

בעבודה שלך תשתדל לשמור על ראש פתוח ולעזור לעמיתים שלך אך אל תתן להם לנצל אותך (זה משהו שאני צריך לעבוד עליו באופן אישי).
    אני מטיף כל הזמן לעזרה לעצמך ולאחר ויש בזה איזה סוג של איזון.
    לפי מה שאני אומר במצב "מושלם" המדינה תדאג לך ואתה תדאג לה ולעצמך יש פה סוג של איזון.
    כי אתה 50% לעצמך ואתה 50% תורם לחברה , האחוזים ישתנו אך זאת הכוונה.
    בזוגיות שלך, תקשיב לחברה שלך ותספק לה תמיכה - אבל אל תתן לה למרוח ולסבן אותך, תדע מתי לא להיות מושפע מהריגשי שהיא עושה לך.
    שוב אני מדבר על זה שהצרכים שלך יענו וגם של האחרים.
    זה אף פעם לא יהיה ככה ב-100% אין דבר כזה שהזכויות של כולם יענו כל הזמן אך ישנו איזון אופטימלי שזה יקרה.
    ששניכם תקבלו נגיד 80% מהרצון.
    על זה אני מדבר.
    מה שאני מדבר עליו זה שכולם יקבלו שכר לפי ההשקעה שלהם ברור שיהיו כאלה שיחשבו שהם משקיעים יותר ומקבלים פחות(מבחינת אחוזים),אך המטרה תיהיה המדינה.
    ומי שתורם יותר צריך לשמוח כי הוא תורם יותר לבריאות לחינוך וכו..
    הבעייתיות תיהיה בהערכת ההשקעה.
    היום שמישהו תורם או עושה משהו למען החברה הוא מחפש משהו לעצמו וזאת הטעות.
    ברגע שתדע שככל שאתה והוא והיא משקיעים כמה שהם יכולים פחות תחפש את האחרים אלא תחפש איפה יש לך יותר להשקיע.
    החינוך עצמו יהיה לתחרות בעצמך ולא להסתכל איפה הדשא של השכן.
    החוק והמשטרה יטפלו כבר בשכן והוא יקבל נגיד פחות כסף או פחות הטבות.
    כשאתה מדבר עם חברים על החיים, תעמוד על העקרונות שלך אך יחד עם זאת תדע מתי להודות בטעויות שלך ותפיק תועלת מדעותיהם של חבריך.
    גם כאן אני מדבר על זה שתתקיים סוג של דמוקרטייה וישמעו את כל הדעות אך שכל אחד תיהיה לו דעה בפני עצמו.

הרבה פעמים אמרו לי בחיים "כשמרביצים לך - תחזיר! אך אל תהפוך זאת להרגל ואל תהיה אלים".
    יהיה כאן איזון אם מישהו בעולם כזה יפגע בך החוק יתפוס אותו כי יהיה כמו אח גדול.
    תלוי מה אתה מגדיר להרביץ ועד לאן זה ילך.

כשרע לך, עשה כל שביכולתך בשביל שיהיה לך טוב, אך אל תשתגע. תהנה ממה שכבר יש לך.
    אני מדבר על זה שאתה עובד אתה תהנה מהעבודה שלך , יהיה גיוון , יהיה הנאה אך לא כולם יוכלו באמת ליהיות מרוצים , אך האחוז שיהיו מרוצים יהיה הרבה יותר גבוה.
    זה יכול להמשיך ולהמשיך, אולי תכתוב כאן דילמה מחייך האישיים (אתה לא מוכרח לפרט, אלא לציין אותה בכלליות) ואנסה להראות לך כיצד גישת ה"איזון" הזאת שחפרתי עליה יכולה לבוא לידי ביטוי ואולי לפתור את הדילמה?
    נגיד שאתה לומד מצד אחד אתה לא נהנה מהלימודים ואתה רוצה ללכת להסתובב עם חברים ומצד שני אתה יודע שאתה צריך ללמוד.
    אז זהו אני מדבר על עולם שבו תלמד בצורה ככה שתתעניין , בעולם בו תעבוד ותעשה מה שאתה אוהב.
    כן אז זה לא יהיה אף פעם 100% אבל גם 90% זה מצויין.
    יהיה איזון יקציבו לך זמן להנות וזמן לעבוד במה שמעניין אותך ואתה תסדר אותו לעצמך.
    כל עבודה באמת תכבד את בעליה ולא יהיה עבודה יותר טובה בהרבה מהשנייה.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    KONGI אלו חלומות באספמיה כל מה שאתה אומר, תחרותיות תמיד תישאר, שנאת חינם תמיד תישאר, חומרניות תמיד תישאר.
    השאלה צריכה להיות מה אנחנו כאנשים חכמים עושים עם זה, האם אנחנו בוחרים להישאב לשנאת החינם ותחרותיות? האם אנחנו מתכוונים להתמודד איתה וללמוד איך לחיות איתה? או אולי להתנגד אליה נחרצות כל ימי חיינו?

אני לא אהיה זהיר בדבריי, ואגד שיש גם משהו טוב בדברים השליליים הללו, משהו מכשל שעוזר לעתיד של כל בן אדם.

