קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-03-2011, 04:13
  2. משהו שאני לא מבין בלשון
    על ידי TheKingMan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 15:35
  3. מה קרה השעו אותי
    על ידי אניTLSO בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 00:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

לא מבין מה קרה לה.

ברירת מחדל לא מבין מה קרה לה.

היי אז ישלי חברה כבר קרוב לחודשיים ופתאום משום מקום היא החליטה שהיא שונאת אותי או לפחות ככה אני מפרש את זה.
    פעם לפני שזה התחיל היינו מדברים שעות, וזה היה כזה קוצי מוצי ויפהשליי וחיימשלי ואני אוהב אותך מאוהבת בך ובלה בלה בלה..
    היום אחרי מה שהיא אומרת שקרה היא בקושי מרימה ת'ראש לכיוון שלי ואנלא מבין למה.

אז שאלתי אותה "מאמי קרה משהו ?"
    אז היא עושה לי "קודם כל אל תיקרא לי מאמי אני שונאת שקוראים לי ככה" [דבר שעד היום לא הזיז לה, קראתי לה המון פעמים מאמי].
    ואחרי זה היא אמרה "לא קרה כלום ואם קרה משהו הייתי מצפה שתדע מה קרה" והתנתקה מהפייסבוק.
    מיד אחר כך התקשרתי אליה, והיא לא ענתה בוא נגיד סיננה..

בקיצור זה קרה היום לפני כמה שעות ומאז לא דיברנו.
    אני צריך איזה טיפ איך לשאול אולי בעקיפין מה עשיתי, איך לדעת מה עשיתי.
    כי אתמול ראינו אצלי סרט והיה ממש כיף, התנשקנו, התחרמנו על המיטה.. והיום בום טראח לא יודע מה יש לה.

ד"א אנחנו בני 16, עדיין לא עשינו סקס היא רוצה לקחת אתזה באיזי ואני מכבד אותה.
    בקיצור טיפים ?

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי אז ישלי חברה כבר קרוב לחודשיים ופתאום משום מקום היא החליטה שהיא שונאת אותי או לפחות ככה אני מפרש את זה.
    פעם לפני שזה התחיל היינו מדברים שעות, וזה היה כזה קוצי מוצי ויפהשליי וחיימשלי ואני אוהב אותך מאוהבת בך ובלה בלה בלה..

אז היא עושה לי "קודם כל אל תיקרא לי מאמי אני שונאת שקוראים לי ככה" [דבר שעד היום לא הזיז לה, קראתי לה המון פעמים מאמי].
    ואחרי זה היא אמרה "לא קרה כלום ואם קרה משהו הייתי מצפה שתדע מה קרה" והתנתקה מהפייסבוק.

כי אתמול ראינו אצלי סרט והיה ממש כיף, התנשקנו, התחרמנו על המיטה.. והיום בום טראח לא יודע מה יש לה.

בקיצור טיפים ?
    באמא שלי אתה מתאר 98% ממערכות היחסים שלי (מלבד העובדה שאני קצת יותר מבוגר ממך) אני מבקש ממך לקרוא עד הסוף

פתאום משום מקום אחרי שהכל נפלא נכנס להן איזה ג'וק לראש והן מתהפכות עלינו ושלא תבין אותי לא נכון אני בטוח שאנחנו אשמים במשהו אבל הבעיה היא שאתה לעולם לא תגלה במה אתה אשם וגם אם כן זה בטוח לא כזה נורא, הסיפור שהן עושות מסביב לכל זה זאת הבעיה הן תמיד תמיד ימצאו דרך להפוך אותך לאשם המרכזי גם אם לא היה לך שום קשר לסיטואציה ואתה לא מכיר את המעורבים בעיניין מה שהכי חשוב הוא שאתה אשם כי היא קבעה שאתה שק האיגרוף שלה בסיפור ואתה מצידה תתפוצץ /=

נשים זה עם קשה, אתה לא יכול להבין מה מתחולל להן בראש אתה מכבד אותן והן נעלבות שאתה לא מנסה יותר חזק להיכנס להן למכנסיים אתה אגרסיבי הן נעלבות שאתה חושב שהן זולות אתה מתייעץ איתן לגבי השלב הבא הן טוענות שאתה לא מרגיש בטוח במערכת היחסים, אתה מתייעץ עם מכרה הן קובעות שזה משהו שאתה צריך לשאול אותן אתה נותן להן להחליט ואתה מיד הופך לאשם המרכזי בכישלון, בקיצור מה שלא תעשה ואיך שלא תעשה את זה מתי שזה יכשל אתה תהיה אשם אתה צריך לאכול את הכובע ולהודות במשהו שאתה לא עשית.

