קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-07-2006, 01:10
  2. כמה סיפורים מצחיק :)
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 18:32
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 16:58
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 10:39
  5. שאלה בקשר לביטורנט + כמה אתרים.
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

[שאלה] לא מה כמה תהיה מצחיק, מפולפל , זורם , ופיקאפר טוב. אף פעם לא יהיה לך סיכוי. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיכאל :)
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    התשובה נמצאת בגוף השאלה - הרבה גברים הם לא בראד פיט ולא מייקל לואיס, הרבה בנות הן לא בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי ועדיין יש אינספור זוגות בעולם. נקודה למחשבה.

היו לי מצבים שהייתי בבריכה עם בנות וואלה תתפלא אבל הן לא פחות חרמניות מגבר - איזה חתיך, איזה גוף וכו'. [כמובן שניסיתי להעביר נושא - לא ממש הצליח]. בכל מקרה אתה צודק שגברים יפים תופסים לבנות את העיניים אבל בסופו של דבר כדי שבחורה תצא עם מישהו הוא חייב להיות מושך בעיניה , בחורה תעדיף גבר תומך, נאמן , מצחיק על פני גבר שרק נראה טוב ואין בו כלום חוץ מזה, זה יכול להדליק את הבחורה כמו שאנחנו נדלקים על בחורות אבל יורד לנו מהר מאוד, ככה גם להן.

תהיה מטופח, אסתטי, חברותי וקליל אין לך מושג איך זה יעזור לך.

תהיה חברותי ואז יהיו לך ידידות - ידידות מלבד האופציה לשכב איתן פותח לך את האופציה לשכב עם חברות שלהן או לצאת איתן וכך הלאה - אחרי שאתה מתחבר לבנות אתה צריך לדעת להוביל את השיחה ופה לא באמת משנה אם אתה חתיך או לא זה הצורת דיבור. אתה יכול לגרות לבחורה ע"י מילים בלבד! בקיצר כשאתה מתחיל עם בחורה תהיה הכי נינוח תדבר איתה כאילו אתה מכיר אותה אין לך מה לפחד , לא רוצה שתזדיין יש עוד כוסיות חוץ ממנה.
    זה נכון כל מה שאתה אומר אבל אתה בעצמך הבאת דוגמה, נגיד כשהיית בבריכה והן התחילו את ה"איזה חתיך איזה גוף" מה אפשר לעשות?!
    במקום שיש הרבה בנות והרבה בנים.. אתה לא יכול לעשות כלום כי אם אתה מעביר נושא שיחה הן שזה גם אף פעם לא הולך, אתה צריך גם שזה לא יראה שקוף מדי שכאילו אתה מקנא או משו..
    זה הקטע אתה יכול להיות חברותי והכל אבל זה לא יעזור לך כשהן מתחילות להתלחשש להן על הבנים החתיכים האלה...

ודבר שני אתה מציג את זה כאילו כל הבנים הנורמאלים כמונו הם בנים עם תוכן, תומכים עוזרים מצחיקים וכל החתיכים מפגרים, יבשים ולא זורמים..
    זה לא ככה אתה מבין? מול בן חתיך שהוא קצת כריזמטי אין לך סיכוי... לא כל החתיכים האלה הם אנשים מופנים ואפילו רובם לא כי הם יודעים שהם יפים וזה מוסיף להם לביטחון העצמי... שזה כבר ייתרון עליך שאתה יודע שאתה לא הכי יפה בעולם :\

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

תשמעו אנשים כל הזמן אני אומר לעצמי וגם לחברים שרק מתחילים עם כל זה!!!
    פיקאפ זה תורת המשחק של הבנים מול הבנות , את אותם דברים שאתם לומדים פה ויש להם שמות מוגדרים , יש אנשים שפשוט נולדים עם זה ...וזה נקרא אחרת..אם פה זה נקרא "נג" , בעולם הפתוח זה "עקיצה"..זה לא משנה...!! גם אם לא נולדת עם זה תמיד אפשר ללמוד!
    דבר שני זה נכון שיופי מוסיף! אבל אל תשכחו זה רק רושם ראשוני!
    אני יודע ב-100 אחוז שאם יש מישהו לא משנה איך הוא נראה עם ביטחון אישי במינון נכון הוא יכבוש כל אחת וזה בדוק!!
    זה לא משנה אם אתה דומה לתחת או שמן !! קצת טיפוח גברי לא יזיק , הרבה ביטחון וצא לדרך!!
    כאילו מה אז יצאת קצת פחות יפה אז מה תסבול כל החיים !??! לא!!!
    אני מכיר אישית חבר מסכן נולד עם מחלה בפנים כל הפנים שלו חורים , ו-וואלה הוא מזיין יותר ממני איבד תבולים בגיל 14 , עד היום רק מזיין..ומה משותף!!? - ב-י-ט-ח-ו-ן ע-צ-מ-י !
    אז קח את עצמך בידיים , צא בחוץ תתחיל לעבוד! תתאמן ותראה תוצאות! אל תפחד מכלום כי אל תשכח חיים רק פעם אחת.

