קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[דיווח שטח]החבר השיכור - מועדון - בן 21

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

ברירת מחדל [דיווח שטח]החבר השיכור - מועדון - בן 21

ביפוזיטיב זרק איזה מילה מקודם על החבר השיכור שתמיד יודע לעשות קוק-בלוק,
    אז זה הזכיר לי סיפור על קוק-בלוקר מקצועי שאיכשהו תמיד מתמקצע על חשבוני.
    אז ככה, כהרגלנו בקודש, פק"ל מסיבה ברחובות בימי חמישי, מסיבה בתל אביב בימי שישי, ומסיבה בראשלצ בימי שבת - אל תשאלו למה, ככה.

בקיצור יום חמישי הגיע ואיתו המסיבה [ואן גוך למי שמכיר]. נסענו 5 חברים ברכב [כשאחד כמובן נהג תורן] הגענו למועדון, המשכנו לשתות עוד קצת על הבר, ואז מתחילים לרקוד ולטייל.
    בקיצור, אחרי כמה זמן של טיולים וריקודים שלא הניבו פרי החלטתי להביא עוד בירה, אז הלכתי לכיוון הבר וכמובן, שתי בחורות נראות טוב, פחות או יותר בגיל שלי [בסוף הסתבר שלא פחות ולא יותר חח] אז נעמדתי בניהן והזמנתי לי בירה. עד שקיבלתי אותה ושילמתי התחלתי לדבר קצת עם הבנות, אני אפילו לא זוכר מה אמרתי ולמי, לא רלוונטי אל תשכחו מה הנושא [!]
    קיצר ראיתי שזורם סימנתי לחבר לבוא. והוא התחיל לעשות לי פדיחות, אבל פדיחות שלא שמעתם עליהם בחיים.
    לא הפריע לי כל כך הייתי בשלי עם אחת מהן עד שהוא אומר לי "שומעע, לא בא לי על הימנית בוא נתחלף".
    עכשיו בואו נעזוב את זה שהבקשה לא הגיונית, הוא פאקינג צעק את זה, ושנייה אחרי זה שתי הבחורות הסתכלו אחת על השנייה, ואז שתיהן עליי משום מה, כאילו שאני עשיתי פדיחות, ופשוט אמרו להתראות.

יום שישי הגיע וכאמור מסיבה בתל אביב [זוכר שזה בנמל לא זוכר מה השם], הפעם מוניות, וכולם שיכורים אבל ה-חבר השיכור התחלף, זה כבר לא ההוא של אתמול, שאפילו לא זוכר שבגללו היינו עם הזין ביד.
    בכל אופן, אני תפסתי לי איזה אחת ממש איך שנכנסו למסיבה, ודווקא היא התחילה איתי, שוב, לא רלוונטי....
    אחרי שאנחנו מתנשקים והכל החבר בא אלי אומר לי "שמע. או שאני מקיא או שאני מקיא" לא התייחסתי אליו, חזרתי לבחורה, פתאום אני מרגיש שוב שמושכים לי בחולצה, לא התייחסתי עד שהוא התחיל למשוך לי בשיער ואומר לי "תגיד, כמה שותות כסיתי?! אני מקיא מקיא מקיא מקיא".
    לא, זו לא טעות בכתיבה, ככה הוא באמת אמר!
    אחרי ששמעתי את זה אמרתי אוקיי, פיניטו לה קומדיה, לקחתי מההיא מספר טלפון אמרתי לה אני מצטער מאוד אבל חברים שלי עדיין בני 12 והלכתי לטפל בו כמו גננת.

ביום שבת הגענו למסיבה בראשון [ביצ' בר למי שמכיר] ובגלל שאנחנו גרים דקה משם תמיד יוצא מצב שאנחנו באים לשם ומכירים בערך 70% מהאנשים.
    אה אגב, בשבת זה היה היומולדת שלי.
    בקיצור, ישבנו לשתות על הבר, סיימנו את הבקבוק והתחלנו להגיד שלום לאנשים. בכל זאת, אנחנו באים מוקדם בשביל לשתות ובגלל שיש צבא יום אחרי, ורק אחרי ששותים מתמלא ואנחנו מתחילים להגיד שלום לאנשים.
    קיצר חבר שלי בא אליי כל שניה עם בחורה אחרת ואומר לי "תכיר זאת XX נעים מאוד, היא אוהבת למצוץ" "תגיד שלום לXX, אבל תדע שאני כבר זיינתי אותי" ועוד משפטים בסגנון הזה. רוב המשפטים אגב לא נכונים.
    כל הבחורות האלה שהוא "הביא" אליי חתכו אם לא בשנייה הראשונה, אז ב3 דקות שאחריה. כי בנינו, מי היתה נשארת?
    אחרי כל הסופשבוע ההזוי הזה נמאס לי מהכל, פשוט רקדתי כמו חורני ולא העפתי מבט אפילו על בחורה.

בתכלס אין לכם מה לקרוא את זה, זה סתם חפירה, סיפור, לא משהו שאפשר ללמד או ללמוד ממנו...
    פשוט סתם הזכירו חבר שיכור בפוסט הקודם אז נזכרתי בסופשבוע הארור הזה, שחסכתי בו אגב הרבה מאוד זרעים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

היי AndroidFan, אני המפקד שלך, קבל פקודה חדשה:
    Operation New Friends
    יוצא לדרך.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

חחחח לא זה לא שהם חארות... פשוט איכשהו יוצא מצב ש5 חברים מזמינים 2 בקבוקים על הבר...
    יכול להיות שגם אני קוק-בלוקר בלי לדעת חח
    נ.ב אין לי מפקדים
    נערך לאחרונה על ידי AndroidFan; 12-08-2011 בשעה 00:55.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,453 | הודעות: 8,151,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect