נכתב במקור על ידי AdventureR אני יראה עוד מעט גרזי חעחעח תהנה אחשלי... ותיזהר מאזעקות!
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ תהנה אחשלי... ותיזהר מאזעקות! הקסאמים יכולים לשחק לי בביצים... והערבים האלה יכולים למצוץ לי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR תאישה שלי ניקו אתה גר קרוב לבאר שבע?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
מי שלא האמין לניקו..... כנסו לפה
נכתב במקור על ידי prowinner ניקו אתה גר קרוב לבאר שבע? אני גר בבאר שבעעעע
נכתב במקור על ידי AdventureR הקסאמים יכולים לשחק לי בביצים... והערבים האלה יכולים למצוץ לי יאלההה באלגן!! אז תהנה גם עם הערבים דבר
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מי שלא האמין לניקו..... כנסו לפה כפרה על המלאך שלי
נכתב במקור על ידי AdventureR אני גר בבאר שבעעעע וואללה??? פעם הבאה שאני בבאר שבע אני ידבר איתך. איזה רחוב אגב?
נכתב במקור על ידי prowinner וואללה??? פעם הבאה שאני בבאר שבע אני ידבר איתך. איזה רחוב אגב? אביגדור המאירי נווה זאב
נכתב במקור על ידי prowinner וואללה??? פעם הבאה שאני בבאר שבע אני ידבר איתך. איזה רחוב אגב? פדופיללל!!!!! אבל הפדופיל האהוב עליי!
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ישלך כסף קטן... אני צריך לתת לאמא שלו עודף על אתמול... סליחה נגמר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man סליחה נגמר באסה..
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ באסה.. יא סםאמר יש לך 377 הודעות
נכתב במקור על ידי AdventureR יא סםאמר יש לך 377 הודעות 378 בשבוע
נכתב במקור על ידי AdventureR אביגדור המאירי נווה זאב /watch?v=8xCBB6WO9eA&feature=fvwrel[/video] נפגש עוד איזה 4-5 חודשים. רק עם באלך כן.. נכתב במקור על ידי Sexy_DJ פדופיללל!!!!! אבל הפדופיל האהוב עליי!
חוקי הפורום