נכתב במקור על ידי DarkDesign איזה חברים יש לך? מאגניבים נכתב במקור על ידי prowinner גררר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי moshesee חח ישמצצב זאת ידידה שלי XD מה היא לבשה ? גופייה בצבע ורוד.. ישבנו איתה קצת..
מי המדוייק שאמר 12 דקות?
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW גופייה בצבע ורוד.. ישבנו איתה קצת.. הא אז לא XD לידידהשלי היה כזה חלוצת בטן מנומרת כזאת עם וואחד מחשוף אז חשבתי דיברת עליה XD בן כמה את אחשלי ?
נכתב במקור על ידי DarkDesign כמו שאמרתי "שדי מלאך" שדי מפלץ זה לא תמיד יפה אבל שוב, מגע של כריות אוויר לעולם לא מאכזב.
Professional Spammer Since 2010- מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
נכתב במקור על ידי DarkDesign מי המדוייק שאמר 12 דקות? MEEEE
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי moshesee הא אז לא XD לידידהשלי היה כזה חלוצת בטן מנומרת כזאת עם וואחד מחשוף אז חשבתי דיברת עליה XD בן כמה את אחשלי ? 15.. היית אתמול?
נכתב במקור על ידי Wolf Man מאגניבים פעם מיידעלה... היינו אומרים "גזעיים"
נכתב במקור על ידי prowinner MEEEE אני חושב ש12 דקות עברו לפני איזה 27 דקות
נערך לאחרונה על ידי Attack; 16-08-2011 בשעה 04:24.
נכתב במקור על ידי DarkDesign אני חושב ש12 דקות עברו לפני איזה 27 דקות אני הולך אחי,עוד 3 דק'.
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW 15.. היית אתמול? גאמני 15 וכע היית שם היה בין החזקים כמה קהל היה לאברהם טל O_O ובעומר אדם כולם הורידו חולצות והמניאק לא שר נתן לקהל לשיר ><"
נכתב במקור על ידי IdaNoSs אבל שוב, מגע של כריות אוויר לעולם לא מאכזב. אם אין לך אותה באוטו זה מסוכן לנסוע
נכתב במקור על ידי prowinner אני הולך אחי,עוד 3 דק'. היה אסור לי להזכיר את זה?
נכתב במקור על ידי moshesee גאמני 15 וכע היית שם היה בין החזקים כמה קהל היה לאברהם טל O_O ובעומר אדם כולם הורידו חולצות והמניאק לא שר נתן לקהל לשיר ><" כן אומר אדם ההומו הזה נראה לי חברים שלי חשבו שהוא צרוד ולא יכול לשיר.. אבל מה? היו כוסיות בערימות..
נכתב במקור על ידי moshesee גאמני 15 וכע היית שם היה בין החזקים כמה קהל היה לאברהם טל O_O ובעומר אדם כולם הורידו חולצות והמניאק לא שר נתן לקהל לשיר ><" אני רואה פיספסתי
חוקי הפורום