משהו שקרה לפני שנה, שעוד הייתי נוסע באוטובוסים לבסיס...
אז ככה, עליתי על האוטובוס מהבסיס התחלתי ללכת אחורה לחפש מקום [אוטובוס כמעט מלא] פתאום ראיתי מקום פנוי, ולידו יושבת מישהי שהייתי מוכן בכל רגע נתון לעשות לה ילדים
אז נעמדתי לידה וחצי אמרתי חצי צעקתי כזה "חבר'ה מצאתי אותה! החיילת הכי יפה בקו 369 בכל הזמנים!" חחח כולם הסתכלו עליי ואז הסתכלו לחפש מצלמות נסתרות חחח.
הבחורה, שחר שמה, צחקה קצת אז הרמתי תמשקפי שמש קרצתי לה והתיישבתי לידה.
ואז התחלנו לדבר כזה, פתאום היא עושה לי "תן לי לנחש, היום זאת הפעם ה130 שעשית את הסצינה הזאת באוטובוס" אז אמרתי לה "נראה לך, 130 פעם רק היום בבסיס השתמשתי בזה" והמשכנו לדבר.
כל השיחה באווירה נחמדה של צחוקים וזה, הכרנו אחד את השני, הבנתי שאין לה חבר תוך כדי השיחה אז התחלתי לפעול.
לאט לאט חתרתי למספר טלפון, וגם קיבלתי אותו, והיא אפילו אמרה "בטח אתה לא תתקשר אתה סתם מדבר איתי בשביל להעביר תזמן, תעשה לי צינתוק אני ישמור גם את שלך".
בקיצור המשכנו לדבר עד שאני הגעתי לתחנה שלי הייתי צריך לרדת, אז נתתי לה כיף חח כמו של חברים כזה.
היא הסתכלה עליי במבט של WTF, אז אמרתי לה "מה נראה לך שאני מהאלה שנותנים נשיקה אחרי חצי שעה שמכירים?" נתתי לה נשיקה באוויר והלכתי.
יומיים אחרי זה התקשרה אליי אמרה לי שהיא בראשון עם חברה ושאלה אם בא לי לעשות משהו,
אחרי שאמרתי למה לא היא אמרה תבוא עם עוד חבר.
ומכאן תדמיינו לבד מה קרה
אגב, אני לא משתף כדי שתחשבו שאני איזה זיין או משהו, אני ממש לא, רק תקחו הכל בפרופורציה, כל החבר'ה הצעירים שטוענים שקשה להם לדבר לבחורות.
בכוונה נתתי את הסיפור הזה כדוגמא
אחלה לילה וג'אסטיס פור אול





ציטוט ההודעה
