נכתב במקור על ידי -Fuya יארבי מה קורה אדבנטורררררררררררר ואללה מצויין אחשלי.. מה עניינים.. אתה עדיין דופק ראפ או שלא
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Wolf Man מה שבא לך חח ממצב?
נכתב במקור על ידי Wolf Man היי.. נו תרגיע.. פחדנציק נוו אתה לא עוזר לי
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Amichai חח ממצב? פסדר.. עם חברים בפייס, עד הבוקר.. מה איתך?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
מה קורה חבר'ה ?
נכתב במקור על ידי Wolf Man פסדר.. עם חברים בפייס, עד הבוקר.. מה איתך? הכל מעולה
נכתב במקור על ידי Wolf Man פסדר.. עם חברים בפייס, עד הבוקר.. מה איתך? עבריין פייסבוק זה רק לעבריינים
נכתב במקור על ידי .Tal נוו אתה לא עוזר לי שמע אחי, אני לא יכול להגיד לך בוודאות שאין רוחות רפאים, אין לזה הוכחה שאין, או יש. אני יכול להגיד לך, שמכל אנשי העולם, לא נראה לי היא תתקוף אותך..
נכתב במקור על ידי Amichai הכל מעולה אחלה נכתב במקור על ידי AdventureR עבריין פייסבוק זה רק לעבריינים גרר
נכתב במקור על ידי AdventureR Ofcorus דרך אגב בקרוב יצא רמיקס שיעיףף לך תתחת להאווירררררררררררררררר מזה יוצא? שלח שלח, יאללה אחי מה דיברנו נו. אני נשבע לך אף אחד לא מקבל אותו, רק אני שומע אותו, אני חייב אחי.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Wolf Man שמע אחי, אני לא יכול להגיד לך בוודאות שאין רוחות רפאים, אין לזה הוכחה שאין, או יש. אני יכול להגיד לך, שמכל אנשי העולם, לא נראה לי היא תתקוף אותך.. חחחחחחחחחחח וואו מרגיע
נכתב במקור על ידי InSane מזה יוצא? שלח שלח, יאללה אחי מה דיברנו נו. אני נשבע לך אף אחד לא מקבל אותו, רק אני שומע אותו, אני חייב אחי. אין לי לעצמי,הוא השמיעה לי את זה בבית שלו XD וזה שיר של INNA ולא CLUB ROCKER
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחח וואו מרגיע תחשוב על זה, המשרתים שלה הרגו אותה- היא שונאת משרתים היא ערפה ראשי בחורות- הורגת בחורות לפי מה שידוע לי אתה לא משרתת
נכתב במקור על ידי AdventureR אין לי לעצמי,הוא השמיעה לי את זה בבית שלו XD וזה שיר של INNA ולא CLUB ROCKER בקש ממנו וארגן לי אחי
סטלעעעעע
חוקי הפורום