טוב זאת המערכת יחסים הראשונה שלי.
אני בן 15 וזאת פעם ראשונה שיש לי חברה..
אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים בשביל שהקשר הזה יחזיק.. אני יודע שאני אמור לזרום עם זה.. אבל כמה דברים באמת שיתנו לי קצת כיוון כי אני קצת אבוד.. תודה (:
טוב זאת המערכת יחסים הראשונה שלי.
אני בן 15 וזאת פעם ראשונה שיש לי חברה..
אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים בשביל שהקשר הזה יחזיק.. אני יודע שאני אמור לזרום עם זה.. אבל כמה דברים באמת שיתנו לי קצת כיוון כי אני קצת אבוד.. תודה (:
|
|
הייתי ממליץ לך להכנס ללינקיה שלנו, יש שם המון חומר שיעזור לך
ובמיוחד הייתי ממליץ לך על 11 טיפים שאני כתבתי להצלחה במערכת היחסים שלך עם חברה שלך
בהצלחה!
באמתש אני אומר לך את הדבר הכי חשוב שלמדתי עד היום על מערכת יחסים, וזה- לא משנה מה בחיים אל תהיה תלוי בה!
שני דברים יש לי להגיד לך:
1. מזל טוב!
2. תרגע! תהנה מהקשר הזה.
תזרום, פשוט תזרום.
תפסיק לחרוא חומר ברשת, פשוט תזרום!!!
ואל תחשוב על להגיד לה שהיא שמנה, אפילו לא בצחוק.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
מזל טובב אחי !!!
תרגיש לידה חופשי דבר איתה חופשי תזרום איתה תלכו לבלות לפעמים![]()
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 11-08-2011 בשעה 12:37.
תודה.. אני מרגיש לידה טובה והכל אבל בכל זאת אם יש אולי כמה טיפים שאתם יכולים לתת לי לקשר ראשון.. אתם יודעים דברים שאתם שגיאתם בהם במערכת יחסים שלכם ולא תחזרו עליהם שוב.. כי אני רוצה ללמוד מטעויות של אחרים שאנלא גם אעשה אותם.
אל תפתח תלות אליה...
אם זה אומר שאתה חייב כל שעה לשמוע את הקול שלה ואתה צריך להיפגש כל יום... בחורות מתחילות להשתעמם מקשר כזה תלותי והן מסיימות את זה. ותאמין לי זה עוד המקרה הטוב, אני מכיר לא מעט מקרים שהן מתחילות לעשות דרמות ומשחקות בבן זוג שלהן לטובת הנאה.
אבל אל תתן לזה להפחיד אותך, בנות זה לא עם עד כדי כך מרושע
בהצלחה!
ומזה אומר "לא להיות תלוי בה" שמעתי את זה כבר כמה פעמים ואנלא ממש מבין מזה אומר.. אם מישהו יכול להסביר לי תודה(:
יש לי חברה 5 חודשים כבר ואני והיא בקשר שיא הטוב !
אם לומר את האמת אני חושב שהיא אוהבת אותי יותר מאשר אני אותה...(אבל אני עדיין אוהב אותה על כל הראש!)
בקיצור היו לנו חודשיים שכמעט נפרדנו ורק רבנו והחברות שלה וחברים שלי אמרו לנו להיפרד והיא הייתה שיא המגעילה אלי...
הכל הישתנה ונהיה טוב שדיברנו ופתחנו הכל !
רוצה טיפים? תקבל:
1.אם היא אומרת לך "תעזוב אותי"תלך,זה רק יחמיר אם לא תלך(תאמין לי אנחנו נפרדנו וחזרנו ככה...)
2.תהנה מהקשר הזה וככה הוא גם התחזק...
אני נגיד הכנתי עם חברה שלי עוגה ואז אכלנו אותה ביחד וזה והיה שיא הכיף
3.אם אומרים לך שהגבר בקשר קובע וזה...
זה לא נכון !
אם היא רוצה לעשות משהוא שאתה לא רוצה,תזרום איתה ותראה לה שכן! אכפת לי ממך ואני אעשה הכל בשבילך
אבל גם את צריכה להחזיר לי ככה...
4.אל תוותר על דברים בשבילה...ושהיא לא בשבילך
הקשר שלנו כרגע זה "יואא אני אוהב אותך", "אני מאוהבת", אני פה אני שם וזה.. וזה הכי מתוק שיש ואני בטוח שככה זה בכל תחילת קשר וגמאני מחזיר לה אהבה באותה מידה שהיא מחזירה לי.
משהו שאני מפחד ממנו שהדבר הזהיעלם עם הזמן.. כי אני רואה זוגות אחרים וזה פשוט נעלם.. פה לא עובר יום בלי שאני אומר לה כמה אני אוהב אותה וכמה היא חשובה לי ואנחנו מקדישים לשני שירים על הוואל בפייסובק וכותבים אחד לשני שאנחנו מאוהבים ובלה בלה בלה..
ד"א תודה.. לזה שמעליי.
עוד מישהו יכול לתת לי קצת טיפים ?
טוב אז בלי חפירות מיותרות.
תהיה בוגר,מבין,אחראי,דואג,אוהב,מתחשב,כבד אותה,תגיד לה שאתה אוהב אותה,במידה ואתם רבים אל תהיה עם אגו (לך תרכך אותה,זה ברור שלא תהיה כלב שלה כן?).קנה לה מדי פעם מתנה,תבלה איתה..
שיהיה בהצלחה.