קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]** האם אתם מאמינים באלוהים? כנסו**
    על ידי imakandizx בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-06-2010, 21:27
  2. סקר|האם אתם מאמינים באלוהים?
    על ידי Daniel בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 20:32
  3. [דיון] למה אתם אומרים בווילון זז??
    על ידי LedZeppelin. בפורום האלופה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-07-2007, 17:12
  4. [דיון]למה אתם צופים בהיאבקות-אם זו הצגה...
    על ידי russian vodka בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-05-2006, 19:48
  5. דיון : האם אתם מאמינים בגמול משמיים?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 17:35
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 62

[דיון] למה אתם מאמינים באלוהים? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

אני הולך עם הרגש, כשניסיתי לקבל את אי קיומו של ה', פשוט לא הצלחתי משהו בתוכי לחץ עלי להאמין.
    ומאז שנחשפתי לכל הפילוסופיה הזאת האמונה שלי התערערה משהייתה בעבר, ואת האמת אני די מתבאס על זה שנחשפתי לזה בכלל.

ולא נראה לי שמהאדם הקדמון יצא ספר כזה גדול, בעל חוכמה והרבה דברים שתקפים לימים שלנו, וזאת עוד סיבה לאמונה.
    אני לא מקיים מצוות, אבל כמה שאני יכול אני עושה, אני מקווה שבעתיד אני אתחזק ואחזור בתשובה אם אוכל.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

מי אמר שאני מאמין בו?
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

ציטוט נכתב במקור על ידי prowinner צפיה בהודעה
    מי אמר שאני מאמין בו?
    אני מאמינה שהוא התכוון למי שכן מאמין -_-

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    אני הולך עם הרגש, כשניסיתי לקבל את אי קיומו של ה', פשוט לא הצלחתי משהו בתוכי לחץ עלי להאמין.
    ומאז שנחשפתי לכל הפילוסופיה הזאת האמונה שלי התערערה משהייתה בעבר, ואת האמת אני די מתבאס על זה שנחשפתי לזה בכלל.

ולא נראה לי שמהאדם הקדמון יצא ספר כזה גדול, בעל חוכמה והרבה דברים שתקפים לימים שלנו, וזאת עוד סיבה לאמונה.
    אני לא מקיים מצוות, אבל כמה שאני יכול אני עושה, אני מקווה שבעתיד אני אתחזק ואחזור בתשובה אם אוכל.

אז אתה סתם כופר ותגיע לגיהנום בדיוק כמו כל כופר שקילל את אלוהים יום ולילה, אל תחשוב שאלוהים אוהב אותך ותתבאס שתיפגוש אותי בגיהנום.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אז אתה סתם כופר ותגיע לגיהנום בדיוק כמו כל כופר שקילל את אלוהים יום ולילה, אל תחשוב שאלוהים אוהב אותך ותתבאס שתיפגוש אותי בגיהנום.
    יכול להיות שאני ואתה כרגע באותו מקום, ההבדל הוא שאני מאמין ואתה לא. אבל מבחינת עזרה לזולת, ועשיית מעשים מוסריים יכול להיות שאני ואתה באותו מקום. הרי אתה כ'לא מאמין', דוגל בצדק, ונכונות אבל בשבילך המצוות הם שטויות.

אני לא אומר שזה שאני מאמין הופך אותי לבן אדם יותר טוב ממך, אני יכול להגיד עד מחר שאני מאמין, אבל כל עוד אני לא ממש את האמונה הזו אז אני לא יכול לומר שאתקבל בברכה בגן עדן.
    אפשר להגיד גם שעצם זה שאני מאמין ולא מקיים מצוות הופך אותי למעיין אחד שלא מאמין, ואני עושה כמה שאני יכול בשביל לשנות את זה, לחזק את האמונה וכאן ההבדל ביני לבינך, שאני מנסה לקבל את מצוות התורה אלי ואתה לא, ואז אתה נשאר באותו מקום, והמקום שלי משתנה.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

גברה זה ממש מסריח מה שאתה מנסה לעשות. השואה זה מאורע היסטורי שיש לו הוכחות ולכן בינתיים אנחנו מאמינים בו אבל בעוד מספר דורות אם לא יהיו הוכחות יותר לקיומה של השואה (יום השואה זה לא הוכחה סורי) אנחנו אולי לא נאמין בו (ונכון שאנחנו נטעה וזה מאורע היסטורי שאכן קרה) אבל מה לפחות אנחנו מסתמכים על עובדות ולא על מה שסיפרו לנו. יש לנו מזל שהנאצים השאירו מספר עובדות בשטח כדי שאנחנו נוכל לדעת שהשואה קרתה ובזמן שיש את ההוכחות הללו השואה היא עובדה בעוד אלף שנה אולי היא כבר לא תהיה עובדה אולי אף אחד לא יאמין שזה קרה אבל זה לא משנה, זה בהחלט עדיף מאשר להאמין במשהו רק בגלל שיש יום שמספר שהוא קרה או ספר שמספר שהוא קרה או בגלל שאבא שלי מאמין שזה קרה. וכן, אני מעדיף להסתמך על עובדות גם אם זה אומר שאני לא צודק ב 100% מהזמן לפחות מה שאני אומר הכי הגיוני ומבוסס ולא מסתמך על שטויות. אתה מנסה לפנות לפן הרגשי של אדם לגרום לו לחשוב שמה שהוא עושה (חושב) זה אסור כי אז הוא יכול לגרום לכך שלא יאמינו בשואה. אצל הרב שלך אסור לשאול את השאלות ולחקור מהצד המדעי כי הם (המדענים) מונעים מיצר הרע או מהשטן לא יודע איך זה עובד אצלכם.
    עריכה: שכחתי להגיד משהו חשוב יום השואה זה לא הוכחה לקיום השואה אבל במוזיאון יד ושם (חובה לבקר שם) יש טונות של הוכחות לקיום של השואה ורק אם מכחישי שואה יצליחו להשמיד את כל ההוכחות השואה תהפך להשערה ולא לעובדה.
    נערך לאחרונה על ידי danziv; 10-08-2011 בשעה 16:39. סיבה: יד ושם

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    שכר מצווה מצווה ושכר עבירה עבירה. יש עניין לעשות השתדלות.

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    גברה זה ממש מסריח מה שאתה מנסה לעשות. השואה זה מאורע היסטורי שיש לו הוכחות ולכן בינתיים אנחנו מאמינים בו אבל בעוד מספר דורות אם לא יהיו הוכחות יותר לקיומה של השואה (יום השואה זה לא הוכחה סורי) אנחנו אולי לא נאמין בו (ונכון שאנחנו נטעה וזה מאורע היסטורי שאכן קרה) אבל מה לפחות אנחנו מסתמכים על עובדות ולא על מה שסיפרו לנו. יש לנו מזל שהנאצים השאירו מספר עובדות בשטח כדי שאנחנו נוכל לדעת שהשואה קרתה ובזמן שיש את ההוכחות הללו השואה היא עובדה בעוד אלף שנה אולי היא כבר לא תהיה עובדה אולי אף אחד לא יאמין שזה קרה אבל זה לא משנה, זה בהחלט עדיף מאשר להאמין במשהו רק בגלל שיש יום שמספר שהוא קרה או ספר שמספר שהוא קרה או בגלל שאבא שלי מאמין שזה קרה. וכן, אני מעדיף להסתמך על עובדות גם אם זה אומר שאני לא צודק ב 100% מהזמן לפחות מה שאני אומר הכי הגיוני ומבוסס ולא מסתמך על שטויות. אתה מנסה לפנות לפן הרגשי של אדם לגרום לו לחשוב שמה שהוא עושה (חושב) זה אסור כי אז הוא יכול לגרום לכך שלא יאמינו בשואה. אצל הרב שלך אסור לשאול את השאלות ולחקור מהצד המדעי כי הם (המדענים) מונעים מיצר הרע או מהשטן לא יודע איך זה עובד אצלכם.
    עריכה: שכחתי להגיד משהו חשוב יום השואה זה לא הוכחה לקיום השואה אבל במוזיאון יד ושם (חובה לבקר שם) יש טונות של הוכחות לקיום של השואה ורק אם מכחישי שואה יצליחו להשמיד את כל ההוכחות השואה תהפך להשערה ולא לעובדה.
    אני לא מנסה לעשות דבר. זה נוראי לומר שבעוד כמה דורות אתה לא תאמין שהיתה שואה מכיוון שלכאורה אין שום הוכחה. מלמדים בבתי ספר את מה שארע ואתה טוען, בתור יהודי, שזה לא מספיק טוב.
    אני פונה לשכל הישר, מניח את קיום האלוקות בצד ומציג לו את עצמו בגישה הנוכחית בעוד מספר דורות. שיראה אם זה באמת הוא ואם זה נראה לו יותר הגיוני.
    מדע מותר. יש גם דתיים שהם מדענים. לא יודע מה אמרת עכשיו.
    השואה יכולה להפוך להשערה גם כשהתמונות האלו קיימות. יש מספיק מכחישי שואה בעולם.
    בברכה,

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי stClass צפיה בהודעה
    שמע Sol
    זה טוב שיש במה להאמין, שיש משהו שמושך אותך לעשות דברים, משהו שמנחם אותך ברגעים קשים של אבל ויגון.
    אני מכיר אנשים שאחרי שלא נשאר להם שום דבר מה שנותן להם קצת שקט נפשי ומה שנותן להם סיבה ונחמה זאת הדת.

בן אדם שחס וחלילה איבד מישהו יקר לו, למשל בתאונה, או ברצח מטורף מחפש סיבה.
    הוא מנסה להבין אם העולם הוא מקום כזה נוראי שפסיכים מסתובבים ברחובות וקוטלים אנשים חפים מפשע בשיגעון זמני.
    המשפט השכיח "זה מה שהאל רצה" יכול לשמש להם בתור הסיבה שהם מחפשים, יכול לענות להם על שאלת ה-"למה אני"

אם אתה עדיין רוצה לקחת את זה מהם, תעשה כרצונך.
    לילה טוב.
    אתה צודק, ומכאן הומצאה הדת על ידי האדם!
    האדם היה צריך את המשוי הזה להיתפס בו ברגעים קשים, וגם משהו שינחה חלק מצורת החיים כמו לכבד את ההורים, לא לרצוח וכו'.
    אני לא בטוח שהדוגמא שנתת הכי מתאימה אבל הרעיון עצמו נכון.
    אבל כאן, אחרי שכל עניין ה"אלוהים" תפס זה חדר בצורה ברוטאלית ואלימה לחיי היומיום של האנשים הפשוטים שמנהיגייהם כפו עליהם להאמין, וזה בכל הדתות. סתם לדוגמא הכנסיה שרפה אנשים שלא האמינו ובכל מקום בעולם האנשים האמינו ועד שכבר כמה בחורים קיבלו שכל באזור תקופת הרנסאנס ויצאו הצהרות שהעולם לא שטוח רצחו אותם. גם הדת גרמה לאין ספור מלחמות ורצח!

ציטוט נכתב במקור על ידי Amichai צפיה בהודעה
    אירעו לי הרבה מאורעות ולא קרה לי שומדבר בכולם.
    אני אפרט:
    1. מזמן, הייתי קטן, רצתי לכביש ומכונית פגעה בי, למזלי רק ירד לי הרבה דם במרפק, ושומדבר לא קרה אחרי זה.
    2. לפני שנה נפלתי חזק מאוד על היד, ולמזלי הכאב היה רק בגלל ההדף של המכה, כי נפלתי חזק, ולא שברתי שומדבר.
    3. ביקשתי פעם אחת משאלה די הזויה [חח], ואת האמת שהיא התגשמה לי .

יש עוד מקרים, לקחתי כמה מהם, ואלו הסיבות העיקריות שאני מאמין בה'
    צירוף מקרים, העולם שאנחנו חיים בו מדהים וייחודי! פעם אתה למעלה פעם למטה שמע, לא כל פעם ששיחק לך המזל זה אלוהים! פשוט לפעמים נח לך להישען עליו כי זה לא תלוי בך!

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    שכר מצווה מצווה ושכר עבירה עבירה. יש עניין לעשות השתדלות.

אני לא מנסה לעשות דבר. זה נוראי לומר שבעוד כמה דורות אתה לא תאמין שהיתה שואה מכיוון שלכאורה אין שום הוכחה. מלמדים בבתי ספר את מה שארע ואתה טוען, בתור יהודי, שזה לא מספיק טוב.
    אני פונה לשכל הישר, מניח את קיום האלוקות בצד ומציג לו את עצמו בגישה הנוכחית בעוד מספר דורות. שיראה אם זה באמת הוא ואם זה נראה לו יותר הגיוני.
    מדע מותר. יש גם דתיים שהם מדענים. לא יודע מה אמרת עכשיו.
    השואה יכולה להפוך להשערה גם כשהתמונות האלו קיימות. יש מספיק מכחישי שואה בעולם.
    אז מה שמלמדים את זה בבית הספר? התנך בתור ספר, הוא ספר מדהים, כמובן שהוא לא אמיתי לדעתי אבל אם נשפוט אותו רק בתור יצירה ספרותית זה מדהים! הספר הזה גרם לאנשים לחיות לפיו ולשנות את אורח חייהם באופן כל כך חזק שמלמדים את זה בבתי הספר עד היום!

