נכתב במקור על ידי
AndroidFan
קראתי את שאר הפוסטים שלך, אבל לא את התגובות ואני חייב להגיד לך כמה דברים.
קודם כל זה לא נשמע כמו משהו שאפילו בסרטים יכול לקרות. איכשהו הכנסת את עצמך לברוך רציני בלי לעשות כלום.
ותפסיק להגיד כבר שאתה אוהב אותה. אל תהיה עיוור! בסך הכל הגעת למקום חדש והיא הטיפוס הנחמד הראשון שנשמכת אליו, והיא במקרה גם נתנה לך רמזים הזויים וסותרים.
אתה צריך להפסיק לחשוב על העדי הזאת, להפסיק לנסות לדבר איתה או עם הידידים שלה, להפסיק לאיים ולקבל איומים ממשפחות פשע ואנשים שחיים בסרט.
תשים לב שכל פעם שאתה מנסה להתקרב אתה מקבל זבנג מכיוון אחר.
לא בא לך לשים לזה סוף? בכוח כל פעם להיכוות אחרי שמתחילים להתאחות הפצעים?
בקשר להטרדה מינית תגיש ערעור דחוף. למרות שקיימת בעיה חמורה בכל הקטע הזה של הטרדות מיניות, שכל פלוץ יכולה להגיש תלונה על כל אחד, והוא אשם כל עוד הוא לא הוכיח את חפותו. אז זה קצת בעיה, כי לך תוכיח עכשיו שלא עשית כלום.
שמע מרגישים לפי הכתיבה שלך שאתה נסער, מבולבל ואובד עצות, וגם שבאמת כואב לך.
אבל תנשום עמוק, צא לעשן איזה סיגריה [במצבים כאלה מי ישפוט אותך?], תחשוב על הצעדים הבאים שאתה יכול לעשות ומה ההשלכות של כל אחד מהם.
עם קצת עזרה מההורים וממומחים תאמין לי שהכל יהיה בסדר.
מהתגובות הבודדות שכן קראתי ראיתי אנשים שכותבים דברים בסגנון של "מה אתה עושה פה לך דבר עם ההורים" אז קודם כל, מפריע לכם שכותבים פה? אל תגיבו! אם בנאדם הגיע למסקנה שהוא מרגיש צורך לפרוק פה מה כואב לכם?
יש אנשים שמה לעשות, קשה להם קצת יותר מכל אחד להיפתח לחברים או משפחה, לאנשים שהוא מכיר, או בכלל פנים מול פנים.
וגם אם לא, זה לא עניינכם! ביקש עזרה. בא לכם לתת יד? בכיף. לא בא? להתראות.
אני אשמח אם תעדכן אותי בפרטי, או לפחות תשלח לי קישור לפוסטים הבאים.
הסיפור שלך מאוד נגע לליבי ומעניין אותי לדעת מה קורה הלאה, ולנסות לעזור.