נכתב במקור על ידי IdaNoSs אני גר בחיפה.. אמא שלי ואחי בדרומית. נו,אותו דבר.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner נו,אותו דבר. לך תמות
Professional Spammer Since 2010- מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs לך תמות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח מדוע?
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח מדוע? כי אני לא עבריין, אני ג'ינג'י ענק וחטוב.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs כי אני לא עבריין, אני ג'ינג'י ענק וחטוב. אררר...חטוב זה סקסי.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs כי אני לא עבריין, אני ג'ינג'י ענק וחטוב. רגע רגע רגע,ג'ינג'י?? היית משחק פעם כדורגל בדקל?
נכתב במקור על ידי IdaNoSs למה כועסת? נכתב במקור על ידי prowinner משעמם פה היום אע... כע.. עדיין ער?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner רגע רגע רגע,ג'ינג'י?? היית משחק פעם כדורגל בדקל? NOOOPE. איפה אתה גר ומה השם שלך? :o
כל הג'ינג'ים שאני מכיר מצחיקים חולמניוקי
נכתב במקור על ידי IdaNoSs NOOOPE. איפה אתה גר ומה השם שלך? :o מה אתה פדופיל? ראבק אין כוסיות מחוברות בפייס או בסקייפ..
נכתב במקור על ידי -NiR- כל הג'ינג'ים שאני מכיר מצחיקים חולמניוקי רק אני לא. נכתב במקור על ידי Wolf Man מה אתה פדופיל? ראבק אין כוסיות מחוברות בפייס או בסקייפ.. PEDO WIN
נכתב במקור על ידי Wolf Man למה כועסת? כע.. עדיין ער? לא אחי.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs רק אני לא. PEDO WIN אין כוסיות להתחיל איתם
נכתב במקור על ידי prowinner לא אחי. אחי, ראבק, אין עם מי להתחיל בשעה כזאת..
נכתב במקור על ידי Wolf Man אחי, ראבק, אין עם מי להתחיל בשעה כזאת.. בן 11 מה הקטע שלך להתחיל עם בנות בכזה גיל .
חוקי הפורום