אבל מצד שני הן כל העולם שלנו, הן הסיבה שאתה קם בבוקר וממשיך הלאה הן הסיבה שאם תראה פרח יפה מיד יעלה לך חיוך מטופש על הפנים בצורה לא רצונית, הן הסיבה שלהתגעגע לפעמים זה הדבר שגורם לך להרגיש הכי מחובר לאדמה.
    הן הסיבה שלא משנה כמה פעמים תיפול איתן אתה לא תוותר כי זה האתגר של החיים זאת שליחות אתה חי ונושם יום יום כדי להחזיק לה את היד כשהיא מפחדת להישאר לבד או לחבק אותה כשהיא צריכה.
    להקישב לה שקשה לה ולקבל אותה כמו שהיא כי זה מה יש ועם זה ננצח..
    תסלח לה על דברים שהיא לא עשתה תבין אותה דווקא ברגעים שהיא הכי לא ברורה ותחמיא לה דווקא בסיטואציה הכי לא מתאימה כי ככה זה בחיים אתה משחק את המשחק עם הקלפים שיש לך ביד אם תפסיד לא נורא תמיד יש סיבוב הבא הקלפים ישארו אותם קלפים הם לא ישתנו אתה צריך ללמוד להסתכל עליהם בצורה שונה כדי להבין כמה היד שלך טובה...

שורה תחתונה קבל עצה מבן אדם שאין לו כלום אבל יודע מה זה לאבד הכל, תן לה את האויר שלה אל תנסה להבין למה אתה אשם כי אתה אשם וזאת עובדה אין לך שום סיבה להתווכח עם זה, אבל מה שזה לא יהיה מחר השמש תזרח ויש לך תמיד את האפשרות לתקן את זה רק תקשיב ואולי היא תתן לך הצצה ליד שלה והכל יהיה בסדר..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-08-2011 בשעה 01:15.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אחי, כאלה צרות נפתרות רק בשיחה, אתה פשוט צריך לדבר איתה, לשפוך אליה את הלב.
    תגיד לה שלא משנה מה עשית אתה מצטער, כי לראות אותה ככה זה שובר לך את הלב, וזה מבלבל אותך וכאלה.
    תבקש ממנה שתסביר לך מה עשית כי אתה בדרך להיות הכי טוב בשבילה, ואתה בנאדם שלומד מהטעויות שלו, רק שתעזור לך למצא אותם
    ולשפר לפעם הבאה...

אני מקווה שתעשה כך, כי אין דרך קסמים, זו הדרך היחידה...

בהצלחה אחי!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    באמא שלי אתה מתאר 98% ממערכות היחסים שלי (מלבד העובדה שאני קצת יותר מבוגר ממך) אני מבקש ממך לקרוא עד הסוף

פתאום משום מקום אחרי שהכל נפלא נכנס להן איזה ג'וק לראש והן מתהפכות עלינו ושלא תבין אותי לא נכון אני בטוח שאנחנו אשמים במשהו אבל הבעיה היא שאתה לעולם לא תגלה במה אתה אשם וגם אם כן זה בטוח לא כזה נורא, הסיפור שהן עושות מסביב לכל זה זאת הבעיה הן תמיד תמיד ימצאו דרך להפוך אותך לאשם המרכזי גם אם לא היה לך שום קשר לסיטואציה ואתה לא מכיר את המעורבים בעיניין מה שהכי חשוב הוא שאתה אשם כי היא קבעה שאתה שק האיגרוף שלה בסיפור ואתה מצידה תתפוצץ /=

נשים זה עם קשה, אתה לא יכול להבין מה מתחולל להן בראש אתה מכבד אותן והן נעלבות שאתה לא מנסה יותר חזק להיכנס להן למכנסיים אתה אגרסיבי הן נעלבות שאתה חושב שהן זולות אתה מתייעץ איתן לגבי השלב הבא הן טוענות שאתה לא מרגיש בטוח במערכת היחסים, אתה מתייעץ עם מכרה הן קובעות שזה משהו שאתה צריך לשאול אותן אתה נותן להן להחליט ואתה מיד הופך לאשם המרכזי בכישלון, בקיצור מה שלא תעשה ואיך שלא תעשה את זה מתי שזה יכשל אתה תהיה אשם אתה צריך לאכול את הכובע ולהודות במשהו שאתה לא עשית.

אבל מצד שני הן כל העולם שלנו, הן הסיבה שאתה קם בבוקר וממשיך הלאה הן הסיבה שאם תראה פרח יפה מיד יעלה לך חיוך מטופש על הפנים בצורה לא רצונית, הן הסיבה שלהתגעגע לפעמים זה הדבר שגורם לך להרגיש הכי מחובר לאדמה.
    הן הסיבה שלא משנה כמה פעמים תיפול איתן אתה לא תוותר כי זה האתגר של החיים זאת שליחות אתה חי ונושם יום יום כדי להחזיק לה את היד כשהיא מפחדת להישאר לבד או לחבק אותה כשהיא צריכה.
    להקישב לה שקשה לה ולקבל אותה כמו שהיא כי זה מה יש ועם זה ננצח..
    תסלח לה על דברים שהיא לא עשתה תבין אותה דווקא ברגעים שהיא הכי לא ברורה ותחמיא לה דווקא בסיטואציה הכי לא מתאימה כי ככה זה בחיים אתה משחק את המשחק עם הקלפים שיש לך ביד אם תפסיד לא נורא תמיד יש סיבוב הבא הקלפים ישארו אותם קלפים הם לא ישתנו אתה צריך ללמוד להסתכל עליהם בצורה שונה כדי להבין כמה היד שלך טובה...

שורה תחתונה קבל עצה מבן אדם שאין לו כלום אבל יודע מה זה לאבד הכל, תן לה את האויר שלה אל תנסה להבין למה אתה אשם כי אתה אשם וזאת עובדה אין לך שום סיבה להתווכח עם זה, אבל מה שזה לא יהיה מחר השמש תזרח ויש לך תמיד את האפשרות לתקן את זה רק תקשיב ואולי היא תתן לך הצצה ליד שלה והכל יהיה בסדר..
    בהתחלה זה התחיל בתור "אויש נו באמת" ואז זה המשיך בתור "אווווו! איזה חמודדדדדד" בקיצור, אחלה תגובה!
    סחטיין

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

בקיצור טיפים ?

מה שלא יהיה , אל תעזוב אותה לנפשה כמו שאומרים .
    בנות רוצות שתרדוף אחריהן עד שהן יסכימו לזרוק לך מילה שקשורה למצב רוח שתקף אותן
    אל תשחק משחקים של אגו , אל תגיד לעצמך שמתי שהיא תרגע היא תחזור אלייך או משהו כזה כי זה לא נכון
    כמו שאמרו מעליי , שיחה תפתור הכל
    תגיד לה שאתה מצטער , שאתה אוהב אותה , שכלכך עצוב לך לראות אותה ככה
    אפילו תיזום פגישה .
    אני חושבת שברגע שתראה אותה זה יעזור לכם הרבה יותר
    וכמו שאמרו בהודעה הראשונה ואין לי בעיה להודות בזה , בנות יעשו סרט מכל דבר קטן
    שורה תחתונה שום דבר לא מספיק לנו. אם אתה מכבד אותה היא יכולה לקחת את זה "אוקי סבבה הוא נותן לי את הזמן, אבל רגע אולי הוא לא נמשך אליי?!"
    ואם תגיד לה שאתה נמשך אליה וכבר לא באלך לחכות אז היא תגיד לעצמה "אוקי לפחות הוא נמשך אליי..אבל אולי הוא יתייאש בסופו של דבר ולא יחכה לי ? כנראה שהוא לא אוהב אותי באמת .. "
    בקיצור הבנת את הפואנטה , אנחנו תמיד נמצא את איך להאשים אותכם במשהו . הגיע הזמן לשים את הקלפים על השולחן . המון המון בהצלחה !

לקחתי את מה שאמרתם לתשומת ליבי ועדיין זה לא עזר.
    אני מנסה לקבוע איתה, להיפגש איתה איפושהוא ואני לא מצליח, היא לא נותנת לי את ההזדמנות לדבר איתה.
    אז מלקבוע איפושהוא ולדבר ? התייאשתי..

אחר כך אמרתי, טוב אם לא מצליחים להיפגש, גם שיחה בפלאפון זה בסדר.
    התקשרתי אליה, התחלתי להיכנס לשיחה הזאת של מה עשיתי ושאני אוהב אותה ואני מצטער וכו וכו.. אחרי 3 דקות היא אמרה לי אני צריכה ללכת וניתקה.
    התקשרתי שוב בערב והיא לא ענתה.

חשוב לציין שכל זה קרה ביום אחד, זתאמרת שאני כן רודף אחריה !! אני כן נהפך ל"סמרטוט" שלה כמו שאומרים.
    כבר לפני שהעצה הראשונה הגיע, יותר נוכן אתמול בסביבות 10 וחצי התקשרתי ואמרתי אולי נקבע איפושהוא והיא לא רצתה.
    אחרי זה התקשרתי אליה בערך ב1 וחצי אמרתי טוב אולי אני אוכל לדבר איתה וגם כן לא.
    אחרי זה התקשרתי היום ב1 בערך והיא לא ענתה.

בקיצור אני לא יודע מה היא רוצה, אולי פשוט ירד לה ממני ? אנלי מושג מה ניכנס בה ותאמינו לי שאני מנסה להבין את זה!! אני שקוע בזה מהבוקר עד הערב ואנלא מבין מה היא רוצה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

לקחתי את מה שאמרתם לתשומת ליבי ועדיין זה לא עזר.
    אני מנסה לקבוע איתה, להיפגש איתה איפושהוא ואני לא מצליח, היא לא נותנת לי את ההזדמנות לדבר איתה.
    אז מלקבוע איפושהוא ולדבר ? התייאשתי..

אחר כך אמרתי, טוב אם לא מצליחים להיפגש, גם שיחה בפלאפון זה בסדר.
    התקשרתי אליה, התחלתי להיכנס לשיחה הזאת של מה עשיתי ושאני אוהב אותה ואני מצטער וכו וכו.. אחרי 3 דקות היא אמרה לי אני צריכה ללכת וניתקה.
    התקשרתי שוב בערב והיא לא ענתה.

חשוב לציין שכל זה קרה ביום אחד, זתאמרת שאני כן רודף אחריה !! אני כן נהפך ל"סמרטוט" שלה כמו שאומרים.
    כבר לפני שהעצה הראשונה הגיע, יותר נוכן אתמול בסביבות 10 וחצי התקשרתי ואמרתי אולי נקבע איפושהוא והיא לא רצתה.
    אחרי זה התקשרתי אליה בערך ב1 וחצי אמרתי טוב אולי אני אוכל לדבר איתה וגם כן לא.
    אחרי זה התקשרתי היום ב1 בערך והיא לא ענתה.

בקיצור אני לא יודע מה היא רוצה, אולי פשוט ירד לה ממני ? אנלי מושג מה ניכנס בה ותאמינו לי שאני מנסה להבין את זה!! אני שקוע בזה מהבוקר עד הערב ואנלא מבין מה היא רוצה.
    טוב אם זה ככה אז תגיד לה משהו בסגנון "טוב אני לא מבין מה קרה לך . ירד לך ממני ? עשיתי משהו ? את יכולה לדבר איתי על הכל אני אקבל את זה רק תגידי מה קרה . אני באמת אוהב אותך "
    ואם אתה רואה שהיא ממשיכה לעשות ממך סמרטוט ולא עונה לך אז אני חושבת שבנתיים אל תתייחס לזה יותר מדי .
    תצא עם חברים ,תבלה , תיתן לה להתגעגע אלייך
    ואני לא סותרת את עצמי , כי בהודעה הקודמת אמרתי לך לרדוף אחריה ולא לעזוב אותה לנפשה וזה..אבל אני רואה שהיא רק לוקחת את זה לכיוונים רעים ומרשה לעצמה לשחק בך
    לפעמים כשחבר שלי יוצא למקומות בלי להודיע לי וחוזר מאוחר זה גורם לי ממש להתגעגע אליו . תנסה את זה .. יש גבול בין לרדוף אחריה קצת בשביל להבין מה קרה לבין שהיא תהפוך אותך לסמרטוט שלה בלי שום סיבה מוצדקת .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,498 | הודעות: 8,151,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect