לילה טוב אנשים D:
בוקר טוב היום בדיקת דם
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta בוקר טוב היום בדיקת דם זה מעפן בהשוואה אליי יש לי סידורים בבנק וב11 יש לי פיזיותרפיה XD
קרדיט לFRENZY
אתמול היה לי גם רופא שיניים נכתב במקור על ידי AdventureR זה מעפן בהשוואה אליי יש לי סידורים בבנק וב11 יש לי פיזיותרפיה XD
נכתב במקור על ידי .Zeta אתמול היה לי גם רופא שיניים לי היום יש :\ טיפול שורש :|
מסכן לי היה כולה סתימה נכתב במקור על ידי Mindstorms לי היום יש :\ טיפול שורש :|
נכתב במקור על ידי .Zeta מסכן לי היה כולה סתימה איזה סבל זה הטיפול הזה, ועוד הרופאה לא מתחשבת. תקוע לי 20 מחטים בפה והיא מדברת עם הבן שלה בסקייפ!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן נכתב במקור על ידי Mindstorms איזה סבל זה הטיפול הזה, ועוד הרופאה לא מתחשבת. תקוע לי 20 מחטים בפה והיא מדברת עם הבן שלה בסקייפ!
נכתב במקור על ידי Mindstorms איזה סבל זה הטיפול הזה, ועוד הרופאה לא מתחשבת. תקוע לי 20 מחטים בפה והיא מדברת עם הבן שלה בסקייפ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
שכחת עוד כמה חתים : נכתב במקור על ידי AdventureR חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי .Zeta שכחת עוד כמה חתים : SHUT THE FUCK UP BITCH תתחיל לכתוב כמו שצריך מתתחת לציטוט ולא מעל FAGOOOOOOOOT
נכתב במקור על ידי AdventureR SHUT THE FUCK UP BITCH תתחיל לכתוב כמו שצריך מתתחת לציטוט ולא מעל FAGOOOOOOOOT יש לו בעיה עם זה, כל ציטוט שלו זה ככה
אני מגיב באשכולילה בבוקר!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
לא רוצה חזרתי נכתב במקור על ידי AdventureR SHUT THE FUCK UP BITCH תתחיל לכתוב כמו שצריך מתתחת לציטוט ולא מעל FAGOOOOOOOOT
בוקר כבר חחחחחחחחח
חוקי הפורום