נכתב במקור על ידי moshesee Say What O_O אתה לא רואה עם סגולה?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עף לאיטליה אחים שלייייייייייי קרחנות של כל הלילה חחחחחחחחח נכתב במקור על ידי moshesee לך לפארק נקרא גארדה לנד משו מטורף אתה משתין מהמתקנים שם ראסמייי הייתי באיטליה לפני 3 שנים לך לפארק הזה לא בדיוק קוראים לו ככה אבל לא זכור תשם אבל זה משהו כזה
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי moshesee חאלס באמא חאלס בשבילי .. אנטיצרפתי לא, יעזור, לא אפסיק. נכתב במקור על ידי GialloRossi גם אני, באיזה גדוד אתה? הגדוד שהורג אותם..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אתה לא רואה עם סגולה? איזה אחי אני בוקשי נוגע בטלויזיה או מחשב או יציאות .. רק עם אני חוזר ב 3 4 ומשעמם לי טילים אני רואה משו ביס 14
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, יעזור, לא אפסיק. הגדוד שהורג אותם.. האאא פששש יפה. אתה ברמה מתקדמת
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi האאא פששש יפה. אתה ברמה מתקדמת אם הוא ברמה מתקדמת אני ברמה מתקדמת מאוד !
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עף לאיטליה אחים שלייייייייייי קרחנות של כל הלילה חחחחחחחחח נכתב במקור על ידי moshesee אם הוא ברמה מתקדמת אני ברמה מתקדמת מאוד ! אם אתה פה אני באיילון
נכתב במקור על ידי .Tal ראסמייי הייתי באיטליה לפני 3 שנים לך לפארק הזה לא בדיוק קוראים לו ככה אבל לא זכור תשם אבל זה משהו כזה חחחחחחחחחחח כן אחי זה בדיוק מה שאנחנו מתכננים ללכת לשם לבזבז יום שלם חחחח נכתב במקור על ידי moshesee איזה אחי אני בוקשי נוגע בטלויזיה או מחשב או יציאות .. רק עם אני חוזר ב 3 4 ומשעמם לי טילים אני רואה משו ביס 14 אז תראה באינטרנט או משו אחי שווה לראות עם סגולה זה אחד המצחיקים
נכתב במקור על ידי .Tal אם אתה פה אני באיילון חח שמח שמישו הבין אותי
נכתב במקור על ידי moshesee אם הוא ברמה מתקדמת אני ברמה מתקדמת מאוד ! סבבה.. תהנה אני בדרגת אססאססינו.
נכתב במקור על ידי GialloRossi סבבה.. תהנה אני בדרגת אססאססינו. מסוכן אתה הא ?
אני מסוכן!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי moshesee חח שמח שמישו הבין אותי חחחחחחחחחחחחח מי שלא מכיר צריך למלות תחור בהשכלה
יאללה 1000 ברבאק!!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה 1000 ברבאק!!! יאאלה לך תגיב לאנשים חדשים וזה בזריז D:
חוקי הפורום