משתמש זהב האוואטר של stClass
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    279
    נקודות
    293
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    כלב נובח לא נושך, תבינו מה זה אומר עליכם

ציטוט נכתב במקור על ידי SoL צפיה בהודעה
    האדם היה צריך את המשוי הזה להיתפס בו ברגעים קשים, וגם משהו שינחה חלק מצורת החיים כמו לכבד את ההורים, לא לרצוח וכו'.
    אבל כאן, אחרי שכל עניין ה"אלוהים" תפס זה חדר בצורה ברוטאלית ואלימה לחיי היומיום של האנשים הפשוטים שמנהיגייהם כפו עליהם להאמין, וזה בכל הדתות. סתם לדוגמא הכנסיה שרפה אנשים שלא האמינו ובכל מקום בעולם האנשים האמינו ועד שכבר כמה בחורים קיבלו שכל באזור תקופת הרנסאנס ויצאו הצהרות שהעולם לא שטוח רצחו אותם. גם הדת גרמה לאין ספור מלחמות ורצח!
    שים לב להבדל בין הדת היהודית לאיסלאם ולנצרות.
    הנוצרים יצאו למסעות הצלב וקטלו למעלה מ-100 מיליון אנשים באירופה ובאסיה.
    מוחמד נביא האיסלאם כבש עם מאמיניו את חצי העי ערב והרג את מי של התאסלם.
    במשך אלפי שנים שתי הדתות האלה יצאו בעיקר למלחמות דת.

היהדות מעולם לא נכפתה על אף אחד, להפך! ההתגיירות היא תהליך מאוד קשה שגם אחריו קשה מאוד להתקבל בחברה.
    האיסלאם והנצרות רצו ועדיין רוצות לכבוש את העולם בזמן שהעם היהודי בקושי מצליח לאחוז בארצנו הקטנטונת שכולם רוצים לקחת מאיתנו.
    לכן אם אתה שואל אותי, העם היהודי ראוי מאוד לשם "עם סגולה"
    נערך לאחרונה על ידי stClass; 29-08-2011 בשעה 15:09.
    מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.

לייקים
    103
    נקודות
    100

שים לב להבדל בין הדת היהודית לאיסלאם ולנצרות.
    הנוצרים יצאו למסעות הצלב וקטלו למעלה מ-100 מיליון אנשים באירופה ובאסיה.
    מוחמד נביא האיסלאם כבש עם מאמיניו את חצי העי ערב והרג את מי של התאסלם.
    במשך אלפי שנים שתי הדתות האלה יצאו בעיקר למלחמות דת.

היהדות מעולם לא נכפתה על אף אחד, להפך! ההתגיירות היא תהליך מאוד קשה שגם אחריו קשה מאוד להתקבל בחברה.
    האיסלאם והנצרות רצו ועדיין רוצות לכבוש את העולם בזמן שהעם היהודי בקושי מצליח לאחוז בארצנו הקטנטונת שכולם רוצים לקחת מאיתנו.
    לכן אם אתה שואל אותי, העם היהודי ראוי מאוד לשם "עם סגולה"
    אבל גם ביהדות כביכול כל פעם שהעם התרחק מאלוהים והתחיל לעבוד אלים אחרים נפלה עליו צרה!
    ועד המאה ה18 בערך היהודים חיו בקהילות סגורות שלא היו כאלה שלא האמינו באלוהים וחיו באורח חיים דתי ושומרני

משתמש זהב האוואטר של stClass
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    279
    נקודות
    293
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    כלב נובח לא נושך, תבינו מה זה אומר עליכם

אבל גם ביהדות כביכול כל פעם שהעם התרחק מאלוהים והתחיל לעבוד אלים אחרים נפלה עליו צרה!
    ועד המאה ה18 בערך היהודים חיו בקהילות סגורות שלא היו כאלה שלא האמינו באלוהים וחיו באורח חיים דתי ושומרני
    תגיד לי אם אני צודק.
    כל הדתות מאמינות באלוהים.
    אבל תראה את ההבדל בקרבה:

איסלאם (הכי פחות קרוב) :
    מאמינים בנביא

נצרות (שניה בקרבה) :
    מאמינים בבנו של אלוהים (לכאורה) שנולד לאימו הבתולה כדי למות ולחזור לחיים ואז שוב למות ובאלוהים.

יהדות (הכי קרובה לאלוהים) :
    מאמינים רק באלוהים.
    אם תקרא את הספרים הקדושים לשלושת הדתות תראה שרק לנביאים ומנהיגים יהודים אלוהים נתגלה... לא לישו ולא למוחמד.
    מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.

לייקים
    103
    נקודות
    100

תגיד לי אם אני צודק.
    כל הדתות מאמינות באלוהים.
    אבל תראה את ההבדל בקרבה:

איסלאם (הכי פחות קרוב) :
    מאמינים בנביא

נצרות (שניה בקרבה) :
    מאמינים בבנו של אלוהים (לכאורה) שנולד לאימו הבתולה כדי למות ולחזור לחיים ואז שוב למות ובאלוהים.

יהדות (הכי קרובה לאלוהים) :
    מאמינים רק באלוהים.
    אם תקרא את הספרים הקדושים לשלושת הדתות תראה שרק לנביאים ומנהיגים יהודים אלוהים נתגלה... לא לישו ולא למוחמד.
    ראשית, איך זה קשור לדברי?
    שנית, שלושת הדתות מאמינות באל יחיד אבל זה לא אומר שזה אותו האל.
    וגם לפי האמונה הנוצרית אלוהים כן התגלה לחלק מהקדושים שלהם, אמנם לא לישו אבל עדין. וגם הם מאמינים שהנצרות היא גרסא טובה יותר של היהדות והיהודים כבר לא הם הנבחר. גם המוסלמים מאמינים בסיפור דומה אבל הרבה יותר ברברי. אבן נפלה מהשמים וחשבו שזה מאלוהים, זה רק מחזק את הטענה שלי...

משתמש משקיע האוואטר של Mr.Young
    שם פרטי
    עמיחי
    לייקים
    163
    נקודות
    71
    משפט מחץ
    אתם יכולים לשנוא אותי, אתם יכולים לאהוב אותי, זה לא משנה. בשני המקרים אתם תחשבו עליי (;

צירוף מקרים, העולם שאנחנו חיים בו מדהים וייחודי! פעם אתה למעלה פעם למטה שמע, לא כל פעם ששיחק לך המזל זה אלוהים! פשוט לפעמים נח לך להישען עליו כי זה לא תלוי בך!
    זו הסיבה שאני מאמין בו, יש לי גם עוד מקרים אבל זה אישי, אני נתתי את הסיבה שלי, אתה לא יכול לשפוט אותי על זה..

אז מה שמלמדים את זה בבית הספר? התנך בתור ספר, הוא ספר מדהים, כמובן שהוא לא אמיתי לדעתי אבל אם נשפוט אותו רק בתור יצירה ספרותית זה מדהים! הספר הזה גרם לאנשים לחיות לפיו ולשנות את אורח חייהם באופן כל כך חזק שמלמדים את זה בבתי הספר עד היום!
    אם היית יודע בוודאות שאלוקים קיים, אך לא היית יודע האם באמת יש צורך לעבוד אותו או בכלל לעשות מעשים טובים וכד' (במילים אחרות, אולי אלוקים קיים וזהו), האם אז היה נוח יותר בעיניך לסמוך על המסורת?
    בברכה,

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כשהייתי ילד, האמנתי כי באתי מבית דתי, אחרי כמה תהפוכות במשפחה (אגב , זה לא השפיע עליי מבחינת אמונה), הייתי צריך לבחור בין דת לחילונות, כמובן, שנשארתי ובחרתי בדת, וכשהתבגתי, התחלתי לתעות בסיפור הבריאה, שאלתי את אבי (תואר שני בביולוגיה, שחזר בתשובה) על זה, ולאט עם השנים, הבנתי, שהמדע, הוא הכלי האולטימטיבי להוכחת האל, המורכבות, התחכום שיש בעולם הזה, פשוט לא משאירים לי שום ספק, יש אלוקים! יש מתכנת לעולם הזה! אז אפשר לומר כך:

אני מאמין באלוקים בזכות המדע!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,076 | הודעות: 8,151,658 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect