נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW אהבה שלי חיים שלי אתה .
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
משעמם.
נכתב במקור על ידי prowinner אני דורש לא להקשיב ל-INSANE!!!!!! лоа like,bitch. LOVE YOU תוריד אותה מהפראיים או שאני הולך ולא חוזר לפה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ משעמם. איזה משעמם... מר צהוב הגיע,איך יכול להיות משעמם?
נכתב במקור על ידי prowinner איזה משעמם... מר צהוב הגיע,איך יכול להיות משעמם? אוהב אותך בזכותך הבאתי 400 נק'..
נכתב במקור על ידי AdventureR תוריד אותה מהפראיים או שאני הולך ולא חוזר לפה אני דורש לא להקשיב ל-adventurer!!!!!! лоа like,bitch.
נכתב במקור על ידי prowinner אני דורש לא להקשיב ל-INSANE!!!!!! лоа like,bitch. LOVE YOU מההה?
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW אוהב אותך בזכותך הבאתי 400 נק'.. אה,הגייז כבר שלח? לא תחלוק קצת?
נכתב במקור על ידי prowinner איזה משעמם... מר צהוב הגיע,איך יכול להיות משעמם? אני מקווה שזה ימשך ככה
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ מההה? אה,אתה לא רוצה שאני LOVE YOU ?
נכתב במקור על ידי AdventureR אני מקווה שזה ימשך ככה מה אתה מנסה להביע פה?
נכתב במקור על ידי prowinner אה,הגייז כבר שלח? לא תחלוק קצת? עוד לא שלח אבל אני מקווה שישלח.. אל תדאג אני אפנק אותך..
נכתב במקור על ידי prowinner מה אתה מנסה להביע פה? שאני הלכתי
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW עוד לא שלח אבל אני מקווה שישלח.. אל תדאג אני אפנק אותך.. חתיך שלי. נ.ב זה היה בצחוק חח
נכתב במקור על ידי prowinner אה,אתה לא רוצה שאני LOVE YOU ? ברור שאני רוצה........................................................................ .......................................
חוקי הפורום