תכלס אני לא מסכים עם רוב הדעות כאן, הדוגמאות נורא קיצוניות, ברור שיצא לי לראות אנשים שבגלל האופי שלהן השיגו בנות, לי למשל יש חבר שבפעם הראשונה שראיתי אותו באמת שאמרתי לעצמי שהוא לא נראה טוב והכל ולאט לאט פתאום כשהתחלתי להכיר אותו הוא התחיל להיראות נורמלי בעיניי, במיוחד כשהתחיל לספר לי סיפורים פה ושם... וכן עם כל כמה שאני נראה יותר טוב ממנו עדיין הוא זיין יותר ממני.. ולא מגעילות אז שים לב יש פה כפל דברים, גם הקטע שאפילו בעיניי הוא הפך להיות נורמלי מבחינת מראה כי ראיתי מה יש בו וכשהוא סיפר על כל ההצלחות שלו אז פתאום הוא לא "גועל נפש" כמו בהתחלה ואז אתה מחפש בו את הדברים הטובים.

אני כמו מה שPEACE רשם גם כן הייתי עם הערכה עצמית נמוכה מה שגרם לבנות לברוח ממני אבל כשעלתה לי ההערכה העצמית בנות בעצמן התחילו איתי, ועכשיו שימו לב לניגוד למרות שהתחילו איתי בנות הן לא היו כאלה ששוות משהו בעיניי, אני משתדל להשקיע בשיער שלי כמה שאני יכול, חשבתי על משהו שיתאים לי, מבחינת בגדים... בכלל אין מה לדבר אני משקיע בעצמי חבל"ז אני משתדל ללבוש בגדים שיתאימו לגוף שלי ולא ענקיים מדי או קטנים מדי, כמו שצריך, ובנוסף להכל אני גם משתדל להתאמן, ונכון שתמיד יהיו כאלה שיקחו אותי אבל העיקר שאני עובד כדי להגיע למקסימום שלי,
    אגב יש כמה בנות שדיברו עליי כ"בחור החתיך" אבל אם לומר את האמת הן בעצמן ממש לא משהו... לצערי לא ממש יצא לי לראות איזו כוסית על מוקסמת ממני מבחינה חיצונית (טוב נו אולי פעם אחת אבל גם זה היה סתם קטע של מבטים חח) ובפעם האחרונה שישבתי עם כמה חבר'ה זאת שרציתי הלכה על מישהו אחר אחרי 3 שניות לדעתי אנחנו 2 סגנונות שונים אבל לפי הסיפורים עליו כנראה שבנות נמשכות למראה שלו משום מה והוא גם לא נעל ככה שהדוגמאות שהובאו פה קיצוניות מדי... לא כל אחד שנראה טוב הוא ריק מבפנים... ברור שאם מישהו נראה טוב והוא ממש דפוק אז זה יהרוס לו אבל אם הוא נורמלי באופי ונראה טוב...אז הוא שיחק אותה ויש לו סיכוי ענק בהרבה יותר מאשר סתם מישהו סביר עם אופי דומה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע, כל עוד יש לך ביטחון עצמי, ואתה בטוח במה שאתה ואיך שאתה (לפי מה שקראתי פה אין לך) אתה יכול להשיג כל מטרה שתציב לעצמך.
    אני יכול להתערב איתך שפיקאפר טוב יצליח עם בנות הרבה יותר טוב מאשר ה"בלונדיני עם העיניים הכחולות"
    נערך לאחרונה על ידי DJ-Rydo; 14-08-2011 בשעה 04:45.

אתה מתלונן? אתה בעצמך אמרת שאתה נראה לא רע...
    תחשוב על אחרים, כמוני, שלא נראים טוב. אני לא מתבייש להגיד את זה, כי על מי אני יעבוד, על עצמי? אני נראה מתחת לממוצע. וזה לא דברים שאפשר לטפל בהם, כמו חצ'קונים וכו', שאפשר להגיד על אדם כזה "זה אשמתו... שיטפל בעצמו". זה דברים שאי אפשר לשנות כמו אף גדול, אוזניים גדולות וכו'.
    אז אני נמצא בפיקאפ כדי "לכפר" על המגבלות האחרות שלי, ואני מסכים עם זה שבטחון עצמי יכול מאוד לעזור ולהשפיע. אבל אני בדרך כלל מרגיש שעם איך שאני נראה, לא משנה מה אעשה, יהיה לי הרבה יותר קשה מאשר לבחור היפה. זאת אומרת שגם אם אהפוך לאמן פיקאפ בעל בטחון עצמי עצום, אני אצליח לסגור מספרים, אבל אצטרך "לעבוד" פי 10 יותר קשה בשביל זה מאשר הבחור היפה. ז"א שאם "אתחרה" אם בחור אחר על מישהי, אז רק אם הגיים שלי יהיה בערך פי 10 יותר משל הבחור היפה, רק אז יהיה לי סיכוי עם הבחורה...
    אז אני מנסה כמה שיותר למקסם את מה התוצאות עם מה שאני יכול לעבוד איתו, אבל תנסו לחשוב פעם הבאה על האחרים פחותי המזל. כי ראיתי הרבה מאוד אנשים פה בפורום אומנות הפיתוי שכתבו, בהקשר כלשהו, שהם נראים לא רע, ובנות אומרות להם שהם חתיכים. אז תנסו לחשוב כמה קשה לאלה שלא...

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

רוס גפריס נראה כמו הצרות שלי ועדיין הוא סוגר יותר ממני. בוא נחזור למציאות ושיהיה לכולם יום טוב.

נ.ב.
    רחמים עצמיים לא יעזרו לאף אחד. אני לא חושב שאני נראה טוב, אבל מסתבר שאנשים לא כל כך מסכימים איתי.
    אז, מי צודק, אני או הם?
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect