נכתב במקור על ידי prowinner אתה לא אחד מהם על תדאג. יש! טריפל?
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ It's complicated למה אחי? חברה זה דבר טוב..
פורנו רך לא בבית סיפרינו! זה הלינק לתמונה שלך תשמור אותה בצד ותמחק את זה ספוילר: http://i53.tinypic.com/xfvlh3.gif
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יש! טריפל? אמיר יא יעבש לאן נעלמת????!!?!?!?!?~~?~?~?!?!??~~!? אני מת לי פה רק בגלל DJ שעקסי אני פה....
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
סמי הכי יפה!
נכתב במקור על ידי Lex למה אחי? חברה זה דבר טוב.. בזוגיות יש בעיותת... לא נורא... ננצל את יום האהבה מחר ונסדר את זה
נכתב במקור על ידי YellowGirl סמי הכי יפה! כע.... אבל אני לא חושב שהאישיות משהו =\
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ בזוגיות יש בעיותת... לא נורא... ננצל את יום האהבה מחר ונסדר את זה אני נפרדתי מחברה שלי לא מזמן.. נראה לי אני אקנה לה זר או משהו שלא תרגיש בודדה או לא טוב עם עצמה..
נכתב במקור על ידי prowinner אמיר יא יעבש לאן נעלמת????!!?!?!?!?~~?~?~?!?!??~~!? אני מת לי פה רק בגלל DJ שעקסי אני פה.... כפרעלייך
נכתב במקור על ידי YellowGirl סמי הכי יפה! נו זה מה שאני אמרתי ! רק שהיא יותר מידי מגעילה.
נכתב במקור על ידי Lex אני נפרדתי מחברה שלי לא מזמן.. נראה לי אני אקנה לה זר או משהו שלא תרגיש בודדה או לא טוב עם עצמה.. אצלי זה קצת יותר קשה.... אם באלך נדבר על זה מחר בפרטי או משהו.... לא פע
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אצלי זה קצת יותר קשה.... אם באלך נדבר על זה מחר בפרטי או משהו.... לא פע בכייף.. זכור..
נכתב במקור על ידי prowinner נו זה מה שאני אמרתי ! רק שהיא יותר מידי מגעילה. לפעמים יש לה קטעים אבל בתכלס היא דיי נורמלית .. הבנים שם ממש מפגרים במיוחד מייק
נכתב במקור על ידי prowinner סופסוף חזרת. חשבתי אני יתקע עם ה.... כן האלו. אני מבקר כזה.. אני משחק עם חבר באינטרנט
נכתב במקור על ידי YellowGirl לפעמים יש לה קטעים אבל בתכלס היא דיי נורמלית .. הבנים שם ממש מפגרים במיוחד מייק מייק באמת דפוק.. אבל השאר נורמלים רוב הזמן ..
נכתב במקור על ידי YellowGirl לפעמים יש לה קטעים אבל בתכלס היא דיי נורמלית .. הבנים שם ממש מפגרים במיוחד מייק the situation פולי D הכי נורמלי שם,אני מת עליו !
חוקי הפורום