נכתב במקור על ידי prowinner לא אחי,אני פורש עוד 12 דק'. מאוד מדוייק....
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי DarkDesign יש משהו שנקרא גולד מוד ושם אתה שם להם כסף ובסכום מסויים זה מעביר לפרטי לבד, בפרטי אני מתקוון שרק מי שרשום יכול להקנס והיא פשוט מתפרעת שם... אתה לא ממש מכיר אותי, אני קמצן..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man גררר אבל זה היה רעיון שלך צחקתי חמוד.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה לא ממש מכיר אותי, אני קמצן.. אל תדאג, גם אני לא מהאלה המשלמים... אני פשוט מחכה שאיזה אחד יגיד לה "תורידי אני שם 20 דולר"... וזהו
נכתב במקור על ידי DarkDesign מאוד מדוייק....
מי רוצה להיות חבר שלי?
Professional Spammer Since 2010- מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
נכתב במקור על ידי prowinner חמודי נכתב במקור על ידי Wolf Man ציטוט מאיזה גיל אתה רואה את הדברים האלה?
נכתב במקור על ידי prowinner צחקתי חמוד. יופי נכתב במקור על ידי DarkDesign אל תדאג, גם אני לא מהאלה המשלמים... אני פשוט מחכה שאיזה אחד יגיד לה "תורידי אני שם 20 דולר"... וזהו גגרררר
נכתב במקור על ידי IdaNoSs מי רוצה להיות חבר שלי? הייתי קופץ בכיף אבל יצא לי דאבל
נכתב במקור על ידי DarkDesign יש משהו שנקרא גולד מוד ושם אתה שם להם כסף ובסכום מסויים זה מעביר לפרטי לבד, בפרטי אני מתקוון שרק מי שרשום יכול להקנס והיא פשוט מתפרעת שם... להוציא כסף על פורנו,זאת שטות גמורה ! גם עם זה על סיסמא לבריזארס.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs מי רוצה להיות חבר שלי? שינקס.. נכתב במקור על ידי DarkDesign חמודי מאיזה גיל אתה רואה את הדברים האלה? 10..
נכתב במקור על ידי prowinner להוציא כסף על פורנו,זאת שטות גמורה ! גם עם זה על סיסמא לבריזארס. כנס ללייב תחפש מישהי בגולד מוד ותראה שאומרים להתעשי XXX אני נותן לך YYY דולר... הייתה אחת במקלחת כדי שהיא תראה את הכף רגל היא קיבלה 5$ מאיזה 12 אנשים...
נכתב במקור על ידי Wolf Man שינקס.. 10.. הוא כבר חבר אבל. אני רוצה חברים חדשים.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs מי רוצה להיות חבר שלי? אגב,לא אמרת שאתה הולך?
נכתב במקור על ידי Wolf Man שינקס.. 10.. אז כנראה שהילדות שלי באמת רעה?! התחלתי לראות בגיל 5 וחצי (כיתה א'... כן כן הילד הכי קטן בכיתה). היה ילד שאיך שהוא שמע על "אתר הסקס של ענת"
חוקי הפורום