נכתב במקור על ידי prowinner קיבלת ממני יש! נכתב במקור על ידי .Zeta kt nfhr tu,l מה?
נכתב במקור על ידי idan12_ יא חרא אתה רוצה אשכול פרטי דבר במסן או משו בתור אחיו אני אומר לך שתוק או שאני אעשה מהתחת שלך כובע בשבילך..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי idan12_ יא חרא אתה רוצה אשכול פרטי דבר במסן או משו על תתערב אה ו ..
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Wolf Man בתור אחיו אני אומר לך שתוק או שאני אעשה מהתחת שלך כובע בשבילך.. למי יש עסק איתך !?..
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR למי יש עסק איתך !?.. לא עיניינך,זה אחי,על תתערב.
נכתב במקור על ידי prowinner לא עיניינך,זה אחי,על תתערב. אני בא לטובתכם MADAFUCKAAAAAA
נכתב במקור על ידי AdventureR למי יש עסק איתך !?.. לזה שיש שמן בחתימה
נכתב במקור על ידי AdventureR אני בא לטובתכם MADAFUCKAAAAAA אמרתי לך לא להתערב. אה ואיך עם האיש? כבר .... ؟
رفاشر رؤ האישה *
טוב אני מפסיק לדבר תדברו אני יבן אני יצטרף
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
גם אני אתערב נכתב במקור על ידי prowinner אמרתי לך לא להתערב. אה ואיך עם האיש? כבר .... ؟
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי idan12_ טוב אני מפסיק לדבר תדברו אני יבן אני יצטרף תלך, תלך
נכתב במקור על ידי Wolf Man לזה שיש שמן בחתימה נכתב במקור על ידי prowinner رفاشر رؤ האישה * היא טסה מחר
נכתב במקור על ידי idan12_ טוב אני מפסיק לדבר תדברו אני יבן אני יצטרף לא,אתה לא תצטרף כי אפחד לא רוצה אותך פה
נכתב במקור על ידי idan12_ טוב אני מפסיק לדבר תדברו אני יבן אני יצטרף למה יש לך שממן בחתימה
חוקי הפורום