נכתב במקור על ידי .Tal לא ראיתי תסרט רק סיפרו לי בקצרה ותקטע של המראה שאומרים תשם שלה.. תחפש בגוגל המלכה הזאת שהתרחצה בדם של אחרות בשביל להעלים את קמטיה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Amichai לילה טוב! =] לילה טוב קטנציק..
נכתב במקור על ידי ענבר_ ארוסה שלי,אני אוהב אותך כמושאני אוהב תשיר הזה ... נכנסת לי לחיי ולא תצאי משמה
קרדיט לFRENZY
מה קורה כולם מה עושים היום מה יש מה חדש מה העניינים
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נכתב במקור על ידי AdventureR פדופיל שלח הודעה במסן XD דרך אגב...אחרי שראיתי תסרט וחירבנתי פתאום היה צילצול,עוד שניה הורדתי לעצמי תביצים...איזה מפחיד זה היה עוד מעט נדבר איתך במסנ... נכתב במקור על ידי Wolf Man המלכה הזאת שהתרחצה בדם של אחרות בשביל להעלים את קמטיה? יש מצב.. קיצר אני מפחד עכשיו כוסאמקקקקק שונא תהרגשה הזו...
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal עוד מעט נדבר איתך במסנ... יש מצב.. קיצר אני מפחד עכשיו כוסאמקקקקק שונא תהרגשה הזו... אחי, היא חיה לפני 500 שנה, ממה אתה מפחד לעזאזל?!
נכתב במקור על ידי -Fuya מה קורה כולם מה עושים היום מה יש מה חדש מה העניינים הראפר הוותקי XD
נכתב במקור על ידי .Tal עוד מעט נדבר איתך במסנ... יש מצב.. קיצר אני מפחד עכשיו כוסאמקקקקק שונא תהרגשה הזו...
נכתב במקור על ידי AdventureR ארוסה שלי,אני אוהב אותך כמושאני אוהב תשיר הזה ... נכנסת לי לחיי ולא תצאי משמה טוב אני צריכה ללכת , בייי חיייים
נכתב במקור על ידי AdventureR עינבר נסיכת עולמות שכמותך...ככה אני רואה אותך ואותי עוד חודש וחצי מזה מצאת לך זיווג בLINEAGE?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
כמה שהשיר הזה מדבר אליי עכשיו כל מילה חקוקה בי
נכתב במקור על ידי Wolf Man אחי, היא חיה לפני 500 שנה, ממה אתה מפחד לעזאזל?! אני מפחדדדד סתכל תתמונה שהוא הביאאאא נכתב במקור על ידי Wolf Man שונא אותךך יא מפגרר זה הסיפור עם המראה ><
נכתב במקור על ידי .Tal אני מפחדדדד סתכל תתמונה שהוא הביאאאא שונא אותךך יא מפגרר זה הסיפור עם המראה >< חחח
נכתב במקור על ידי .Tal אני מפחדדדד סתכל תתמונה שהוא הביאאאא שונא אותךך יא מפגרר זה הסיפור עם המראה >< איזה כוסית היא XD
נכתב במקור על ידי InSane מזה מצאת לך זיווג בLINEAGE? שלום חתיך,ולא התמונה הזאת לא מלאיינג
חוקי הפורום