באמא שלי אתה מתאר 98% ממערכות היחסים שלי (מלבד העובדה שאני קצת יותר מבוגר ממך) אני מבקש ממך לקרוא עד הסוף
פתאום משום מקום אחרי שהכל נפלא נכנס להן איזה ג'וק לראש והן מתהפכות עלינו ושלא תבין אותי לא נכון אני בטוח שאנחנו אשמים במשהו אבל הבעיה היא שאתה לעולם לא תגלה במה אתה אשם וגם אם כן זה בטוח לא כזה נורא, הסיפור שהן עושות מסביב לכל זה זאת הבעיה הן תמיד תמיד ימצאו דרך להפוך אותך לאשם המרכזי גם אם לא היה לך שום קשר לסיטואציה ואתה לא מכיר את המעורבים בעיניין מה שהכי חשוב הוא שאתה אשם כי היא קבעה שאתה שק האיגרוף שלה בסיפור ואתה מצידה תתפוצץ /=
נשים זה עם קשה, אתה לא יכול להבין מה מתחולל להן בראש אתה מכבד אותן והן נעלבות שאתה לא מנסה יותר חזק להיכנס להן למכנסיים אתה אגרסיבי הן נעלבות שאתה חושב שהן זולות אתה מתייעץ איתן לגבי השלב הבא הן טוענות שאתה לא מרגיש בטוח במערכת היחסים, אתה מתייעץ עם מכרה הן קובעות שזה משהו שאתה צריך לשאול אותן אתה נותן להן להחליט ואתה מיד הופך לאשם המרכזי בכישלון, בקיצור מה שלא תעשה ואיך שלא תעשה את זה מתי שזה יכשל אתה תהיה אשם אתה צריך לאכול את הכובע ולהודות במשהו שאתה לא עשית.
אבל מצד שני הן כל העולם שלנו, הן הסיבה שאתה קם בבוקר וממשיך הלאה הן הסיבה שאם תראה פרח יפה מיד יעלה לך חיוך מטופש על הפנים בצורה לא רצונית, הן הסיבה שלהתגעגע לפעמים זה הדבר שגורם לך להרגיש הכי מחובר לאדמה.
הן הסיבה שלא משנה כמה פעמים תיפול איתן אתה לא תוותר כי זה האתגר של החיים זאת שליחות אתה חי ונושם יום יום כדי להחזיק לה את היד כשהיא מפחדת להישאר לבד או לחבק אותה כשהיא צריכה.
להקישב לה שקשה לה ולקבל אותה כמו שהיא כי זה מה יש ועם זה ננצח..
תסלח לה על דברים שהיא לא עשתה תבין אותה דווקא ברגעים שהיא הכי לא ברורה ותחמיא לה דווקא בסיטואציה הכי לא מתאימה כי ככה זה בחיים אתה משחק את המשחק עם הקלפים שיש לך ביד אם תפסיד לא נורא תמיד יש סיבוב הבא הקלפים ישארו אותם קלפים הם לא ישתנו אתה צריך ללמוד להסתכל עליהם בצורה שונה כדי להבין כמה היד שלך טובה...
שורה תחתונה קבל עצה מבן אדם שאין לו כלום אבל יודע מה זה לאבד הכל, תן לה את האויר שלה אל תנסה להבין למה אתה אשם כי אתה אשם וזאת עובדה אין לך שום סיבה להתווכח עם זה, אבל מה שזה לא יהיה מחר השמש תזרח ויש לך תמיד את האפשרות לתקן את זה רק תקשיב ואולי היא תתן לך הצצה ליד שלה והכל יהיה בסדר..