אני יודע על עצמי שאם לא הייתי נקלע לתחרותיות ולשנאה במשך חיי לא הייתי איפה שאני נמצא היום.
    תמיד תשאר תחרותיות אך אפשר להקטין אותה.
    תמיד תיהיה שנאה אך אפשר להקטין אותה.
    כאשר יחנכו אותנו להתחרות בעצמנו וביכולות של עצמנו ולא באחר זאת כוונתי.
    עצם הנושא אימון אישי מלמד אותנו להשתפר מבחינת עצמנו בלי להסתכל יותר מידי על האחר.
    אם אתה מדבר על מה לעשות עם התחרותיות והשנאת חינם אני מתנגד להם.
    כמובן שאתה חיי בעולם תחרותי אז מעצם ההסתגלות אתה לומד להסתדר איתם ולהתמודד איתם אך אני חושב שאפשר ליצור משהו שיקטין אותם.
    דווקא העולם המודרני רק מעודד את התחרות באחר.
    תמיד יהיו דברים שליליים אני אתה ואף אחד חוץ מאלוהים אם הוא קיים לא יודעים מה האיזון שצריך ליהיות בין הדברים השונים שהם קשורים לטוב ורע כי אנחנו בוחרים מהו טוב ומהו רע.
    עדיין יהיו קשיים לא אמרתי שכל יום תשב על התחת ותבוא לך מישהי שווה הביתה ותשאל אותך אם בא לך להתעלס איתה
    ואחר כך אנשים יביאו לך את האוכל הכי טעים בעולם.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 09-08-2011 בשעה 23:42.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    חומרניות תמיד תישאר.
    לפי מיטב ידיעתי (ואת תשאל אותי מאיפה אני יודע), אנו מתקדמים לקראת עולם אשר בו המופשט יתגבר על החומר.
    ברמה כזאת שברגע שתחשוב על משהו - הוא יופיע.

אבל יש זמן עד אז.. זה לא יקרה בקדנציה שלנו כפי הנראה.

הפלוס ומינוס הם לאיו דווקא איזון הם שתי צדדים שונים של הבטריה.
    האלקטרונים זורמים מההדק השלילי לחיובי לא מדובר פה על שום יחס או איזון.

כולסטרול טוב ורע אלו שמות לא נכונים שניתנו למולקולות שומן שלכל אחד תפקיד הפוך אין פה רע וטוב יש איזון מסויים.

נכון יש יחס מסויים ביניהם כדי שהגוף יתפקד באופן אופטימלי.
    בדיוק! ענית לעצמך!
    נכון, אם איזה בחור אחר ינצח אותך או ישיג את זאת שאהבת, זה מאוד ירגיז אותך ויגרום לך להרגשה "שלילית"
    אך שנים אחר כך, כשתיזכר בזה, אתה תבין שהדבר הזה לא היה שלילי בכלל! אלא מאורע שעזר לך להתקדם קדימה ולמצוא בחורה טובה יותר או דירבן אותך להשיג את מה שאתה רוצה כי אם לא אז מישהו אחר ישיג.

במילים אחרות, כל דבר שכרגע נראה בעיניך כמאוד "שלילי" הוא לאו דווקא כזה, בדיוק כפי שאתה אמרת על המינוס של הבטריה ועל הכולסטרול ה"רע". זאת כל הכוונה!

בוא ותעשה ניסוי:
    תיזכר במאורע "שלילי" שקרה לך כשהיית בגן.
    תיזכר במאורע "שלילי" שקרה לך ביסודי.
    תיזכר במאורע "שלילי" שקרה לך בחטיבה.

במחשבה לאחור, במצב שאתה נמצא בו כיום, עם כל השכל והניסיון שהספקת לצבור מאז, עד כמה אותם מאורעות "שליליים" בהם שליליים בעיניך גם היום?

כשלי יצא לעשות את התרגיל הזה באמת שצחקתי על עצמי, על כך שנתתי למאורעות הללו בכלל להטריד אותי בזמנים עברו.

יש מבין?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-08-2011 בשעה 23:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

ברירת מחדל אימון אישי - השלב הראשון

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    לאור המחאה שהייתה לאחרונה סתם חשבתי ורציתי לשאול אתכם וכמובן את עצמי .
    לאיזה עולם צריך לשאוף, איזה ערכים צריכים להניע אותנו בתור בני אדם?
    ומי יודע אולי נגיע לאיזה רשימה בסוף הדיון וכל אחד יהפוך לאדם טוב יותר במטרה להגיע לעולם טוב יותר.
    כדי שזה ילך לכיוון הנכון יכתוב איך אני רואה לפחות את המטרה של המין האנושי.
    המטרה של המין האנושי היא לחיות ולהתקדם בהצלחה
    כל אחד מאיתנו רואה את העולם בצורה שונה, חלקנו מודעים בדיוק למהן השקפות עולמם או מה הם רואים כנכון או כלא נכון.
    לכן, חשוב קודם כל לוודא כי כל אחד ואחת מאיתנו יודע בדיוק מה היא השקפתו, ומה לדעתו נכון לעשות.
    אני מזמין את כל אלה שאינם בטוחים עדיין, לפנות אלינו לקבלת אימון אישי מבעלי מקצוע מומחים שילווה בהתייחסות אישית ואינדיבידואלית.
    בכבוד רב, ד"ר כרמי אומרו.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect