מחיר הסיגריות עולה, הדלק עולה ורק הבנות ממשיכות לרדת!
בנאדם אופטימי זה אחד שאחרי שפורצים לו לבית מחליט לעשות מסיבה, כי יש לו בית ריק ..
האמריקאים אמרו סוף העולם .. אמרו זומבים .. תכף גם יגידו שג'סטין ביבר לא הומו …!
איזה פדופיל אחד בא לילדה קטנה ואומר לה אם אני אביא לך שוקולד תביאי לי נשיקה? הילדה אומרת לו כן, ואם אני אביא לך 2 שוקולד תביאי לי חיבוק? הילדה אומרת כן.. הפדופיל מתלהב, ואם אני אביא לך 2 שוקולדים וסוכריה תרימי ת'חולצה? הילדה אומרת כן.. ואם אני אביא לך 2 שוקולדים ו2 סוכריות תראי לי את התחתונים? הילדה עושה לו בואנה עד שתזיין אותי אני יקבל סכרת…!
חברה שלי באה אליי אתמול ועושה לי, מאמי אני רוצה פסק זמן… אמרתי לה מה את דפוקה??? עכשיו אכלנו בשר
ראיתי עכשיו צב בבסיס..התחלתי לרדת עליו שהוא איטי..אז הוא אמר לי איטי איטי אבל בבית
אני עומד במעבר חצייה פיתאום אני רואה מרצדס אני מרים את האגודל הנהג עוצר לידי שואל אותי אחי לאן אתה צריך אני אומר לו אני לא צריך לשום מקום רק עשיתי לך לייק על האוטו……
מה זה ארוך, גדול ומביא ילדים? אוטובוס יא סוטים
איך קוראים למי שעובדת בגן?גננת. ואיך קוראים למי שעובדת במעון??….
היא אמרה לי:"בא לי משהו פראי היום!" אז כיביתי את האורות,הדלקתי נרות, מזגתי לנו יין אדום משובח… וכל הלילה צפינו בנשיונאל גאוגרפיק…
צה"ל חיסל מהאוויר מבוקש פלסטיני בעזה בדיוק ביום ההולדת שלו דובר צה"ל בתגובה: בסה"כ רצינו למסור לו מזל"ט
הקטע של "ליידיס פירסט" הומצא רק כדי שתהיה לנו עוד הזדמנות להסתכל לנשים על התחת
אני רוצהלייקים

ציטוט ההודעה

ספוילר: