קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתגר] זהה את הקטע! מאופס...!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 22:02
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 02:52
  3. צריך שמישהו יתרגם לי את הקטע הזה, דחוף!
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 05:44
  4. תקלה שיש לי - הבאתי תמונה שלה
    על ידי SpitFire בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:58
  5. מה הקטע שלא מוכרים מקלדת אלחוטית בנפרד??
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מה הקטע שלה?

ברירת מחדל מה הקטע שלה?

הכרתי מישהי לא מזמן (דרך ידידה) בקיצור אני רוצה לנסות את זה לקחת את זה לקשר..הבנתי מידידות שלה שהיא גם בכיוון אבל אנחנו מכירים כבר(בערך שבוע) ושמתי לב שב99 אחוז מהמקרים אני זה שמתקשר/שולח הודעות וכו'. כאילו אני מרגיש שאם אני לא יתקשר הקשר ינותק. ומה שמוזר לי שידידה שלי (זאת שהכירה בינינו) אמרה לי ברמזים "לך על זה" כאילו היא גם בקטע..אם זה משנה משהו לבחורה אף לא היה חבר/מערכת יחסים והיא עדיין בתולה..(אגב היא בת 18..) אני גם מרגיש שלפעמים אני קצת חופר אומנם אני לא מתקשר כל היום פעם ביום גג פעם בבוקר פעם בערב אבל לפעמים יש לי הרגשה שאני חופר קצת..בקיצור מה אתם אומרים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    עוד דבר שלא אמרתי, גם כשאני מתקשר לפעמים בצהריים ובסוף השיחה אני אומר לה כשתגיעי לבית דברי איתי דברי איתי בערב כאילו אני תמיד אומר לה דברי איתי! וכלום באותו ערב אני מחכה לטלפון ובסוף מוצא את עצמי מתקשר אליה..אני כבר מתחיל לחשוב פעמיים אם היא באמת רוצה משהו או שהיא זורמת איתי כי לא נעים לה פשוט שאני כל הזמן מתקשר אליה וזה..החלטתי שעד שהיא לא חוזרת אליי אני לא מתקשר!

שתפגוש אותה ותלך על זה...

בפעם הבאה שתתקשר תנסה לקבוע איתה לצאת.

יש מאמר נפלא של TheNuts על שיכנוע והובלה קרא אותו ותיישם.

תחשוב על משו לעשות לפני שאתה מדבר איתה

ואל תגיד לה משו בסגנון של: "לאן את רוצה ללכת?"

ועכשו תתקשר אליה כבר

[כשתהיו כבר בקשר מוגדר תוכל לומר לה שזה מפריע לך וזה יעשה את העבודה (מנסיון)]

דרך אגב מה הגיל שלכם?
    נערך לאחרונה על ידי sniph; 14-08-2011 בשעה 21:37.

עוד דבר שלא אמרתי, גם כשאני מתקשר לפעמים בצהריים ובסוף השיחה אני אומר לה כשתגיעי לבית דברי איתי דברי איתי בערב כאילו אני תמיד אומר לה דברי איתי! וכלום באותו ערב אני מחכה לטלפון ובסוף מוצא את עצמי מתקשר אליה..אני כבר מתחיל לחשוב פעמיים אם היא באמת רוצה משהו או שהיא זורמת איתי כי לא נעים לה פשוט שאני כל הזמן מתקשר אליה וזה..החלטתי שעד שהיא לא חוזרת אליי אני לא מתקשר!

אני 20 והיא 18..למשל עכשיו מוזר לי שהיא עוד לא התקשרה והיא בבית מזמן..בא לי לראות אותה אבל אני חושב שאם יתקשר עכשיו זה יחפור מדי ויראה כאילו חיכיתי לה כל היום

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אתה יכול להיות ישיר יותר ולקבוע איתה למחר (ט'ו האב)

העיקר שתעשה כבר משו

אני עושה אחי תאמין לי שאני עושה וגם פעמיים אמרתי לה שנצא בסוף זה לא יצא (מסיבות שלה) אם היא לא תתקשר או תשלח הודעה היום אני מחר ידבר איתה ויקבע משהו לערב בפעם האחרונה אם לא ילך אני יזרוק לחברה טובה שלה (ובטוח יצא לי לדבר עם החברה הטובה שלה) משהו כמו אני לא מתכוון לרדוף יותר מדי ואז נראה אם היא תעורר..אני לא גם לא רוצה להכניס את עצמי יותר מדי עמוק למחשבות וציפיות כי לא רוצה להתאכז בסוף

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

לפני מה שהבנתי ממה שכתבת היא מאוד ביישנית ולכן זאת הסיבה שהיא לא יוזמת שיחה , היא עדיין לא יודעת איך לבטא מה שהיא חושבת\מרגישה , אל תשכח יש גם ביניכים הבדל גיל קטן זה גם משפיע , לדעתי אתה צריך להיות הגבר בכל הסיפור הזה(לא שאתה לא אבל..) ולתכנן מה לעשות מראש , כמו מה שאמרו מעליי , אתה זה שקובע אתה זה שמחליט מתי באים מתי הולכים , ככה כל אחד נמצא במקומו הראוי , תקבע איתה להיפגש כי שיחת טלפון אם כל הכבוד זה לא המציאות , אתה יכול לעשות דברים שאתה לא יכול לעשות בטלפון , פגוש אותה במקום נוח שלדעתך מתאים לשניכם , תגרום לה להנות , ואז תתחיל לבצע עליה קצת מהלכי פיקאפ כדי ליצור משיכה ופתיחות ונוחות!
    אני בטוח שתצליח!
    תעדכן אותנו!
    בהצלחה ..

ביישנית זו מילה קטנה לידה..לפעמים אני גם מרגיש שאין לה ביטחון בכלל! אני רוצה לגרום לה להרגיש שהיא יכולה לעשות איתי הכל ולהרגיש הכי פתוחה ובטוחה איתי

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

הכרתי מישהי לא מזמן (דרך ידידה) בקיצור אני רוצה לנסות את זה לקחת את זה לקשר..הבנתי מידידות שלה שהיא גם בכיוון אבל אנחנו מכירים כבר(בערך שבוע) ושמתי לב שב99 אחוז מהמקרים אני זה שמתקשר/שולח הודעות וכו'. כאילו אני מרגיש שאם אני לא יתקשר הקשר ינותק. ומה שמוזר לי שידידה שלי (זאת שהכירה בינינו) אמרה לי ברמזים "לך על זה" כאילו היא גם בקטע..אם זה משנה משהו לבחורה אף לא היה חבר/מערכת יחסים והיא עדיין בתולה..(אגב היא בת 18..) אני גם מרגיש שלפעמים אני קצת חופר אומנם אני לא מתקשר כל היום פעם ביום גג פעם בבוקר פעם בערב אבל לפעמים יש לי הרגשה שאני חופר קצת..בקיצור מה אתם אומרים?
    אני לא יודע מה הקטע שלה ,אני יודע מה הקטע שלך.
    אסור לך להיות זה שמתקשר ושולח הודעות כל הזמן. מה זה "אסור לך".. מותר ,אבל אם אתה רוצה לקדם את זה לקשר ,זה צריך להגיע בעיקר מהצד שלה ,או שלפחות יהיה הדדי.

מצטער על הניסוח הגרוע , בכל זאת 6 בבוקר...

במילים יותר פשוטות , אתה צריך לגרום לה להיות זו שיוזמת שיחות. לגרום לה לרדוף אחריך.
    אני אישית עם הידידות שלי אני פותח את השיחה הראשונה ,ומאז - את כל שאר השיחות הן כבר פותחות מעצמן.
    אתה חייב לסיים את השיחות שלך עם "טעם של עוד.."
    אני לא בטוח אם אני יודע איך להסביר איך עושים את זה.. כי זה בא לי די בטבעי.. תהיה ציני , מצחיק , מעניין.. סיים את השיחה בצורה שכזאת שהבחורה תוכל לפתוח שיחה בעצמה ולהתקשר לשיחה הקודמת.

"טוב שמעי ,אני רעב. הלכתי להכין שניצל"
    "שמעי שמשעמם לי.. הלכתי לקפוץ סנפלינג!"
    אלה סתם דוגמאות ,לא הכי טובות ,שעלו לי עכשיו לראש.
    השיחה המתבקשת היא "נוו ,איך היה?". אם הצלחת לרתק את הבחורה בשיחה הראשונה ,תהיה בטוח שהיא תשלח לך הודעה כזאת יום למחרת.

היא לא חוזרת אליה ,כי לא השארת לה על מה לדבר איתה !
    יש את הדרך הקלה והדרך הקשה להשיג דברים.
    אתה מנסה לעשות קיצור דרך. "אני אומר לה דברי איתי , והיא תדבר. למה להסתבך".
    תשאיר לה על מה לדבר איתך ,והיא כבר תתקשר לבד. אתה לא צריך להדריך אותה ולהגיד לה "תתקשרי אליי."

דוגמא : "טוב שמעי ,זה המספר שלי. לשאלות , תשובות , פניות , העברת השיעמום , שיחות סקס וכו' , תרגישי חופשי להתקשר."
    או ,אם אתה עדיין על אותו קו מחשבה של "דברי איתי" - :"שמעי אני חייב לזוז.. דברי איתי בערב ,אני מחכה לשיחה!"

בכל מקרה ,אתה חייב להשאיר לה על מה לדבר איתך. היא לא תתקשר סתם בשביל להגיד "ממצב?" .

אני 20 והיא 18..למשל עכשיו מוזר לי שהיא עוד לא התקשרה והיא בבית מזמן..בא לי לראות אותה אבל אני חושב שאם יתקשר עכשיו זה יחפור מדי ויראה כאילו חיכיתי לה כל היום
    אל תתקשר. זה באמת יראה שאתה נואש ואתה רודף אחריה.

אני עושה אחי תאמין לי שאני עושה וגם פעמיים אמרתי לה שנצא בסוף זה לא יצא (מסיבות שלה) אם היא לא תתקשר או תשלח הודעה היום אני מחר ידבר איתה ויקבע משהו לערב בפעם האחרונה אם לא ילך אני יזרוק לחברה טובה שלה (ובטוח יצא לי לדבר עם החברה הטובה שלה) משהו כמו אני לא מתכוון לרדוף יותר מדי ואז נראה אם היא תעורר..אני לא גם לא רוצה להכניס את עצמי יותר מדי עמוק למחשבות וציפיות כי לא רוצה להתאכז בסוף
    כל הקו מחשבה שלך טיפה עקום אחי..
    כל הקשר הזה התחיל טיפה עקום כנראה ,כי אתה זה שרודף אחריה. לא עניינת אותה מספיק בשיחה הראשונה.
    השיחה הראשונה צריכה ליצור את כל העניין , הריתוק , הריגוש.

הצעה שלי - לא הולך לך? דבר איתה דוגרי.
    עזוב את החברה בשקט ,היא לא תעזור לך בשיט.
    דבר עם הבחורה שלך דוגרי. ישיר. כמובן ,בטאקט והכל..
    תמצא את הרגע לדבר איתה (רצוי פנים אל פנים) ולספר לה מה אתה באמת מרגיש.

אם היא גם מרגישה אליך ככה , היא תיפתח אליך.
    אם לא ,נו.. חסכת לעצמך כאב ראש מיותר. תאמין לי שזו תחושת הקלה ושחרור שלא מהעולם הזה

ביישנית זו מילה קטנה לידה..לפעמים אני גם מרגיש שאין לה ביטחון בכלל! אני רוצה לגרום לה להרגיש שהיא יכולה לעשות איתי הכל ולהרגיש הכי פתוחה ובטוחה איתי
    יודע איך תעשה את זה?
    כמה דרכים:
    1 - תמצא את הדבר שהכי מפריע לה בעצמה ,ותגרום לה להרגיש שזה הכי לא מפריע לך בעולם. שזה שומדבר רע.
    2 - דבר איתה דוגרי - את חשובה לי , ואני רוצה שתדעי שאת יכולה להרגיש ולדבר איתי הכי פתוח בעולם.
    3 - כשמשהו מציק לה , תעזור לה. תהיה שם בשבילה. אל תהפוך לידיד שהיא מספרת לו את כל הרע ובוכה לו על הכתף ,אבל תדע להיות שם בשבילה כשצריך.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 15-08-2011 בשעה 06:56.
    הייתי פה.

וואלה אחי התגובה שלך מה זה עזרה לי הבנתי מלא דברים! תודה!
    לעניין, היום יום האהבה ומהבוקר כלום לא קיבלתי ממנה לא הודעה לא טלפון כלום..אני חושב עכשיו אם להתקשר אליה או לא כי אז אני מרגיש שאני באמת יראה נואש ואם בכלל לא יצא כלום אז עוד יותר..אני יתן לה עוד איזה שעה-שעתיים אם לא אני ינסה אין לי מה להפסיד ואם לא יקרה כלום ועדיין אני ירגיש הרגשה קרה כזו ממנה אז ביי ונקסט!

לייקים
    258
    נקודות
    108

אם יש משהו שלמדתי בחיים זה שכשאתה מרגיש שצריך לעשות משהו - תעשה אותו.
    אם טעית או לא - זה כבר משהו אחר. אבל לפחות תדע שעשית מה שרצית לעשות.
    אל תמנע מעצמך כלום.
    אל תקשיב לאף אחד. לשום ספר. לשום "חוק". (וכשאני אומר חוק אני מתכוון לחוקי הפיקאפ המטופשים)
    אם אתה רוצה לעשות משהו? תעשה אותו.

תתקשר אליה כבר עכשיו.
    בהצלחה אחי !
    הייתי פה.

אני גם עובד לפי העיקרון של מספיק שאני חושב לעשות משהו אז אני צריך לעשות את אותו משהו, אבל הפעם משהו עוצר אותי כזה וגם מצד שני אני אומר אולי אני לא יתקשר איזה יום-יומיים בכלל ואז היא תעורר אולי תגיד מה קרה לו אם עשיתי משהו לא בסדר ואולי גם תתחיל להתגעגע..אבל בכל זאת אני יתקשר אליה נקווה שיצא מזה משהו!

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

לדעתי באמת כדאי שלא תתקשר אליה איזה יום יומיים.
    תשאל גם את הידידה שלך אם החברה שלה עדיין בעניין שלך.
    אחרי זה תעשה שיחה אחת שלקבוע פגישה. אם לא ילך, לפחות ניסית שזה הכי חשוב.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ברגע שתתפרש על הרבה בחורות ,תדבר עם הרבה , תתחיל עם הרבה - הקרוב-רחוק הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו יבוא לך בטבעי.

גברים עושים קרוב-רחוק בשביל להראות לבחורה 2 דברים : 1.עשית משהו לא בסדר 2.יש לי עוד בחורות ,את לא היחידה שלי.
    ברגע שבאמת יהיו לך עוד בחורות , כל ההתעסקות המיותרת הזאת של "מתי להתקשר" תיעלם.

בכל מקרה , אם אתה מרגיש שצריך לעשות משהו תעשה אותו. רוצה להתקשר תתקשר?
    רק אל תגיע למצב שאתה מתקשר אליה כל 10 דקות על פארש.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect